FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Tannbleking hjemme – daglige tips!

Ung eller gammel, eller et sted midt imellom – utseendet vårt betyr mye for oss. Årlig bruker vi enorme summer på å holde oss både rene, pene og attraktive. Vi steller hud, hår og negler, trimmer og kjøper fine klær, men visste du at smilet ditt er noe av det første andre mennesker legger merke til? Da er det viktig å ha et smil du kan føle deg komfortabel med å dele med andre, og det er det ikke alle av oss som har. Derfor lar vi gjerne være med å smile. Enkel tannbleking hjemme som iWhite instant kan løse det problemet. Les mer om hvordan her!

Hvorfor har vi gule tenner?

Det kan være mange grunner til at vi har gule tenner, og noen av dem krever inngrep fra tannlegen. Men de mest vanlige årsakene til den gule og skjemmende fargen på tennene skyldes dårlige vaner i selv kan endre. En av hovedårsakene bak gule tenner handler nemlig om hva vi spiser og drikker og hvilket stell vi gir tennene våre. Røyker du er dette nesten garantert å sette farge på tennene dine, og det samme skjer om du drikker mye vin, kaffe og brus. I tillegg finnes det enkelte matvarer, som røde bær og frukter, som også kan farge tennene. Tannbleking hjemme trenger ikke være hverken kostbart eller tidkrevende. Det finnes nemlig mange sett å få kjøpt, som lar deg bleke tennene på en effektiv og, ikke minst, behagelig måte.

Andre årsaker til gule tenner er bruk av ulike typer medisiner. Dette er det selvfølgelig ikke så mye å gjøre med, medisiner må du jo ta, men da er det ekstra viktig å gi tennene omsorg. Tannbleking hjemme i form av et sett som bleker tennene på noen minutter samt daglig bruk av tanntråd og tannkrem med ingredienser som bidrar til å fjerne den uønskede fargen, er akkurat det du trenger. Det å ikke gå til tannlegen ofte nok eller slurve med daglig bruk av tannkrem, tanntråd eller tannpirkere er mer eller mindre enn garanti for at tennene dine ikke bidrar til et hvitt smil. I tillegg til alle de andre problemene du kan få, selvsagt. Det er dessverre mange som slurver, enten fordi de føler de ikke har tid eller, når det kommer til tannlegen, ikke har råd. Å gå til tannlegen en gang i året og bruke tid på tennene morgen og kveld er en god investering i egen helse og eget utseende.

Tannbleking hjemme – daglige tips

Ønsker du deg et hvitt smil er det, som du sikkert har skjønt, mye du kan gjøre selv. Det første er å pusse tenner morgen og kveld. Det finnes god tannkrem som inneholder midler som sliper tennene mildt og bidrar til å fjerne elementer som skaper misfarge. Dette er både ufarlig og behagelig, og bidrar til et daglig vedlikehold av hvite tenner. Du kan også bruke et munnskyllevann, som inneholder de samme ingrediensene. Dette er spesielt lurt dersom du vet at du både drikker kaffe og vin eller har andre vaner som setter spor etter seg på tennene. Selv om tannlegen også kan bleke tennene dine er tannbleking hjemme både enkelt og trygt. Det tar deg rundt 20 minutter hver dag i en ukes tid. Tennene blir opptil åtte nyanser hvitere enn utgangspunktet. Siden vedlikeholder du ved behov, så ofte du finner det nødvendig. De mest komfortable settene har fleksible skinner fylt med gele, som du setter inn i munnen. Med tannbleking hjemme gjør du ditt for at mat og drikke ikke skal ta fra deg dine hvite, flotte tenner!

Anbefalte produkter