• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Striagen-N Neck Firming

50ml Krem | Anti-age krem, nakke

Newton-Everett

459.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Striagen –N Anti Rynkekrem mot rynker på halsen er utviklet for å stramme halshud. Til tross for stort fokus på rynker blir ofte halsen glemt. Folk flest mener at rynkete hals er en del av aldringsprosessen, og at det er vanskelig forhindre. Men det finnes faktiske effektiv løsninger som er designet for å bekjempe synlige halsrynker. Striagen mot rynker på halsen har oppstrammende ingredienser og gir effektiv oppstramming av halsen, så den blir spenstig og ungdommelig.

Hva Gjør STRIAGEN –N KREM For Oppstramming Av Halsen?
 • Effektiv mot rynker på halsen og løs halshud
 • Designet for oppstramming av halsen
 • De fleste kunder opplever oppstramming i løpet av 24 timer
 • Reduserer og forebygger rødme og irritasjon ved cellefornyelse
 • Reduserer rynker forårsaket av UV-skader og fremmer yngre hud
 • Støtter hudens naturlige kollagenproduksjon og elastisitet

Striagen –N krem mot rynker på halsen trenger dypt inni i hudens cellelag og bidrar til sunnere og oppstramming av halsen. Mange tror at løs hud rundt halsen kan kun strammes med sterke kjemiske peelinger og kirurgi, men STRIAGEN – N Anti rynkekrem mot rynker på halsen er til tross for sin naturlige formel svært effektiv for oppstramming av halsen. Resultatet er yngre og mer spenstig hud.

Les Mer
Type: Krem
Størrelse: 50 ml

Hva er STRIAGEN –N Anti Rynkekrem for oppstramming av halsen?

Dette er en aktiv krem mot rynker på halsen og som gir deg effektiv oppstramming av halsen. Kremen gir deg en effektiv oppstramming av halsen og reduserer halsrynker forårsaket av UV-skader og aldringstegn. STRIAGEN –N Anti rynkekrem for oppstramming av halsen gir permanent rynkeredusering for halsen. Du trenger ikke lengre å dekke til halsen. Regelmessig bruk vil gi oppstramming av halsen og mer synlig yngre hud.

Hvordan fungerer kremen?

STRIAGEN –N krem for oppstramming av halsen består av nøye utvalgte naturlige ingredienser. Dette sikrer effektiv oppstramming av rynker på halsen. Les mer om ingrediensene til Striagens krem mot rynker på halser nedenfor, samt en beskrivelse av fordelene:

Advanced Aurasphere: er kjent for å ha en utglattende effekt som hjeper med utglatting og oppstramming av halsen.

TensUp®: En anerkjent formel som er designet for oppstramming av halsen. I tillegg bidrar den til økt kollagensproduksjon. Observert effekt kan ses i grafen nedenfor.

Pronalen®: Gir et naturlig løft av løs hud, rynker på halsen og bidrar til oppstramming av halen.

Hyaluronsyre:Støtter kollagenproduksjonen og forbedrer hudelastisitet, slik at du får effektiv oppstramming av halsen og redusering av rynker på halsen.

Hvorfor skal jeg bruke STRIAGEN –N Anti rynkekrem mor rynker på halsen?

Når du pleier huden er det viktig å ikke glemme små områder. Halsen blir ofte glemt og får ikke den pleien den trenger. Dessuten er også halsen et svært utsatt område for tidlige aldringstegn og direkte sollys. Halsområdet er også svært utsatt for skadelige eksterne avfallsstoffer og UV-stråler og derfor trenger den god pleie.

STRIANGE –N mot rynker på halsen er effektiv for oppstramming av halsen. Den består av nøye utvalgt effektive ingredienser som sikrer deg en rask og trygg løsning mot rynker på halsen. Kremer forebygger også at nye rynker blir dannet.

Når kommer resultatene?

Kremen består av naturlige ingredienser og resultater vil dermed være avhengig av brukerens utgangspunkt, samt kroppens evne til å ta opp de aktive ingrediensene. Resultater varierer fra person til person, men de fleste merker en synlig forskjell i løpet av kun 24 timer. De beste resultatene forventes etter 2-3 ukers regelmessig bruk. Regelmessig bruk fører til effektiv oppstramming av halsen og dessuten forebygging av rynker på halsen. Vi anbefaler at du bruker produktet 2-3 måneder før du vurderer sluttresultatet.

STRIAGEN –N krem mot rynker på halsen bekjemper og forebygger halsrynker. Rynkete hals forårsaket av UV-skader eller aldring blir forebygget og du får en effektiv oppstramming av halsen.

Hvordan bruker jeg kremen for oppstramming av halsen?

Bare påfør en liten mengde på halsen og øverste del av brystet 2 ganger daglig, morgen og kveld. STRIAGEN –N Anti mot rynker på halsen bør påføres i en opp-ned bevegelse og dekke hele halsområdet. Deretter bør du påføre kremen sideveis over hele halsen, under haken med vekt på den nederste delen av halsen som ligger nær øvre bryst.

Gir Striagen rynkekrem for oppstramming av halsen birvirkninger?

Kremen mot rynkete hals er 100% naturlig. Det finnes ingen dokumenterte bivirkninger. Dersom du er i tvil og lurer på om du tåler ingrediensene Striagen –N krem mot rynker på halsen, så kan du påføre en liten mengde før bruk. Les igjennom ingredienslisten før bruk for å unngå potensielle allergiske reaksjoner. Unngå kontakt med øyne. Produktet er kun for utvortes bruk.

Hvordan kjøper jeg STRIAGEN –N krem mot rynker på halsen?

For oppstramming av halsen kan du bestille STRIAGEN –N rynke krem mot rynker på halsen fra oss. Bestillingen går raskt og lett. Bare trykk på «Legg i handlevognen», og deretter kan du fortsette til betalingssiden eller fortsette å handle. Hvis du bestiller på man-tors før kl.16.30 så blir bestillingen sendt samme dag.