• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

South Beach Accelerating Wash KIT

Combo | Rensende og pleiende hudpleiesett
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Ønsker du å erklære krig mot misfarging? Dersom det er tilfelle, så er South Beach Accelerating Wash, som inneholder grønn te, det første våpenet du bør legge til dine skjønnhetsrutiner. Bruk denne sammen med den svært ettertraktede South Beach Gel for Sensitive Areas og South Beach Soothing Lotion, og gi huden din mange måter som kan bidra til å lindre og vedlikeholde en flott og strålende hud!

 • Velegnet til bruk på sensitive områder
 • Insta-Brite™ avansert teknologi
 • Inneholder tre godt testede produkter
 • Inneholder ingredienser som er anerkjente for deres evner til å bleke og lysne
 • Dermatologisk testet

Dagens marked tilbyr mange produkter som inneholder kjemiske stoffer, så hvordan kan du være proaktiv og overvinne hudproblemer samtidig som du er snill mot huden? Det er lett! Du stoler på ekspertene! South Beach har skapt tre produkter som alle har fått god omtale, og seg imellom inneholder de ingredienser som er anerkjente for å lindre og dempe irritasjon. I tillegg kan de bidra til å redusere misfarging. Alt dette hjelper deg i arbeidet mot en sunn og strålende hud!

Hva er South Beach Accelerating Wash Kit?

Denne pakken er en kombinasjon av smarte produkter som jobber sammen. De hjelper deg til å bekjempe misfarging og bidrar til å lindre, rense og ivareta huden din. De bruker et stort antall snille og trygge ingredienser, som bidrar til å fukte huden og fremme dens elastisitet. Hva så med misfarging og irritasjon? Du bruker ganske enkelt den geleen for sensitiv hud. Den er laget for å fremme en jevn glød og bidrar til å hjelpe deg med å bli kvitt mørke flekker og misfarging. Hvert eneste produkt inneholder ingredienser som alle er anerkjente for sin evne til å bleke huden og gi den glød! Dersom du ønsker en moderne og helhetlig metode for å takle misfarging, er dette settet fa South Beach noe for deg.

Hvordan fungerer det?

Det fungerer ved at det blir tatt i bruk ulike påføringsmetoder og et utvalg milde ingredienser. Såpen i denne pakken inneholder grønn te og ekstrakt av steinnype, begge er svært populære for sine evner som antioksidant og revitaliserende middel. De hjelper deg med å gi huden din et rent og ungdommelig utseende. For å hjelpe deg med å bekjempe misfarginger, bruker den lakris- og melbærekstrakt. Begge er anerkjente for sin naturlig blekende effekt på huden.

Det er dog den spesielle kombinasjonen av alle disse tre produktene som sikrer at du får en helhetlig tilnærming. Ved å bruke tre forskjellige løsninger påfører du huden din mange ingredienser som alle er kjente for sine blekende egenskaper på huden, inkludert den svært etterlengtede og avanserte teknologien, Insta-Brite™! Fordelene med de tre produktene er dermed mange. Du bekjemper misfarging fra flere kanter. Du gir huden din et høyt antall aktive og anerkjente ingredienser, og du bidrar til å nære og vedlikeholde hudens sensitive områder!

Den beroligende kremen anerkjenner stress og skader som påføres huden og hårrøttene av barbering, voksing og hårfjerning ved laser. Derfor bruker den vitamin E fra avokadoolje for å fukte og roe huden. Aloe Vera og agurkekstrakt er også med, og disse bidrar til at huden din ser sunn og frisk ut fordi de frisker opp og fornyer hudcellene!

Geleen for sensitive områder er også vital. Den inneholder Insta-Brite™ teknologi samt ekstrakt av lakris og melbær og jobber direkte med huden. Dette er svært populære ingredienser, takket være sine evner til å lysne og bleke. De kan også bidra til å forebygge hyperpigmentering samt hjelpe deg i jobben mot en jevn og sunn glød.

Bruksanvisning

South Beach Accelerating Wash

Dersom du ønsker optimale resultater når du bruker South Beach Accelerating Wash, skal du følge disse enkle instruksjonene.

 • Bruk produktet til å vaske deg i ansiktet, under armene, på sensitive områder og andre steder på kroppen.
 • Bruk en gang daglig i rundt 7-10 dager.
 • Skal ikke brukes av gravide eller ammende kvinner.

South Beach Soothing Lotion

Å bruke South Beach lotion er ikke tidkrevende! For optimale resultater kan du følge instruksjonene nedenfor.

 • Bruk fingrene til å massere den inn i huden med sirkulære bevegelser.
 • Den kan brukes på hele kroppen, inkludert ansiktet.
 • Påfør på nytt etter behov.
 • Bør brukes daglig for optimale resultater.

Det er enkelt å påføre South Beach Gel for sensitive områder. Følg disse enkle instruksjonene for optimalt resultat.

 • Vask som vanlig og la huden din tørke.
 • Påfør geleen på det ønskede området og masser den forsiktig inn i huden med sirkulære bevegelser til den her helt absorbert.
 • Brukes to ganger daglig for optimale resultater.
 • Hansker eller børster er ikke nødvendig.

Nøkkelingredienser

South Beach er ærlige når det kommer til ingrediensene i deres produkter, noe som er en av årsakene til deres suksess. Nøkkelingrediensene er som følger.

Lakrisekstrakt
Lakrisekstrakt Er velkjent for sine blekende egenskaper, men den er også rik på vitaminer og utbredt i anti-aldringsprodukter.
Ekstrakt av melbær
Ekstrakt av melbær Er velkjent for sine evner til å lysne og bleke, og har blitt valgt for sine evner til å jobbe med misfarging.
Insta-Brite™ teknologi
Insta-Brite™ teknologi Dette er en moderne tilnærming til misfarging, og har blitt svært populær i produkter som brukes til å lysne og bleke. Den har som mål å hjelpe deg med å takle alle tegn til synlig misfarging!
Ekstrakt av Aloe Vera
Ekstrakt av Aloe Vera Dette bidrar til å fremme hudens elastisitet. Den søker å stenge inne fukten, og slik hjelpe huden til å se sunn ut.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person