• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Spectral.RS

60ml spray | Behandling av hårtap

DS Laboratories

399.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Spectral.RS® er en innovativ spray for behandling av hårtap, tynt hår og lite hår. Ved regelmessig bruk kan Spectral.RS motvirke hårtap og forbedre hårets utseende, tykkelse og fylde.

 • Kan stimulerer hårveksten uten bivirkninger
 • Kan brukes av både kvinner og menn
 • Spectral.RS stimulerer hårsekkene og kan øke hårstråenes diameter
 • Gir næring til hår og hodebunn via nanosom teknologi
 • Egnet for både menn og kvinner

Spectral.RS bruker nanosom teknolog for å fordele de aktive ingredienser direkte ut i hårcellene. Dette produkt er perfekt for person som ønsker en effektiv behandling mot hårtap.

Les Mer
Type: spray
Størrelse: 60 ml

Hvordan virker Spectral. RS spray for behandling av hårtap?

Denne sprayen mot hårtap er en avansert behandling av hårtap. Dette produktet stimulerer hårvekst og behandler flere av årsakene til hårtap, slik som perifolliuklær fibros og interne faktorer som stress, hormonubalanse, mangel på vitaminer, mineraler og dessuten bruk av visse medikamenter.

Dette produktet stimulerer hårvekst og bruker en innovativ nanosom-teknologi som gjør at medikamentet trenger dypt inn i huden og er dermed svært effektiv mot hårtap, og gir hurtige resultater. Ved regelmessig bruk kan Spectral.RS forhindre tidlige stadier av hårtap og forbedre både håret og hodebunnens tilstand. Resultatet blir tykkere og mer sunnere hår når du stimulerer hårvekst med denne sprayen.

Produktet er laget av DS Laboratories og kan brukes av både menn og kvinner, stimulerer hårvekst og gjøre hodebunnen mer sunnere.

Hvor lang tar det før jeg ser resultaterer med Spectral.RS spray?

Mange bruker har opplevd at hårtap avtar etter 2 ukers bruk. Ny hårvekst begynner dessuten å vise i løpet 2 måneders tid. I starten vil du oppleve dem som må dun som er lyse i fargen. Men etterhvert vil det vokse ut og bli fyldig hår. Normal hårvekst begynner som regel å bli synlig i løpet av 8-12 måneders bruk. Du bør fortsette behandlingen med dette produktet for å oppretteholde hårets vekst og nye styrke. Imidlertid bør du være klar over at det tar tid før man ser resultatene, ettersom behandling skjer ulik for person til person.

Hvordan bruker jeg Spectral.RS

Du følger disse enkle trinnene:
 • Spray omtrent 14 ganger med Spectral.RS direkte på området hvor du har hårtap
 • Gni væsken inn i huden i et jevnt lag
 • Ikke skyll håret
 • Gjenta behandlinger 2 ganger daglig
 • Bruk Spectral.RS regelmessig til tross for om håret er vasket eller ikke

Hvilke bivirkninger får man ved å bruke Spectral.RS spray?

Dette produktet har en unik sammensetning som inneholder ingen skadelige kjemikaler, og er dessuten behagelig å bruke. Men du bør alltid lese igjennom ingredienser for å sikre at du ikke allergisk mot noen av stoffene.

Dette produktet bruker nanosomer for sikre et hurtig opptakk av stoffene i produktet. Hvis du bruker andre behandlingsmetoder sammen med dette produktet så vil nanosomene også øke opptaket andre stoffer også. Dermed kan du også effektivisere andre behandlingsmåter og få bedre resultater når du stimulererer hårvekst med andre produkter.

Hvilke ingredienser bruker Spectral.RS når den stimulerer hårvekst?

Hovedingrediensene i Spectral.RS er bl.a. urteekstrakter, aminexi SP94, retinol, nanosomer, kobberpeptider, vitaminer og mineraler.