• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Striagen-B Breast Firming

Targeted Bust Cream
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Som kvinner ønsker vi alle å bli anerkjent for våre evner, men de fysiske aspektene ved vår identitet kan utvilsomt ha en kraftig innvirkning på vår selvtillit. Spesielt er våre bryst bemerkelsesverdig viktig for vår overordnede kroppsfasong. Med dette i tankene ble kremen Striagen-B Breast Firming skapt av eksperter.

 • For bekymringer om slappe bryster
 • Søker å stramme, jevne og løfte
 • Med innovativ Bio-Bustyl
 • Styrket med Aloe Vera
 • Styrkende soyaprotein
 • Påføres 2-3 ganger daglig

I Striagen-B Breast Firming finnes et utrolig utvalg av naturlige og vegetabilske ingredienser. Hver eneste er nøye utvalgt med tanke på brystene. Sammen jobber de i harmoni for å ta opp tre faktorer som bidrar til å gi utseendet av en full og sunn byste. Kremen skal masseres inn tre ganger daglig, og blir garantert et behagelig og tilfredsstillende tillegg til din daglige kroppspleie.

Den ideelle feminine formen

En fyldig og rund silhuett har blitt beundret i århundrer, og går tilbake i historien fra Hollywood-ikonet Marilyn Monroe helt til den greske gudinnen Aphrodite. Hvis det finnes en ultimat, feminin form, så er det sikkert timeglassformen. Til tross for dette er moder natur og fader tid ikke alltid så sjenerøse som vi kanskje vil! Mange av oss ender opp med å ta i bruk kosmetiske prosedyrer, som ikke bare er kostbare og ubehagelige, men kan også gi et uekte utseende. Ville det ikke vært så mye bedre å forbedre hva vi har fra naturens side på en forsiktig måte?

Striagen-B Breast Firming

Med tydelig fokus på å hjelpe kvinner med å takle misnøye forbundet med formen og på deres bryster, bestemte Striagen seg for å skape et dedikert nytt tillegg til deres eksisterende utvalg av innovative produkter. Med tre fokuserte mål i tankene, brakte de sammen en rekke naturlige og botaniske forbindelser i fusjon med vitenskapelig Bio-Bustyl. Striagen-B Breast Firming søker å være en nærende, lett krem som strammer, glatter og løfter.

Stramme

Stramme
Bio-Bustyl er et bemerkelsesverdig formulert polypeptid, skapt spesielt for brystets utseende. Det har som mål å hjelpe med å tone og stramme. Aloe Vera er en av verdens viktigste botaniske ekstrakter, og har blitt brukt på kroppen i århundrer. En av dens mest anerkjente egenskaper er dens forfriskende astringens.

Jevne

Jevne
Kollagen er et viktig viktig protein i kroppen vår, og er kjent for å være avgjørende for å styrke hver celles form og styrke. For å styrke denne faktoren i kroppen vår, er naturlig hyaluronsyre inkludert. Sammen med kollagen ser den ut til å øke hudens elastiske kvaliteter og fasthet.

Løfte

Løfte
Selve leveringsmetoden, med en sirkulær masserende bevegelse, er ment å stimulere og revitalisere. Fermentert, naturlig soyaprotein anses å ha bemerkelsesverdige fordeler for huden. Disse inkluderer fuktighet, mens proteiner er kjent for å ha styrke egenskaper, da de er kroppslige byggesteiner.

Komplett liste over ingredienser

Vann, Emulgerende voks, BioBustyl, Glyserin, Aloe Vera-juice, Matrixyl 3000, Solsikkeolje, Cetylalkohol, Emu-olje, Jojobaolje, Aloeboter, Hyaluronsyre, Panthenol, Vitamin E, Ekstrakt av grønn te, Ekstrakt av Salix nigra, Shea Butter, Germall Plus.

Å nyte Striagen-B Breast Firming

Denne kremen er perfekt designet for å bli en uunnværlig del av din regelmessige kroppspleie. Påfør en liten mengde to til tre ganger om dagen, og sørg for en jevn påføring på begge brystene. Masser kremen inn i huden. Det kan være tilrådelig å investere i langsiktig bruk, for å opprettholde brystenes utseende.

Råd

Striagen-B Breast Firming er laget med førsteklasses, innovative og vel ansett faktorer. Ingen av ingrediensene er kjent for å ha noen bivirkninger; men som med et hvilket som helst nytt hudpleieprodukt foreslås det at du sjekker den komplette listen over ingredienser i tilfelle den inneholder noe du personlig er allergisk mot. Området som har blitt påført krem bør ikke utsettes for sol eller kunstig soling i de etterfølgende tolv timene.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(4)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(1)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews4.5

92% basert på 5 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Produktet virker jo, og jeg tror dette er fordi de har flotte formler i det. Men samtidig så må man regne med å smøre seg med tålmodighet, ellers så går det ikke. Og derfor gir jeg en 3’er

  K Kirsti small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Når det først fungerer gjør den jobben sin altså!

  O Oline small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • beste bryststrammings krem på marked garantert

  L Lisa small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Konen min kjøpte den og er fornøyd, samme her ;)

  H Henning small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Følte at de ble mye strammere enn før, så kan anbefale!

  R Rene small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person