Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Theradome Laser Helmet laserhjelm mot hårtap

Theradome™

7,399.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

La oss introdusere deg til FDA godkjent laser behandling mot hårafall: Theradome ™ LH80 PRO Laser Hjelm. Denne laser hjelmen er en effektive og trygg metode for behandling mot håravfall, og den er egnet for hjemmebruk. Theradome ™ LH80 PRO Laser Hjelm hjelper med å gi tykt og fyldig hår. Det er blitt bevist at 90% av folk som mister håret, som har brukt Theradome ™ LH80 PRO Laser Hjelm har opplevd svært effektiv behandling for håravfall, og med nesten ingen bivirkninger.

 • Kommer med 1 års produkt garanti
 • FDA godkjent
 • Theradome kommer med ett års garanti
 • Kun 20-minutters økter to ganger i uken for optimal resultater.
 • Smertefri og avgir ikke varme
 • Effektiv mot alle typer hårtap
 • Spesielt effektivt for dem som lider av Androgen alopeci
 • Resultater kan merkes etter bare fire ukers bruk
 • Rask og effektiv behandling
 • Theradome ™ LH80 PRO Laser Hjelm er enkelt å bruke
 • Rask og diskret levering
 • Har vist å være effektiv for psoriasis på hodebunn

Theradome ™ LH80 PRO Laser hjelm består av eksepsjonell kvalitets materialer som har samme styrke og funksjon som laser behandlinger du finner i kliniker. Theradome genererer høy effektivitet, samtidig gir en kald behandling. Hvis du mister håret ditt, og du seriøst ønsker å stoppe dette, prøv Theradome ™ LH80 PRO Laser Hjelm, et produkt som er verdt å investere i.

Les Mer
Type: Laser hjelm
Weight: 450 g

Enhetsbeskrivelse

Theradome ™ LH80 PRO Laser hjelm er et lavt nivå laser terapi ( LLLT ), enheten skal bidra til å fremme hårvekst via photo biostimulation. Det finnes 80 laserdioder er inne i den lette ”one- size fits all” hjelm. Disse diodene innenfor hjelmen leverer laser stimulering til hele hodebunnen under behandlingen.

Denne unike enheten er utrolig lett å bruke. Theradome ™ LH80 PRO leverer synlig rødt lys og lavt nivå laser strålende energi til hodebunnen som arbeider for å aktivisere hårsekker. Den vil automatisk slås etter 20 minutters behandling. Du blir informert hver 5 min hvor mange minutter du har igjen av behandlingen.

Hvem er Theradome Laser for?

Theradome ™ LH80 PRO Laser hjelmens primære hensikt er å bruke den til å behandle håravfall hos voksne kvinner og menn. Hvis du sliter med hårtap som er generell spredning av tynt hår over hele hodebunnen, prøv Theradome ™ LH80 PRO Laser. Finn ut hvorfor denne laser hjelm sin unike design er så effektiv til å håndtere en slik tilstand.

De som lider av hårtap erfarer ofte redusert blodtilførsel til hårsekkene og hodebunnen. Mindre blodstrøm betyr færre næringsstoffer levert til celler, noe som kan forårsake lite hårvekst og celleskader på et follikulær nivå. Theradome ™ LH80 PRO er utviklet for å takle slike situasjoner.

Undernært hårsekker forårsake tynnere, kortsluttet og mer sprø hårstrå. Dette øker sjansen for håravfall og i noen tilfeller slutter håret å vokse ut. Theradome hjelper med slike tilstander uten å tørke ut hodebunnen.

Hvordan fungerer det?

Se våre to videoer på Theradome ™ LH80 PRO for mer informasjon om hvordan denne revolusjonerende laser hjelm enheten fungerer.

I hovedsak bidrar den LLLT teknologies som brukes av Theradome ™ LH80 PRO til å stimulere hårcelleaktivitet. Dette er avgjørende for å få håret til å absorbere energien fra lyset , som er viktig å forbedre hårvekst og gjøre håret tykkere slik at du ikke mister hår.

