Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Spectral.DNC-N Topisk Behandling

60ml Topisk Behandling

DS Laboratories

379.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Hårtap, tynt hår og svake hårrøtter kan motvirkes, så hvorfor ikke starte i dag?

 • Kan brukes av både menn og kvinner
 • Benytter en kraftig sammesetning av nanoxidil som er mer effektiv enn den kommersielle minoxidil
 • En optimal tilskudd av ingredienser med nanosomteknologi
 • Har en naturlig tekstur og er komfortabel å ha i håret
 • Du trenger bare spraye seks ganger, to ganger om dagen for å få gode resultater
 • Designet av DS Laboratories som en ledende bioteknologisk produsent

Hvis du er skuffet av ubrukelige produkter, så trenger du ikke være skuffet lenger. Bestill i dag og motta pakken med rask levering.

Les Mer

Hva er Spectral.DNC-N?

Denne formula er en av de første nanoxidil topiske løsninger som gir deg god hårhelse. Spectral.DNC-N Nanoxidil bruker 5% nanoxidil som er helt ny sammensetning som er en effektiv alternativ til minoxidil. Hvis du ikke er fornøyd med med resultatetene fra minoxidil produkter eller ikke tåler bivirkningene fra slike produkter, da er Spectral DNC-N mot høye viker den perfekte løsningen for deg.

denne behandling med nanoxidil formula er perfekt for både menn og kvinner. Formulaen er enkel å bruke og du kan påføre den på både området ved hårlinjen og øvre hodeområdet. Med andre ord, områder hvor folk flest opplever hårtap.

Hvordan virker Spectral DNC-N mot høye viker?

Spectral.DNC-N Nanoxidil virker ved å stimulere hårøttene slik at de blir sterke og sunne. Dette gjøres ved at aktive ingredienser trenger dypt inn i skalpen:

Nanoxidil: er kjent for å kunne stimulerer hårrøttene på vertex-området av skalpen. Denne gjøres ved at hårfollikler blir stimulert mot hårvekstfasen, dvs. anagen fasen, samtidig som ingrediensen bidrar til at hårfollikler som hviler også begynner å vokse eller komme i anagen fase.

Aminexil: virker sammen nanoxidil og styrker hårrøttene. Den beskyttet hårrøttene samtidig som den også styrker hårfibrene. Tidlig aldring av håret kan også forhindres med regelmessig påføring av denne ingrediensen.

Adenosine: virker gjennom en biokjemisk prosess som støttet energioverføring i hårfolliklene og motvirker innflammasjon. Ingrediensen beskytter hårrøttene og bidrar til mindre hårtap.

Kobber-peptide: I Spectral.DNC-N Nanoxidil finnes det aminosyrer slik som kobber peptider og disse har to viktige egenskaper. Den motvirker innflammasjon som sørger for av vev holder seg sunn og frisk, selv etter skade. Og dessuten bidrar til å helbrede arrvev og ødelagte proteiner.

Hvorfor burde jeg bruke Spectral.DNC-N Nanoxidil?

Det produktet er ulikt andre på markedet, spesielt takket være dens unik nanosomteknologi. Spectral DNC-N mot høye viker bidrar til åpne ion-kanaler slik at hormonet DHT som forårsaker hårtap blir hemmet. Nanosomene aktiverer ingrediensene og gjør at de blir absorbert dypt i skalpen og virker over en lenger periode. Over en 14 timers periode så vil ingrediensene optimalisere skalpen slik at du får sunnere og sterkere hår.

Ved å velge Spectral DNC-N mot høye viker med nanoxidil istedenfor andre produkter på markedet, så sikrer du deg den beste topiske løsningen mot tynt hår. I tillegg vil du også få et produkt som har kraftige ingredienser som skal gi gunstige effekter.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

I løpet av 2 uker med regelmessig bruk så vil du allerede begynne å se resultatene. Men det er ikke før etter tre måneder at du begynner se de virkelige resultatene. Omfanget av ditt hårtap vil påvirke hvor raskt Spectral DNC-N mot høye viker vil virke. Hvis du har små områder med tynt hår så vil du merke resultatene raskere enn hvis du har store området som er rammet av tynt hår. På slike steder kan det gå opptil 6 måneder før resultatene kommer.

Hvordan man bruker Spectral DNC-N Nanoxidil

Spray seks ganger om dagen over området på skalpen som har tynt hår. Gni produktet væske jevnt over hele området; husk å vaske hendene med såpe og vann etter bruk. Du kan bruke formulaen på både vasket og uvasket hår. For best resultat så bør du bruker du produktet som anvist og regelmessig.

Det anbefales at du bruker Spectral.DNC-N som en del av din daglige hår-rutine. Sørg for å ha nok med deg når du er ute å reiser eller er lenge borte fra hjemmet.

Trygg å bruke

Hvis du bruker Spectral.DNC-N med nanoxidil som anvist og som topisk løsing så vil du ikke oppleve noen bivirkninger. Sørg alltid at du ikke bruker mer enn den anbefalte dosen, dette kan øke sjanse for bivirkninger. Hvis du opplever irritasjon ved bruk av produktet så bør du stanse all bruk øyeblikkelig. Ikke bruk produktet dersom du er gravid og sjekk alltid ingrediensene for å unngå allergiske reaksjoner.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.33% basert på 6 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

 • * Jeg så kort tid etter de første resultatene , nå har det blitt mye mer moro å se på seg selv i speilet om morgenen .
 • * Jeg er svært fornøyd med resultatene , håret mitt har blitt tykkere etter noen måneders bruk ! rask levering , mange takk ShytoBuy
 • * Liker denne og den med monoxidil! Kjempe bra merke og produkter
 • * Jeg må si at jeg har vært tålmodig med mange produkter, Spectral har klart å redusere denne tålmodigheten på 2 mnd. Supert!
 • * Tror dette produktet har blitt ganske populært blant yngre som sliter med hårtap også, kan anbefales til dere som er 25 +
 • * denne siden har blitt som google for meg, løser alle problemer :D
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev