Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Hvordan kan Thuja bidra til å behandle kjønnsvorter ?

Thuja ( Thuja occidentalis ) er kjent som Yours , Tuja eller livets tre, tilhører familien av bartrær og furu som er en art som er plantet i hager. Eterisk olje av Thuja, er ansett som den beste naturlige rettsmidler for å fjerne vanlige vorter også kjønnsvorter, humant papillomavirus ( HPV).

Blant komponentene i Thuja finnes det en substans i Thuja som kalles podofyllotoksin tribunen, som har anti-virale egenskaper og brukes til å fjerne kjønnsvorter på ulike deler av kroppen, inkludert normal vorter også.

Thuja til å fjerne vorter:

Når kjønnsvorter oppstår, kan en bruke Thuja olje, det kan også tas oralt ved å forbereder et homøopatisk Thuja. Thuja bør ikke tas oralt uten råd fra en profesjonell, denne planten inneholder Thujone , en giftig og svært helsefarlige stoffer, men det er ingen risiko når den er utarbeidet av fagfolk i homeopati og naturmedisin.

Thuja tinktur brukes to ganger om dagen på vorter. Behandling bør fortsette i flere uker. Thuja væsken påføres på vorter, og er ment for å behandle ulike former for vorter og kjønnsvorter

Thuja olje bør plasseres på vortene med en bomullsdott og prøv å våt huden rundt vorten, kan brukes vaselin på huden rundt vorten for å hindre irritasjon. Thuja ekstrakten kan fortynnes før påføring ved å blande vatn. Uansett anbefales det at det gjøres av en spesialist person som har erfaringer med naturlig, eller spesialist innenfor homeopatisk og naturlige produkter

Registrer
For Nyhetsbrev