Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

South Beach Body Milk

Av South Beach

619.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Ønsker du deg en lysere og mer glødende hud? Det er faktisk ikke så rart å ønske seg en lysere hud. Veldig mange mennesker med mørkere hud gjør faktisk det, og hudbleking er et alternativ. Ingen har snakket om dette tidligere, men nå kan du få den hjelpen du trenger. Med South Beach Body Milk kan du på en sikker og naturlig måte redusere dine mørke hudområder og få en jevnere hud og hudtone.

 • Kan anvendes av både menn og kvinner
 • Luksuriøs og god bodylotion
 • Skånsomme og naturlige ingredienser
 • Kan bidra til en lysere hud med en jevnere hudtone
 • Kan brukes over hele kroppen
 • Gir en lys glød til huden
 • Er helt fri for alkohol, parfyme, fargestoffer og parabener

Med South Beach Body Milk kan du oppnå et lysere resultat på en skånsom og sikker måte takket være den luksuriøse formelen for hudbleking. South Beach Body Milk er en av de mest skånsomme og effektive lotion for hudbleking av større områder på kroppen. Den består av en eksklusiv Insta-Brite-teknologi som gir en umiddelbar lysere effekt ved hver påføring. Hudbleking gir deg en lysere hud og en mer ungdommelig glød allerede fra første dags bruk.

Les Mer

Slik bruker du kremen for hudbleking

For å oppnå de beste resultatene, bør du bruke South Beach Body Milk to ganger om dagen – morgen og kveld. Vask kroppen din på vanlig måte, og la huden tørke før du påfører kremen. I begynnelsen skal du kun bruke en liten dosering av South Beach Body Milk, direkte på det ønskede området. Påfør kremen med sirkulære bevegelser inntil den er helt absorbert av huden. Du behøver ikke å bruke hansker eller lignende når du påfører kremen. Du vil merke effekten av en lysere hud umiddelbart, takket være den nye Insta-Brite-teknologien. Påfør mer krem ved behov inntil du er fornøyd med resultatet. Ved vedvarende bruk, både morgen og kveld, vil du oppleve et mer langvarig resultat av din hudbleking.

Resultater med South Beach Body Milk

De aller fleste vil oppleve umiddelbare resultater med denne gode body lotion som inneholder en unik formel for hudbleking. Innen 2-3 uker vil du kunne oppleve langvarige resultater. Men det er viktig å huske på at alle er forskjellige, og det kan variere fra person til person om hvor lang varighet hudblekingen vil ha. Tuben med South Beach Body Milk inneholder 180 ml, og rekker til omtrent 1-2 måneder, avhengig av bruk.

Derfor er South Beach Body Milk hudbleking blant det beste på markedet!

Den revolusjonerende South Beach Body Milk er helt unik på markedet. Den eksklusive Insta-Brite-teknologien er utviklet for å gi deg en umiddelbar effekt med en lysere og jevnere hud ved hver påføring. Hudblekingen er som en god bodylotion som gir huden din en lysere glød allerede fra første gangs bruk.

De fleste billige bodylotions med blekende effekt inneholder sterke kjemikalier som ”bleker” det øverste laget av huden din. De billige variantene bør du unngå, da de faktisk kan gi deg en brennende følelse i huden.

South Beach Body Milk har en unik formel som sikrer deg en skånsom hudbleking ved hjelp av kremens evne til å redusere enzymet Tyrosinase i huden. Enzymet er det som forårsaker fremtoningen av mørk hud. Ved fortsatt bruk vil de aktive ingrediensene arbeide seg inn i huden, og vil føre til et mer langvarig resultat.

Hva sier kundene om South Beach Body Milk?

Hei! Jeg har brukte kremen en gang, men jeg kan allerede si at kremen er meget drøy i bruk og den er fantastisk. Den gir meg helt automatisk en lysere hud! Takk! - Karen
Jeg elsker duften av kremen. Man skulle tro at hudblekingen ville lukte dårlig, men det gør det ikke. Den lukter som en god bodylotion. - Michael Jepsen

Ingrediensene i kremen for hudbleking

Det er vår misjon å tilby deg en god bodylotion som gir deg en trygg hudbleking. South Beach Body Milk inneholder skånsomme, men samtidig effektive ingredienser, som ikke irriterer huden. Den kan også anvendes av deg med sensitiv hud. Kremen kan derfor også anvendes av deg som har allergi, da den ikke inneholder alkohol, parfyme, fargestoffer eller parabener. Ingrediensene i South Beach Body Milk er følgende:

Vann (aqua), solsikkefrø olje, glycerin, emulgerende voks, sinkoksid, manihot utilissima stivelse, ekte kaprifol blomsterekstrakt, pyrus malus fruktekstrakt, saccharum officinarum eksrakt, camellia sinensis bladekstrakt, marianøkleblom ekstrakt, mariakåpe bladekstrakt, melbær bladekstrakt, kattostekstrakt, lakrisrotekstrakt, phenoxyethanol, legeveronica bladekstrakt, pasjonsfruktolje.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (91.43% basert på 7 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * fikk fin utjevning
 • * Gikk litt galt i solarium, denne reddet meg
 • * Den er skånsom mot huden og gir ikke eksem..
 • * Jeg er så glad i dette produktet! Andre jeg har brukt har gitt meg rød hud og stygge merker...
 • * Funker fett! :D fikk lysere armer
 • * tommel opp!!
 • * Pass på at du tar litt etter litt og jobb det helt inn i huden, ellers kan det etterlate hvite merker. Men når du gjør det riktig vil det etter hvert gi et lysere og jevnere hudtone
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev