FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Spectral.DNC-N

Innovativ hårstyrkende hodebunnsspray
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Håret vårt er virkelig det som gjør utseendet vårt komplett - så når vi har gjort en innsats for resten av vårt utseende, kan ideen om hår som er mindre enn optimalt være noe deprimerende! Siden dette er noe mange opplever, er det ikke overraskende at mange selskaper satser på dette området. Men ingen gjør det med en så dedikert fokus og med det forskningsgrunnlaget som DS Laboratories har, noe som eksemplifiseres i deres Spectral.DNC-N spray.

 • Designet for svekket hår
 • Med 5% nanoksidil og koffein
 • Avansert nanosom tilførsel
 • 8+ viktige ingredienser
 • Kobber for å beskytte mot stress
 • Seks sprayinger, to ganger daglig

Du kan føle at du har prøvd alle mulige metoder i forsøk på å få bukt på problemet med tynnende hår - og før du har prøvd Spectral.DNC-N, vet du ikke hva du har gått glipp av. Med en sammensetning av nyskapende mineraler, vitaminer og planteekstrakter, går dette produktet på de områdene som plager deg mest på en ideell måte, slik at du kan dra hjemmefra om morgenen med økt følelse av selvtillit.

 • Klinisk testet
 • Ekspert formel
 • Uten parabener
 • Uten SLS

Et hårreisende problem

Overalt hvor vi ser, kan vi se bilder av glamorøse kjendiser med flott, fyldig, skinnende hår! De av oss som ikke er velsignet med dette kan gjerne føle at vi faller litt i bakgrunnen. Det kan være mange populære alternativer som er tilgjengelige, men ingen ønsker å sitte igjen med hår som ser uekte og kunstig ut, og både invasive og eksterne metoder gjør ofte ikke jobben godt nok. Ville det ikke være uendelig mye bedre å finne en formel basert på aktive faktorer som er utvalgt for å spesifikt håndtere disse plagene?

Nanoteknologi

For å gi en intensiv tilførsel til hodebunnen, må stoffene som brukes oppfylle flere kriterier. Det er viktig at de absorberes dypt og konsekvent og i optimale konsentrasjoner, og forblir der de behøves så lenge som er nødvendig. Nanosom teknologi ble skapt med akkurat disse behovene i tankene, ved hjelp av en unik sammensetning av dobbeltlag med fosfolipider som har som mål å dekke hodebunnen med stor nøyaktighet. Samlet sett er målet at nanoteknologien hjelper med å la næringsstoffene trekke seg dypt ned i hodebunnen, før ingrediensene gradvis frigjøres.

Formelen i Spectral.DNC-N

Hvis det er ett selskap som gjør fremskritt i å hjelpe kundene med å håndtere sine hårproblemer, er det DS Laboratories! I hjertet av Spectral.DNC-N spray er et spesielt nyskapende stoff, det virkelig innovative nanoxidil. Som erstatning for det kontroversielle stoffet minoxidil, har nanoxidil gjennomgått utrolig og svært lovende forskning. Sammen med de andre nyskapende næringsstoffene har Spectral.DNC-N-sprayen som mål å gi førsteklasses pleie til det håret som plager deg mest.

Styrke

Fosfolipider vil sikkert bli det neste store innen styrkende hårpleie med dedikert forskning som peiler seg inn på deres fordeler for tynnnende hår. Adenosin, som finnes naturlig i kroppen vår, vokser i popularitet på grunn av dets oppfattede interaksjon med cellenes energiproduksjon. Spesielt er dets kobling med hår har vært fokus for studier.

Gjenopplive

Tre spesifikke næringsstoffer ble valgt med revitalisering i tankene. Mentol, som består at ekstrakter fra ulike type mynte, har blitt brukt til å gjenopplive håret i generasjoner. Koffein, som vi kanskje forbinder med drikkevarer, begynner også å benyttes innen hårpleie i Europa. Azelainsyre har som mål å rense håret for rester, slik at det skinner.

Beskytte

Kobber-tripeptid-1 binder dette livsviktige mineralet i en styrkende proteinform. Kobber er kjent for å bidra til beskyttelse mot oksidativt stress og å bidra til normal hårpigmentering. Det er helt klart at hud og hår henger tett sammen; Som et resultat er hud-elskende Vitamin A brukt for å beskytte håret og gi det et sunt utseende.

Komplett ingrediensliste

Vann, denaturert alkohol, glyceret-26, glyserin, azelainsyre, dinatriumfosfat, koffein, polysorbat 80, propandiol, piroktonolamin, adenosin, lysofosfatidsyre, mentol, pyrrolidinyldiaminopyrimidinoksid, myristoylpentapeptid-17, kobbertripeptid-1, fosfolipider, natriumhydroksyd, glycyrrhetinsyre, naringenin, retinol, leuconostoc/reddikrotfermentfiltrat, lecitin, lysolecitin, EDT, fenoksyetanol, kaprylylglykol, parfyme, benzylbenzoat, benzylkinnamat, citronellol, heksylkanal, linalol, butylfenylmetylpropional.

Hvordan du bruker sprayen

Spectral.DNC-S vil sikkert bli en spesielt tilfredsstillende del av ditt daglige hårpleieregime, og vil hjelpe deg med å adressere dine plager på en enkel måte. Spray Spectral.DNC-S i håret ditt med seks sprayinger, med fokus på de mest aktuelle områdene, og gjør dette to ganger daglig. Sørg for å bruke sprayen konsekvent, uansett om håret er rent eller ikke, men du vil kanskje oppleve at det kan være en fordel å vaske håret regelmessig som en del av programmet.

Tips

Hvert produkt fra DS Laboratories er laget med fokus på å gi kundene bare det absolutt beste. Når det er sagt, bør du alltid lese gjennom alle ingrediensene før du bruker et nytt produkt i tilfelle individuelle allergener. Det kan hende det er en fordel å gjennomføre en lappeprøve dagen før du begynner å bruke produktet. Hvis du har noen spesifiserte hudtilstander, vennligst kontakt legen din før du bruker. Produktet er ikke beregnet for bruk av gravide eller ammende.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

95% basert på 8 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Amazing! Dette er jo et fantastisk produkt. Rask levering også

  L Linda small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Brukes nesten hver dag, og det hjelper veldig

  K Kine small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Liker denne og den med monoxidil! Kjempe bra merke og produkter

  . .. small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jeg må si at jeg har vært tålmodig med mange produkter, Spectral har klart å redusere denne tålmodigheten på 2 mnd. Supert!

  A Anonym small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Tror dette produktet har blitt ganske populært blant yngre som sliter med hårtap også, kan anbefales til dere som er 25 +

  A A- small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • denne siden har blitt som google for meg, løser alle problemer :D

  LM Lars Magnus small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jeg så kort tid etter de første resultatene , nå har det blitt mye mer moro å se på seg selv i speilet om morgenen .

  LP Louise Pedersen small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Jeg er svært fornøyd med resultatene , håret mitt har blitt tykkere etter noen måneders bruk ! rask levering , mange takk ShytoBuy

  ET Ella T small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person