Hårsekkene under huden , blir stimulert av de gjentatte lette fotoner , som får cellene til å øke mengden av ATP og dermed fører til en økning i blodtilførselen til hårsekkene, som kan til slutt øke hårvekst , og samtidig gjør håret ditt sunnere og tykkere. .

Resultater ved bruk av Theradome ™ LH80 PRO Laser Hjelm

Fra bare noen få måneder med regelmessig bruk har kunder kommentert forbedringer med tykkelse og utseende på håret.

Med konsistent bruk i løpet av noen måneder, kan du forvente å se store forbedringer i helse, vitalitet og utseende på håret ditt .

Theradome ™ LH80 PRO laser Hjelm - unike funksjoner

Denne laseren hjelmen som bukes for behandling mot hårtap, har 80 innebygde lasere med en bølgelengde på 678nm. Produktet er godkjent av FDA , og antall lasere og mengden elektrisitet produsert er laser, er tilsvarende til de lasere profesjonelle klinikker bruker for å hjelpe folk som mister håret.

 • 80 Farmasøytiske lasere med en bølgelengde på 678nm
 • Theradome LH80 ™ PRO laser hjelm er lett, komfortabel og samtidig dekker et stort behandlingsområdet.
 • Bruker oppladbare batterier, slik at du fritt kan bevege deg rundt under behandlingen.
 • Inkludert er skumgummiputer, dette er for å sikre en god passform for alle hodestørrelser og former.
 • Systemet er automatisert og holder rede på hvor mange økter du har gjort, lengden på økten, og når batteriet er lavt.
 • Integrerte sensorer oppdager når Theradome ™ LH80 PRO laser hjelm er plassert på hodet slik at øktene kan begynne.
 • Lader enkelt via USB.
 • Theradome ™ LH80 PRO laser hjelm kan deles mellom flere personer i husstanden som opplever tap av hår.
 • Ingen løpende kostnader for behandlinger, og du trenger ikke å gå til klinikker for behandling mot hårtap.
 • Godkjent av FDA og har en medisinsk CE-merket.

Er det noen bivirkninger ?

Theradome ™ LH80 PRO Laser Hjelm er godkjent av FDA for sikker og effektiv bruk i hjemmet for folk som mister håret . Følg alltid bruksanvisningen som følger med, og bruke produktet 20 minutter av gangen , to ganger i uken for å oppnå best mulig resultat.

Hvordan bestiller jeg?

Hvis du sliter med tynt hår og håravfall, bestille din Theradome ™ LH80 PRO Laser hjelm raskt, enkelt og fremfor alt diskret i ShytoBuy Norge. Bare klikk "Legg I Handlekurven " og du vil bli rettet mot kurven . Vi setter pris på diskresjon og derfor vil ikke produktet eller vår nettside bli nevnt på emballasjen.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Jeg har nettopp bestilt en etter at eg leste mye bra om Theradome. fant ut at de hadde beste pris og god service så hvorfor ikke, hjeg vet den vil funke
 • * Jeg var i ikke fornøyd med mitt hår, jeg så denne gangen at det bare ble tynnere og mer kjedeligere . Jeg har prøvd alt , og min håravfall begynte å fylle en stor del av min hverdag . Så valgte å investere i denne hjelmen, kjæresten min var ikke så glad for at eg investerte så mye. Men nå etter at resultatene virkelig startet å bevise , må han være enig med meg at det var verdt investeringen ! Jeg får komplimenter fra venner og familie , og jeg er veldig fornøyd
 • * Min hodebunn virker sunnere. Dette er et flott produkt ; ikke endre noe .
 • * Jeg elsker at jeg kan behandle håret mitt mens jeg ser på TV! Det krever absolutt ingenting fra meg , og jeg kan allerede se resultater
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev