• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

South Beach Body Milk

118ml Lotion | Blekende body lotion
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Er du ute etter en sunn og jevn glød? South Beach Body Milk består av flere spesielle ingredienser, som ekstrakt av lakris og melbær, som er kjente for sin evne til å bleke og lysne på naturlig vis. Takket være de milde ingrediensene passer denne body lotion til hele kroppen. Ikke bare mykgjør den, fukter og nærer huden, men den har også som mål å gjenopprette selvtilliten din ved å hjelpe deg med å bekjempe mørke flekker og misfarging.

 • Dermatologisk testet
 • Insta-Brite™ avansert teknologi for å bleke og lysne
 • Inneholder ekstrakt av lakris og melbær
 • Kan brukes over hele kroppen
 • Trygg i bruk på sensitive områder
 • Egner seg til alle hudtyper
 • Inneholder ikke hydroquinone, Kojic-syre, alkohol eller parabener

Ønsker du hud som det føles uimotståelig å røre ved og som ser glødende og sunn ut? Dette moderne produktet kan hjelpe deg med å revitalisere samlingen din av hudpleieprodukter, og ønsker å hjelpe deg med å gjenopprette selvtilliten din og få deg til å føle deg fantastisk!

Hva er South Beach Body Milk?

Dette er et nøye gjennomtenkt og mildt produkt som har som mål å fukte, mykgjøre og nære huden. Dette gjør den ved å bruke ingredienser som er rike på vitaminer og antioksidanter. Men, denne body lotion har et ekstra motiv; den inneholder også et antall populære ingredienser som er anerkjente for sine evner til å bleke og lysne på en naturlig måte. Hvordan kan dette hjelpe deg? Vel, ikke bare kan det hjelpe deg med å bekjempe tilsynekomsten av mørke flekker, den kan også hjelpe deg med å jobbe mot et glødende og ungdommelig utseende. Misfarging av huden er en naturlig del av aldringsprosessen, men det betyr ikke at du ikke kan kjempe tilbake. Med South Beach Body Milk kan du bidra til å gjenopprette en sunn og naturlig glød!

Hvordan fungerer det?

Produktet takler dine bekymringer rundt misfarging med tre aktive ingredienser. Ikke bare er ekstrakt av lakris og melbær to høyt anerkjente, blekende ingredienser, men Insta-Brite™ teknologien er ny og innovativ og det siste tillegget til det blekingsarsenalet som finnes i denne body lotion. Disse tre ingrediensene jobber med å bekjempe tegnene til misfarging, noe som også kan lette dine bekymringer rundt arr og aldring. Med tre bredt anerkjente ingredienser som bleker og lysner, har dine håp om en mer strålende hud kommet mye nærmere. Det milde produktet har som mål å fukte hudens celler, noe som igjen hjelper deg med å jobbe mot en hud som ser yngre ut og har mer glød. Som du kan se, jobber denne body lotion på mange ulike måter, men det er de anerkjente ingrediensene som virkelig skiller den ut fra dagens produkter som ofte inneholder mange kjemiske ingredienser.

Bruksanvisning

Det er både enkelt og raskt å bruke South Beach Body Milk, bare følg disse enkle instruksjonene.

 • Vask som normalt og la huden din tørke.
 • Påfør lotion og masser den inn i huden med myke, sirkulære bevegelser til den er helt absorbert.
 • Sørg for at huden er helt tørr før du bruker andre produkter.

Nøkkelingredienser

South Beach Body Milk er stolte av sine virkningsfulle ingredienser og er glade for alle anledninger der de kan fortelle deg hva disse er og hvordan de fungerer. Noen av nøkkelingrediensene er som følger.

Melbærekstrakt
Melbærekstrakt Har en av hovedrollene når det kommer til å bleke og lysne. Den har mottatt positive anmeldelser fra kunder over hele verden, nettopp på grunn av sin positive effekt i produkter som skal bleke og lysne huden.
Lakrisekstrakt
Lakrisekstrakt Velkjent for sine evner til å bleke og lysne. Den hjelper deg med å jobbe mot en jevnere glød.
Insta-Brite™ teknologi
Insta-Brite™ teknologi Populariteten til denne ingrediensen har økt i de siste årene, takket være dens velkjente evner til å bleke.
Ekstrakt av grønn te
Ekstrakt av grønn te Velkjent for sitt innhold av antioksidanter. Den er også rik på vitaminer og fremmer en sunn og næret hud.
Epleekstrakt
Epleekstrakt Dette er et annet viktig våpen for jevnere hudtone. Den er vel ansett for sine evner til å bleke og bidrar til å gi deg en jevn og varig glød.
Ekstrakt av apotekerkattost
Ekstrakt av apotekerkattost Denne ingrediensen er populær for sin evne til å berolige og fukte, den er derfor ideell å bruke på sensitiv hud.

Nedenfor er den komplette listen over ingrediensene i South Beach Body Milk.

Vann, Helianthus Annuus Seed olje, glyserin, sinkoksid, cetyl stearyl alkohol, Manihot Utilissima stivelse, Lonicera Caprifolium blomsterekstrakt, Polysorbat 60, Phenoxyetanol, Veronica Officinalis bladekstrakt, Glycyrrhiza Glabra rotekstrakt, Arctostaphylos Uva Ursi bladekstrakt, Saccharum Officinarum ekstrakt, Pyrus Malus fruktekstrakt, Primula Veris ekstrakt, Malva Sylvestris bladekstrakt, Citrus Aurantium Dulcis ekstrakt, Citrus Medica Limonum ekstrakt, Camelia Sinensis bladekstrakt, Alchemilla Vulgaris ekstrakt, Ethylhexylglicerin, Passiflora Edulis fruktolje, Limonene, Hexyl Cinnamaldehyd, Linalool.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews4.5

91.43% basert på 7 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Pass på at du tar litt etter litt og jobb det helt inn i huden, ellers kan det etterlate hvite merker. Men når du gjør det riktig vil det etter hvert gi et lysere og jevnere hudtone

  I Ingvild

 • fikk fin utjevning

  A Anony

 • Gikk litt galt i solarium, denne reddet meg

  F Fride

 • Den er skånsom mot huden og gir ikke eksem..

  S Sam

 • Jeg er så glad i dette produktet! Andre jeg har brukt har gitt meg rød hud og stygge merker...

  L Lauren

 • Funker fett! :D fikk lysere armer

  N Nina

 • tommel opp!!

  . ..

* Resultatene vil variere fra person til person