• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Tips for å få sterkere penis

Hvis du vil yte mer i soverommet bør du ha en sunn livsstil. Regelmessig mosjon og et sunt kosthold er viktig for få harde ereksjoner. Hvis du lever et aktiv liv kan du også motvirke erektil dysfunksjon og dessuten impotens.

Tips for å få sterkere penis

Selv om det finnes mange tilskudd og utstyr for å styrke penisen, så er det mye du kan gjøre på egenhånd. Hvis du trener regelmessig, spiser sunt og får nok med søvn så bidrar du til en sunnere og sterkere penis. Og dermed et bedre og mer tilfredsstillende sexliv. La oss se nærmere på hva du kan gjøre for å styrke penisen.

Spis riktig

En aktiv penis trenger næringsstoffer og god blodtilførsel. Hvis du spiser sunn mann som er rik på fiber og lav på mettet fett så gjør du penisen en bjørnetjeneste. Det er også viktig å få i seg nok mengder av sink. Sink spiller nemlig en nøkkelrolle i produksjonen av testosteron og sperm. Gode kilder for sink er lever, erter, bønner og sjømat. Dersom du sliter med å få deg nok vitaminer så kan det være lurt å ta vitamintilskudd. Vitaminene A, B, C, E og dessuten L-arginin er svært gunstig for sexhormonene. Mange naturlige tilskudd for økt sexlyst slik som vigrx plus enhancement pills anbefales også. Slike tilskudd har nemlig en skreddersydd formula med alle de næringsstoffene du trenger for å styrke penisen og få økt sexytelse.

Gå ned i vekt

Hvis du er overvektig så anbefales det å gå ned i vekt. Studier viser at fedme påvirker mannlig libido. I tillegg fører overvektighet med seg en rekke helseplager, slik som høyt blodtrykk og diabetes. Dette kan faktisk føre til erektil dysfunksjon som gjør at du ikke kan prestere i soverommet. Hvis du sliter med for mye kroppsfett så anbefales det å trene regelmessig. Hvis du har et yrke hvor du sitter mye, bør du benytte enhver sjanse til å røre på deg. Ta f.eks. trappen istedenfor heisen og parker bilen lengre unna arbeidsplassen, eller rett og slett gå eller sykle til jobb. Studier viser at faktisk over 50 % av menn med diabetes blir faktisk impotent. Regelmessig trening kan også styrke testosteronproduksjonen og i lengden føre til hardere ereksjoner.

Bruk penisforlengere

Penisforlengere kan også gjøre penisen sterkere og tykkere. For de som ønsker en større penis, er penisforlengere er en god løsning. Regelmessig bruk etter anbefalte instrukser gir gode resultater. Den grunnleggende teknikken som brukes er å rett og slett strekke penisvevet. Dette gjøres gradvis og langsomt. Dermed får penisen tid til å helbrede seg og samtidig bli forlenget. Det finnes til og med penisforlengere du kan bruke under klærne. Slik at du kan strekke penisen aktivt, mens du gjør dine daglige gjøremål. Penisforlengere er også gunstig for sexlivet, ettersom strekkeprosessen fører til økt blodsirkulasjon. Resultatet er både lengre penis og hardere ereksjoner.