• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Ønsker du å holde lenger i senga? Du er ikke alene!

Spør du deg selv ofte hvordan holde ut lenger i senga? For tidlig ejakulering er faktisk er en av de mest vanligste seksuelle problemene menn har i vår moderne tid, men heldigvis finnes det en rekke metoder du kan prøve - både ved hjelp av teknikker og naturlige produkter.

Tidlig sædutløsning klimaks menn

Hva er tidlig sædutløsning?

For tidlig sædavgang (prematur ejakulasjon) foregår ved at sæduttømming skjer raskere enn ønsket ved enten samleie eller annen form mastrubering. Tiden før utløsning oppstår kan variere, og grunnen kan være mange. Først og fremst kan dette innebære antall penetrasjoner inn i vagina, men det kan også være fra du fører penis inn i vagina til du kommer. Videre kan det også handle om din seksuelle partner kan oppnå klimaks, også kalt orgasme, før du selv har muligheten. En ting har disse faktorene til felles: Ikke kan dette bare være frustrerende for personen det angår da dette er ukontrollerbart, men kan også oppleves som pinlig ovenfor partneren.

Behandling av for tidlig utløsning

Det er en rekke mulige behandlinger for de som strever med tidlig utløsning, dette både ved hjelp av teknikker som kan testes ut hjemme enten alene eller ved hjelp av din partner. Har du prøvd dette eller kun leter etter naturlige rettsmidler, så er det mange av disse som utviklet på markedet. Lengter du kun etter å få lengre ereksjoner, så kan du også lese om dette her. Mot tidlig ejakulering hos menn kan du blant annet ta nytte av disse forebyggende tiltakene:

 • Delay spray: Dette er en innovativ spray som er naturlig og utviklet på den måten at den skal sprayes på penis før samleie. Denne spesielt formulerte sprayen dermed forårsaker forsinkelser av uttømming av sæd ved å bedøve området. Ønsker du å prøve noe lignende kan du også kjøpe delay våtservietter. På markedet finnes det enkle, effektive måter å lokalbedøve penis for å hjelpe til med forsinket utløsning.
 • Start og stopp teknikken: Denne teknikken kan man benytte seg av under samleie og er en populær teknikk for de som strever med prematur utløsning. Dette gjør du ved å klemme penishodet i 10 sekunder før du merker at du når klimaks. Deretter slipper du, og fortsetter samleien slik som før. Ønsker du å krydre opp sexen kan du også få partneren din involvert. Start og stopp teknikken kan du benytte deg av rundt flere ganger under akten.
 • Onanere én til to timer før samleie: Av og til kan det enkleste oftest være det beste. Ved å onanere en til to timer før sexen, kan dette mulig redusere tidlig utløsning. Ulempen med dette kan være at spontan sex ikke blir like enkelt, og derfor kan det bli foretrukket hjelpemidler slik som nevnt ovenfor.
 • Fokuser på din partner først: Det enkleste er oftest det beste, sies det. Istedenfor å benytte seg av sex først, så kan du kjærtegne din partner. Dette bidrar til stimulering av kjønnsorganet, og som selvsagt, leder til opphisselse. Et tips kan være å kjærtegne din partner, og når det nesten kommer for partneren - start den seksuelle økten. På denne måten kan du best mulig sikre at dere begge to oppstår en klimaks sammen.

En åpen og ærlig diskusjon kan også bidra til forståelse og for mange er tidlig utløsning kun en fase i livet. Det er også mange ulike matvarer som skal sies å hjelpe til med å forebygge en tidlig utløsning. Matvarer mot prematur sædavgang kan du lese mer om her. Føler du at du har utforsket de fleste metoder, så kan det være lurt å oppsøke en lege. Lykke til!