Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Sensitive Areas Lightening Gele 60ml Gele | Blekende gele

South Beach

419.00Kr

Se mer

På Lager
Bestill før 17:00 og vi sender samme dagen.

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Pris Match Promise
Vis lavere pris på en identisk vare, og vi vil matche det.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Føler du deg flau over misfarginger på sensitive områder? Dette innovative og nye produktet har blitt skapt for å lette bekymringene dine og gjenopprette selvtilliten din. South Beach Gel for sensitive områder tilbyr et alternativ til de tøffe kjemikaliene som ellers finnes i mange av dagens produkter. Den inneholder naturlige og aktive ingredienser, som lakrisekstrakt, som har som mål å gi deg ny selvtillit samt hjelpe deg med å jobbe mot en varig og jevn glød.

 • Dermatologisk testet
 • Insta-Brite™ avansert teknologi
 • Inneholder ekstrakt av lakris og melbær
 • Trygg å bruke på delikate områder
 • Passer til alle hudtyper
 • Inneholder ikke hydroquinone, alkohol, syntetiske dufter og parabener

Dersom du føler deg forlegen over misfarginger i huden, er South Beach Gel for sensitive områder her for å hjelpe deg! Den bruker naturlige ingredienser, som i tusenvis av hår har blitt brukt til å redusere mørke flekker, arr og andre misfarginger. Dersom du er bekymret over å bruke produkter på delikate områder, er det både helt normalt og fornuftig, men med denne geleen kan du gjøre akkurat det. Den er nemlig både trygg og mild!

Les Mer
Type: gel
Størrelse: 60 ml

Hva er South Beach Gel for sensitive områder?

South Beach ønsket å lage en gel som taklet to problemer på en gang. Det første er misfarging, så South Beach forsket mye på ingredienser som var kjente for deres blekende effekter. Så tittet de på neste utfordring, nemlig at kremen skulle kunne brukes på sensitive områder. Siden mange av dagens produkter inneholder kjemikalier som er tøffe for huden, ønsket South Beach å finne en naturlig og tryggere løsning på misfarging; et produkt som kunne brukes overalt. Resultatet er denne proaktive geleen, som bidrar til å hjelpe deg med å fremme en varig, jevn glød. Den er naturlig og kan brukes selv på sensitive områder!

Hvordan fungerer det?

Først gjenkjenner den tegnene på misfarging, slik som merker, arr og aldersflekker. Så bruker den Insta-Brite™, en avansert teknologi som bidrar til å forebygge tegn til hyperpigmentering i huden. Hvordan takler den så misfarging? Til dette bruker den ekstrakt av lakris og melbær. Begge er ikke bare ekstremt populære for sine naturlige evner til å bleke og lysne, de er også anerkjente av kunder over hele verden. Der andre produkter har tatt i bruk tøffe kjemikalier for å lysne, bruker South Beach disse trygge og milde ingrediensene. Dermed kan du også bruke produktet på delikate områder.

Bruksanvsining

Det er svært enkelt å bruke South Beach Gel for sensitive områder. Følg disse enkle instruksjonene for optimalt resultat.

 • Vask som normalt og tillat huden å tørke.
 • Påføres ønsket område og masser den forsiktig inn ved hjelp av sirkulære bevegelser til den er helt absorbert.
 • Bruk geleen to ganger om dagen for optimalt resultat.
 • Hansker eller børster er ikke nødvendig.

Nøkkelingredienser

South Beach tror fullt og fast på sine ingredienser og er glade for en hver anledning til å fortelle deg om den. Noen av nøkkelingrediensene i denne geleen er.

Melbærekstrakt
Melbærekstrakt
Er vel anerkjent for sine evner til å lysne og bleke. Det har blitt spesielt laget for å bidra til å forebygge misfarging.
Lakrisekstrakt
Lakrisekstrakt
Ikke bare er denne ingrediensen vel ansett for sine blekende evner, men den inneholder også vitaminer og er svært populær i anti-ageing produkter.
Glyserin
Glyserin
Er velkjent for sin evne til å stenge fuktigheten inne og fukte huden, en prosess som kan bidra til å berolige og nære huden din. Den jobber for å fremme en jevn og myk hud.
Insta-Brite™
Insta-Brite™ teknologi som lysner og bleker
Denne innovative tilnærmingen til misfarging har blitt mer og mer populær i de siste årene. Den er opptatt av å hjelpe deg med å takle alle former for synlig misfarging!

Nedenfor finner du den komplette listen over ingrediensene i South Beach Gel for sensitive områder.

Vann, Cetyl Ethylhexanoate, Saccharide Isomerate, glyserin, karbomer, polysorbat 20, Arctostaphylos Uva Ursi bladekstrakt, Sodiumhydroksid, Glycyrrhiza Glabra rotekstrakt, Etylhexylglyserin, magnesium askorbylfosfat, sitrussyre, natriumsitrat, Phenoxyetanol, kaliumsorbat.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Med tålmodighet så jeg forbedrelse av mine mørke albuer - jeg brukte det det etter dusj, og eksfoliering med bodyblendz. Deretter påførte jeg denne 2 ganger per dag.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev