• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Spectral.CSF

60ml Topisk Behandling | gjenvekst

DS Laboratories

379.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Spectral CSF er perfekt for kvinner med tynt hår.Denne unike formulaen stimulerer effektivt hårfolliklene og føles dessuten lett. Dermed blir ikke håret tungt og du får heller ikke skadelige rester i håret som kan motvirker hårets helse.

 • Designet for hårlengder og hårstruktur hos kvinner
 • Kan brukes på ren eller skitten hår, og med hårprodukter
 • Tilfører essensielle stamceller som stimulerer hårrøttene slik at aldringstegn motvirkes
 • Bruker unik nanosom-teknologi som effektiviserer absorberingen
 • Trygg og enkel å bruke med 2 påføringer daglig
 • Rask levering

Dette produktet er designet for kvinnens hår og motvirker tynt og svakt hår. Bestill i dag og få bedre hår i nå!

Les Mer

Hva er Spectral.CSF for håravfall hos kvinner?

Spectral.CSF er designet for kvinners hormonelle svingninger, hårlengde og hårstruktur for å oppnå tykkere og lengre hår. Denne formular inneholder ikke bare stoffer som fremmer sunt og sterk hår, men har også spesifikke ingredienser som er effektive for kvinner.

Nok en gladnyhet er at forskere og utviklerne bak produktet har gjort den meget brukervennlig og effektiv. Spectral.CSF er også trygg å bruke sammen andre hårprodukter.

Hvordan virker det?

Sammenlignet med hårtap og tynt hår hos menn, som gjerne skjer på toppen av hodet og rundt hårlinjen. Så kan Spectral.CSF for håravfall hos kvinner brukes for hele hodet, noe som er gunstig for kvinner. Hårtap hos kvinner skjer gjerne mer jevnt over. Denne unike formulaen viker ved å bruke plantebasert stamceller. Disse cellene motvirker aldringstegn på skalpen og dermed fremmer ny og sunn hårvekt.

Denne virker ved at den forbedre den hormonelle svingningen i kvinnens skalpe. Hårfolliklene blir styrket og dessuten forlenger. Dette fører lengre levetid og sunnere hår. Etterhvert som kvinner blir eldre så mister de mange viktige vitaminer og mineraler fra skaplen. Dette kan føre svekket hår og dermed dårlig hårutseende. Spectral.CSF vil gi håret næringsstoffene det trenger, slik at håret blir revitalisert med gode vitaminer og mineraler. Resultatet er tykkere og sunnere hår.

Hvorfor burde jeg bruke denne?

Denne formula vil motvirke tynt og gammel hår, og gjøre at håret ditt ser bedre og mer sunnere. Spectral.CSF etterlater ikke rester og unngår å tyngde håret ditt. Til forskjell fra mange andre produkter mot hårtap så inneholder produktet de beste ingredienser mot hårtap hos kvinner.

På lik linje som alle andre DS. Laboratories produkter så bruker Spectral.CSF en unik og revolusjonær nanosometeknologien. Dette gjør at produktets aktive ingredienser blir raskere og mer effektivt absorbert i skalpen. Resultatet blir at effektenn av sprayen blir mer langvarig og gir deg raskere resultater. Spectral.CSF gir deg sunnere og tykkere hår ved hjelp av nanosometeknologien.

Resultater som du kan forvente

Straks du har påført Spectral.CSF på skalpen så vil nanosometeknologien virke med en gang. Over tid og med regelmessig bruk så vil du få gode resultater. Du vil få sunt, sterkt og mer fyldig hår dersom du bruker Spectral.CSF. Dette betyr at du kan nyte fint og sunt hår resten av livet.

Hvordan bruker jeg produktet?

Spray 10 ganger med Spectral.CSF en gang per dag. For få gode resultater bør du spre sprayen over området med tynt hår, og gni væsken jevnt over hele skalpen. Husk å alltid vaske hendene med såpe og vann etter hver bruk. Du trenger ikke å vaske ut formulaen etter bruk.

Det er viktig at du bruker produktet regelmessig og fortsetter å bruke den for unngå ytterligere hårtap.

Trygg å bruke

Spectral.CSF er trygt å bruke. Du bør alltid lese bruksanvisninger og ikke overgå daglig dose. Alle vært forsiktig når du bruker denne formula med andre produkter, ettersom nanosomene effektiviserer absorbering av stoffer. Sjekk ingrediensene før bruk for å forhindre allergiske reaksjoner.