FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

South Beach Underarms

60ml Roll-on | Blekende roll-on
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Er du misfornøyd med mørke flekker under armene, og trenger en mild og delikat deodorant? Dette er ett 2-i-1 produkt som hjelper deg med å takle mørke flekker under armene, og sørger for at du ser flott ut når du går ut for å nyte det fine været. Den milde deodoranten lukter også nydelig. Den inneholder ekstrakter av både lakris og melbær samt den innovative teknologien Insta-Brite™, som er velkjente for sine naturlige evner til å bleke og lysne. Glem tøffe kjemikalier og gå for en hud som dufter deilig, en nydelig glød og flotte underarmer! Det får du med dette milde produktet.

 • Dermatologisk testet
 • Inneholder Insta-Brite™ teknologien som lysner og bleker
 • Mildt produkt med enkel applikasjon
 • Har som mål å nære og fukte huden din!
 • Naturlig duft av lavendel
 • Egner seg til alle hudtyper
 • Inneholder ikke alkohol, aluminium, parabener eller antiperspiranter

En tredjedel av alle kvinner er misfornøyd med hvordan underarmene deres ser ut! De har fortalt om flauhet over mørke flekker under armene samt bekymringer over å bruke sterke kjemikalier for å løse problemet. Heldigvis kan dette produktet hjelpe deg med å takle problemet. Det er et mildt produkt som inneholder et antall aktive og naturlige ingredienser.

Hva er South Beach Roll-on for Underarms?

Dette er en mild roll-on og det neste logiske steget innen pleie av underarmene. Hvorfor skal deodoranter bare gi god lukt? Med moderne vitenskap og teknologi kan South Beach nå ta vare på huden under armene dine og hjelpe deg med å bekjempe mørke flekker. Hva gjør den så? Den har som mål å få brukerne til å føle seg rene og trygge, se strålende og glødende ut og lukte himmelsk. I tillegg er den et velkomment alternativ til de tøffe kjemikaliene som brukes i mange av dagens produkter. Så, ikke gå på kompromiss når det kommer til hudpleie, men gi huden din den naturlige støtten og oppmuntringen den trenger med denne roll-on fra South Beach!

Hvordan fungerer det?

Hvordan kan denne roll-on bidra til å bekjempe mørke flekker under armene? Den bruker både melbærekstrakt og den avanserte og moderne teknologien Insta-Brite™. Begge opplever økende popularitet takket være sine evner til å lysne og bleke. De kan hjelpe deg på veien mot en jevn, varig glød som gir deg selvtillit og gjør deg klar til å takle dagen. Men hvordan vet du at prisen du betaler for en jevn glød ikke blir at du lukter ubehagelig? Fordi den også inneholder ekstrakt av grønn te og eple, begge kjente for deres evner til å lysne, revitalisere og berolige samt mildt eksfoliere, fukte og nære huden under armene. Dette proaktive og trygge produktet inneholder også naturlig lavendelekstrakt, så dermed lukter du også godt mens du jobber med å takle mørke flekker under armene.

Bruksanvisning

For å få et optimalt resultat når du bruker South Beach Roll-on for Underarms kan du følge disse enkle instruksjonene.

 • Vask som normalt og la huden tørke.
 • Bruk roll-on på det ønskede område og la det absorbere.
 • Sørg for at huden er tørr før du bruker et annet produkt.
 • Brukes 2-3 ganger om dagen.
 • Hanker eller børster er ikke nødvendig.

Nøkkelingredienser

South Beach Roll-on for Underarms tror at du bare er så god som dine ingredienser. Derfor er de glade for å fortelle om disse milde ingrediensene og deres funksjon. Noen av nøkkelingrediensene er som følger.

Melbærekstrakt
Melbærekstrakt Denne ingrediensen er velkjent for sine milde evner til å bleke og lysne. Hjelper deg i jobben mot en jevn glød.
Lakrisekstrakt
Lakrisekstrakt Er ikke bare populær for sine blekende evner, men også for sitt innhold av antioksidanter.
Insta-Brite™ teknologi
Insta-Brite™ teknologi Denne moderne vitenskapelige tilnærmingen har blitt mer og mer populær i de seneste årene. Den kan hjelpe deg med å takle alle former for misfarging!
Ekstrakt av grønn te
Ekstrakt av grønn te Er en svært populær ingrediens, som er kjent for sine revitaliserende evner og for å fremme sunn hud.
Epleekstrakt
Epleekstrakt Denne ingrediensen har som mål å kunne hjelpe deg på veien mot en varig og jevn glød.
Lavendelolje
Lavendelolje Denne gir deodoranten dens fantastiske aroma.

Nedenfor finner du den komplette listen over ingrediensene i South Beach Roll-on for Underarms.

Vann, glyserin, Hamamelis Virginiana bladekstrakt, Sesamum Indicum Seed olje, Caprylic/Capric Triglyceride, sinoksid, Lonicera Caprifolium blomsterekstrakt, Manihot Utilissima stivelse, Phenoxyetanol, Arcostaphylos Uva Ursi bladekstrakt, Magnesium askorbinfosfat, Veronica Officinalis bladekstrakt, Xanthan Gum, Glycyrrhiza Glabra rotekstrakt, Alchemilla Vulgaris ekstrakt, Malva Sylvestris bladekstrakt, Primula Veris ekstrakt, Etylhexylglyserin, Lavandula Angustifolia olje, Camelia Sinensis bladekstrakt, Citrus Aurantium Dulcis ekstrakt, Citrus Medica Limonum ekstrakt, Pyrus Malus fruktekstrakt, Saccharum Officinarum ekstrakt, Linalool.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(5)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

100% basert på 5 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Bruker denne. Lukter aldri dårlig og mine mørke flekker begynner å forsvinne.

  E Ena small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Kjempebra produkt fra South Beach. Mange av oss kvinner sliter med mørke flekker. Slev er jeg halvt persisk, og syntes dette produktet er kjempeflott og gir et strålende resultat. Lukter også veldig godt av deoen! :)

  H Hosin small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har lenge vært på jakt etter en god, effektiv deodorant som kan redusere utseende av mine mørke flekker under armene. Selv syntes jeg det fungerer som smurt. Brukt denne en stund og skal selvsagt kjøpe en ny en. Leveringen er også rask og flott!

  LS Lene Sørum small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Super bra produkt . Bruker hver dag

  RK Ronda K. small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Ble anbefalt South beach av ei venninne og har siden testet ut de forskjellige produktene. Jeg er veldig fornøyd!

  E Elise small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person