• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Spectral.DNC-S

60ml spray | gjenvekst

DS Laboratories

549.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Spectral.DNS-S er unikt produkt som er designet for å holde håret tykt og sunt. Produktet inneholder ikke minoxidil og gir raske og gode resultater for både menn og kvinner.

 • Dobbeltvirkende formula som er svært effektiv, ikke tungt for håret og etterlater ingen irriterende rester!
 • Bruker nanosomteknologi som gjør at ingrediensene varer lengre og blir mer effektive
 • Påfør produktet to ganger om dagen og deretter en gang om dagen for å vedlikeholde resultatet
 • Rask levering!
Les Mer

Hva er Spectral.DNC-S?

Spectral.DNC-S kan brukes av både menn og kvinner og benytter nanosomteknologien som effektiviserer absorberingen av aktive ingredienser. Denne formularen kan gi deg resultater som er synlige etter ca. 3 måneder med bruk.

Produktet har mange viktige ingredienser, slik som stamceller, eple-polyfenol, aminexil og kobber-peotider. Alle ingredienser har blitt nøye valgt ut og bidrar med å motvirke hårtap og tynt hår.

Hvordan virker den ?

DS. Laboratories Spectral.DNC-S har flere naturlige sammensetninger som over tid etterligner visse farmasøytiske stoffer, men uten bivirkninger. For sikre at du får det beste resultatet så har produktet to separate kamre, slik alle stoffene blir jevnt fordelt når du påfører produktet.

Et av kamrene i Spectral.DNC-C inneholder botaniske sammensetninger og en DHT-blokkerende formula: dette motvirker hårtap og bidrar til at du får en sunn skalpe og dessuten sterk hårvekst. Du vil ikke oppleve bivirkninger eller den klissete følelsen som mange får ved bruk av minoxidilprodukter. I det andre kammeret så er det et avansert system for å åpne ion-kanaler. Dette sørger for alle cellehindringer blir effektivt åpnet, slik at skalpen får bedre sirkulasjon. Dette gjør også at aktive ingredienser kommer seg dypt ned i skalpen og virker innenfra. Produktet har en unik sammensetning som motvirker hårtap på en effektiv og komfortabel måte uten at håret blir tungt eller klissete.

Nøkkelaktiviteter

Spectral.DNC-S motvirker tynt hår via følgende handlinger:

1.Ion-kanaler blir effektivt åpnet slik at proteiner og enzymer kan flyte fritt

2.Kontrollerer dihydrotestosteron (DHT) for å stanse skade på hårfolliklene

3.En unik dobbelt kammersystem gjør at aktive stoffer holder seg stabile til de blir påført av brukeren

4.Minoxidil-fri formula: ikke mer klissete, fet eller irriterende rester!

Viktige ingredienser i Spectral.DNS-C

Azelaic acid som hemmer DHT (et hormon som forårsaker hårtap)

Palmitoyl furubark ekstrakt som hemmer 5x- reductase og blokkerer DHT

Malus domestics ekstrakt som bidrar til god regenering av hårfollikler ved hjelp av stamceller

Peptid sammensetninger (utvalgte aminosyrer) stimulerer vekst, keratinproduksjon og styrking av hårrøttene. Ingrediensene motvirker også alderstegn og innflammasjon.

Når får jeg håret tilbake?

Etter ca. 3 måneders regelmessig bruk av DS. Laboratories Spectral.DNC-S så vil mange brukere kunne oppdage forbedringer i håret og dessuten få fyldigere hår.

Hvordan bruker jeg produktet og finnes det bivirkninger?

Alltid rist Spectral.DNC-S før bruk og spray 6 ganger på området med tynt hår to ganger om dagen. Gni væsken jevnt over skalpen og vask hendene dine med såpe og varmt vann etter hver bruk. Bruk DS. Laboratories Spectral.DNC-S i håret både når det er vasket og uvasket. Det er viktig å bruke produktet regelmessig for at du skal få det beste resultatet.

Spectral.DNC-S er veldig trygt å bruke for få håret tilbake, men pga. den kraftige sammensetningen av ingrediensene så er det viktig at du sjekker innholdet før bruk. Ikke bruk produktet hvis du er gravid eller ammer. Legg alltid produktet i et sted med en temperaturen mellom 20°C til 25°C og sørg for at lokket er alltid godt forseglet.