Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

South Beach Lightening Gel

Av South Beach

419.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Lider du av pinlige mørke eller misfargede intime og sensitive områder på kroppen? Da bør du prøve vår helt nye South Beach Lightening Gel for sensitive områder. Det er en helt ny intimkrem som kommer til å gi deg selvtilliten din tilbake med et lysere utseende! South Beach Lightening Gel er en krem som lar deg bleke mørke, sensitive og intime områder. Dette er noen av fordelene med kremen:

  • Reduserer synligheten av de mørke områdene på huden
  • En intimkrem som kan bruke av både menn og kvinner
  • Blir anvendt av mer enn 1000 ulike salonger, leger og profesjonelle over hele verden
  • Den kan brukes på alle hudtyper
  • Den kan brukes på underlivet, under armene, på brystet, i ansiktet, på hendene, knærne og albuene samt på arr og svimerker
  • Den absorberes raskt
  • South Beach Lightening Gel er en av de beste blekekremene for sensitive områder som finnes på markedet

Gjør deg klar for strandsesongen med den verdenskjente South Beach Lightening Gel. Dersom du lider av mørke eller misfargede intime og sensitive områder – slik som ved bikinilinjen eller under armen, så er du langt fra den eneste. Stadig flere personer velger å fjerne håret på disse områdene nettopp fordi det er så viktig å kunne observere huden her uten hår. Med South Beach blekekrem oppnår du en sikker og skånsom intimbleking som vil redusere framtoningen av de mørke områdene rundt anus, vagina, bryst, armhule, ansikt og andre sensitive områder.

Les Mer

Slik virker South Beach Lightening Gel blekekrem for sensitive områder

Dette er en revolusjonerende og unik intimkrem. De fleste blekekremer på markedet i dag inneholder sterke kjemikalier som «bleker» det øverste laget på huden. Disse produktene kan faktisk brenne huden din, og det området du har bleket vil faktisk bli like mørkt igjen etter en stund, om ikke enda mørkere enn før.

For å løse denne utfordringen, så er sammensetningen av ingrediensene i South Beach Lightening Gel helt unik, og gir deg en trygg, hurtig og effektiv intimbleking. Slik virker kremen:

Kremen eksfolierer huden på en skånsom måte, og forbereder huden på blekingen. Etter eksfoliering kan kremens naturlige ingredienser lettere trenge dypt ned i huden, helt ned til det dypeste laget, der de nye hudcellene skapes. Der virker South Beach Lightening Gel ved å aktivt redusere enzymet Tyrosinase, som har ansvar for å skape de mørke områdene. Når de nye hudcellene kommer til overflaten vil du se at huden fremstår lysere enn tidligere.

Denne unike blekremen absorberes hurtig av huden og etterlater ingen fornemmelse av verken fet eller oljet hud. Derfor passer også denne kremen til bruk på bikinilinje, under armene eller til bruk mot mørke albuer.

Ingrediensene i South Beach Lightening Gel

Vår misjon er å sikre deg en sikker, skånsom og effektiv intimbleking som ikke irriterer huden. Derfor anvender vi kun skånsomme, naturlige ingredienser i vår intimkrem. Den er så skånsom at den skal kunne brukes av allergikere. Den inneholder ikke alkohol, parfyme, fargestoffer eller parabener. Dette er ingrediensene:

Vann, cetearyl ethylhexanoate, melbær bladekstrakt, glycerin, magnesium ascorbyl fosfat, sakkarid isomerat, karbomer, lakrisrotekstrakt, natriumhydroksid, polysorbate 20, kaliumsorbat, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin.

Slik bruker du kremen

For å oppnå de beste resultatene bør du bruke kremen to ganger daglig, morgen og kveld. Vask deg som normalt og la huden tørke. Bruk kun en liten mengde direkte på det ønskede området ved å forsiktig smøre inn i en sirkulær bevegelse. Gjør dette til kremen er fullstendig absorbert i huden.

Det er ikke nødvendig med verken hansker eller børster. La kremen tørke helt inn før du bruker andre produkter. Det er viktig at du bruker South Beach intim blekekrem hver dag for å oppnå og vedlikeholde det ønskede utseende. Intimkremen er kun til utvortes bruk, og skal ikke benyttes av gravide eller ammede.

Effektene ved bruk av South Beach Lightening Gel for sensitive områder

Ingen andre produkter virker raskere eller mer effektivt enn denne kremen. Det beste av alt er at den er helt trygg å bruke på sensitiv og følsom hud. Resultatene er generelt permanente eller meget langvarige. De fleste vil oppleve en effekt allerede etter 2-3 uker, men mennesker er ulike og reagerer ulikt. Derfor vil resultatene og varighetene kunne variere, avhengig av årsak og vanskelighetsgraden på de mørke områdene. En tube med South Beach intimkrem inneholder 60 ml og varer i 1-2 måneder, avhengig av hvor store områder du skal dekke, og hvor mye krem du bruker. Bestill derfor flere tuber slik at du har til større områder og for mer langvarige resultater og vedlikehold.

Dette sier våre kunder om South Beach Lightening Gel

Jeg er latiner, og derfor er mine private deler mørkere enn resten av kroppen min. Denne intimkremen er noe av det beste som har skjedd meg. Sexlivet mitt er blitt forbedret og mine private områder ser bedre ut enn noen gang før… Så til alle kvinner der ute – kjøp deg en intim blekekrem. Det virker! Jeg elsker det, og kjøper den gjerne igjen og igjen og igjen!- Jeniffer
Jeg vil gjerne dele min erfaring med dere, og jeg er utrolig glad for at jeg kjøpte South Beach intim blekekrem. I begynnelsen var jeg litt skeptisk, da ingrediensene i denne kremen er så skånsomme. Ville det ha noen virkning? Men det hadde den, og det har den fremdeles! - Robert
Tuuuuuusen taaaak til den som skapte denne kremen for intim bleking! Jeg har brukt den i 1 år nå, og dette er helt klart den beste kremen på markedet. Takk! - Sarah


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * Med tålmodighet så jeg forbedrelse av mine mørke albuer - jeg brukte det det etter dusj, og eksfoliering med bodyblendz. Deretter påførte jeg denne 2 ganger per dag.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev