FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Overskrift bilde for Tannbleking

Tannbleking

Et vakkert smil spiller en stor rolle for ditt utseende. Det er neppe overraskende at tannbleking er en av de mest ettertraktede kosmetiske inngrepene. Røyking, drikking kaffe, te og vin er blant de mest vanlige årsakene til at tennene dine blir misfarget. Hvis du er misfornøyd med flekker eller misfarging på tennene, kan du nå nyte gode resultater samt renere og hvitere tenner. Utfør blekingen i ditt eget hjem med produkter som er både kostnadseffektive, trygge og praktiske. I tillegg kan du enkelt vedlikeholde resultatet ved å bruke munnskyll og tannkrem som inneholder midler som hemmer dannelsen av plakk. Vi har flere unike og utvalgte tannblekingsprodukter på vei inn i vårt sortiment.

Filtre

Gjennom årene kan du oppleve misfarging av tenner, slik som gule tenner. Misfarget tenner er ofte forårsaket av daglige produkter vi benytter oss av slik som kaffe, vin, brus og andre læskeinnholding drikker og matsorter. Røyking og snus kan også forårsake gule tenner hos mange. Da et hvit smil ofte er ønsket, så vil naturligvis mange benytte seg av ulike muligheter til tannbleking. Ved hjelp av tannblekingstannkrem, geléer, eller en kombinasjon, så kan du sørge for å få et hvitere smil hjemme uten en kostbar tur til tannlegen.
* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.