Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Teknologien bak shapewear

Det er den største bløff i motehistorie. Noen hevder at shapewear er kontroversiell på grunn av dens potensielle helsemessige konsekvenser hvor "tonet" kropp egentlig ses på som figuren klemt inn. Enda er vi takknemlig for shapewear, vi bruker dem, og mange av oss er stolte av å bruke de. Nå ønsker vi å finne ut hvordan denne teknologien fungerer?

Shapewear sies å gjør oss tynnere ved å sy eller strikke sammen elastiske eller stive stoffer som er kuttet til et mønster som når slitt, de ferdige plagg sitter tett og stramt inn mot kroppen.

Flere hevder at godt tilpasset undertøy og shapewear vil kunne forbedre din poster, selvtilliten og ikke minst måten du går på.

Er shapewear svært effektiv å gi smalere midje?

Flere er enige om at shapewear kan bidra til å gi smalere midje og i lengere perioder hjelper med å redusere vekt ved å øke forbrenningen i kroppen. Så hvis du ønsker å oppleve fordeler av shapewear, velg et produkt som fungerer og passer din kroppsform, og ikke mist velg det rette størrelse for deg.

Finnes det noe risiko ved bruk av Shapewear?

Det finnes flere studier angående denne spørsmålene. Noen hevder at på grunn av at noe shapewear strammer organer for mye at det kan forårsake blodpropp, sur oppstøt og pusteproblemer. Men talsmenn for shapewear produkter sier at dersom du velger riktig shapewear og bruker den på riktig metode, bør det ikke være noe helsemessige konsekvenser i det hele tatt. Derfor er det viktig at når du velger et shapewear som vekttap metode eller kun for å få fin figur, at du velger riktig størrelse og ikke mindre størrelse fordi du ønsker mye tynnere figur.

"Shapewear og undertøy har blitt brukt siden århundreskiftet. Husker dere Scarlett O'Hara ble pyntet opp i korsettet i Gone with the wind? Noen ganger kan skjønnhet være litt smertefullt, men vår generasjon er heldig sies det. Med teknologi, tekstil, søm og design av høy kvalitet, kan du oppnå det timeglass utseende uten smerter.

Marianne Gimble, eier av en kjent shapewear merke, hevder at shapewear faktisk kan ha helsemessige fordeler også. Det kan stimulere blodsirkulasjonen og gi støtte til musklene.

Hvor blir det av all fettet?


For de som bruker shapewear og de som ikke har brukt dette, har i et eller annet tidspunkt tenkt på dette. Det har blitt hevdet at shapewear fungerer, den tynner ut, jevner ut linjer og støtter. Men hvor blir det av alle fettene? Gimble påpeker, "Fat kan flytte inn i områder hvor muskelen er komprimert, slik som abs området. Det kan også bli flyttet mot mer attraktive steder.

Shapewear er konstruert for å trakt overvekt for å hjelpe deg å være mer slim, det kan slanke deg opp til 1 til 2 inches," sier han. Det overskytende fettet blir kondensert, på samme måte som når du skyver hendene på magen for å presse i fett.

Hvis shapewear er godt designet, kommer fettet ut i en mer sexy og passende sted som brystene og rumpe.

Registrer
For Nyhetsbrev