FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Tannbleking hjemme – si farvel til gule tenner!

Det finnes mange årsaker til gule tenner, og heldigvis kan du rette opp dårlige vaner og få hvitere tenner ved egen hjelp. Tannbleking hjemme er noe du kan bruke ved siden av nye, gode vaner. Dermed legger du et godt grunnlag for å kunne smile vakkert til verden hver eneste dag!

Årsaker til gule tenner

Å gå til tannlegen er noe mange dropper, og dette fører til at en stor del av befolkningen risikerer å før eller senere få tannproblemer av en eller annen art. Problemet med gule og misfargede tenner, som ofte har årsaker som du kan behandle selv. Ofte handler det om å legge om noen av sine dårlige vaner. Tannbleking hjemme er også et godt alternativ, og med dagens mange preparater kan det gjøres både enkelt og raskt.

En av hovedårsakene til misfargede tenner handler om hva du spiser og drikker. Det finnes nemlig matvarer som setter mer farge på tennene enn andre. Blåbær, bjørnebær, druer, granatepler og kirsebær er typiske eksempler på mat som kan sette farge på tennene dine. Det samme gjelder for drikke som kaffe, te, vin og brus. Det er ikke lett å unngå alt dette, og kanskje heller ikke så ønskelig. Da kan det være lurt å bedrive forebyggende tiltak når du steller tennene dine morgen og kveld. Tannbleking hjemme kan gjøres med riktig tannkrem når du tar de daglige tannpuss. En annen dårlig vane som setter farge på tennene, er røyking og bruk av snus. Er du lat med tanntråden og sløv med å pusse tennene, resulterer dette i mange ulike problemer og et av de minste er antagelig den skjemmende fargen tennene dine får. Det er viktig med daglig stell av tennene. For å få enda hvitere tenner kan du kjøpe iWhite™ Instant Teeth Whitening som gjør tannbleking hjemme til en fornøyelig affære.

Stopp aldringen med tannbleking hjemme!

Ulike sykdommer, medisiner og behandlinger kan også ha den leie bieffekt at tennene dine blir misfarget. Dette gjelder blant annet enkelte varianter av antibiotika og allergimedisiner. Medisiner mot høyt blodtrykk kan også ha misfarging av tenner som bivirkning. Videre kan gamle amalgamfylliner føre til at tennene dine får et grått skjær. Alderdommen er en annen faktor som setter preg på tennenes utseende. Tannemaljen blir slitt med årene og dette gir gule tenner. Har du skadet tennene er dette også en årsak til at smilet ditt blir mindre blendende hvitt. Det er heldigvis løsninger på problemet. Det første du bør gjøre er å innføre gode vaner hjemme når det kommer til daglig tannpuss og bruk av tanntråd. Det andre er å gå til tannlegen med jevne mellomrom for stell og vedlikehold.

Hos tannlegen kan du også få hjelp til å bleke tennene dine, men visste du at dette kan du også gjøre enkelt hjemme? Med dagens moderne teknologi er det utviklet metoder for tannbleking hjemme som gjør en slik prosess både enkel, behagelig og rask. Du kan få opptil åtte grader hvitere tenner, og i tillegg sparer du deg for en ekstra tur til tannlegen. Alt som kan gjøres hjemme er bra for stressnivået! Ved siden av tannbleking hjemme kan du bruke tannkrem og et godt munnskyll som virker for å bleke tennene på en skånsom måte. Da har du gjort ditt for å få tilbake ditt vakre smil, og jammen er det hyggelig å smile til alle du møter når du vet at tennene dine er pene og hvite. Et gult smil gjør at du ser eldre ut, stopp aldringen og bruk tannbleking hjemme så du også kan smile strålende til verden!