Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Manuka Natural kombinasjonspakke mot sopp Antibakteriell såpe, krem og olje

499.00Kr

Manuka Natural™ kombinasjonspakke mot sopp har som formål å raskt lindre kløe og lukt samt berolige huden og øke tilhelingsprosessen. Det er viktig å starte behandling og stoppe spredningen. Alt dette skjer uten de ubehagelige bivirkningene som en ofte opplever med konvensjonelle kjemiske behandlinger.

Denne kombinasjonspakken inneholder:

  • 1 x Manuka Soap (75g/2.65oz)
  • 1 x Manuka Cream (50g/1.76oz)
  • 1 x Manuka Essential Oil (10ml/0.34oz)
Les Mer

Om kombipakken fra Manuka Natural™

Manuka Natural™ bruker Manukaolje direkte på de berørte områdene. Oljen produseres kun i East Cape-regionen på New Zealand. Oljen fra dette området har noen av de høyeste nivåene av naturlig forekomst av triketon. Det betyr at du får gevinster i form av en mer effektiv anti-mikrobisk aktivitet.

East Cape Manukakrem er skapt med tanke på å brukes sammen med ren Manukaolje. Manukakremen har en lavere konsentrasjon av oljen, og det gjør den lettere å påføre på de rammede områdene. Det vil hjelpe deg med å berolige og tilhele huden din samt stanse videre spredning. Denne Manukakremen er laget for å hjelpe til med hudens tilhelingsprosess ved å fukte revnet og tørr hud.

Kombinasjonspakken er sammensatt for å gi deg den beste mulige behandlingen for dine problemer med sopp, enten det gjelder fotsopp, candida albicans eller andre typer hudproblemer i denne kategorien.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev