• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Tips for laser hårfjerning hjemme

Når de tykke strømpebuksene skal av og korte sommerkjoler og badetøy skal på er det på tide å fikse hårete bein, armhuler og eventuelt bikinilinjen. Det er få kvinner som ikke fjerner hår i en eller annen grad, og det finnes mange måter å gjøre det på. Noen foretrekker å gå på salong, andre barberer og atter andre bruker laser hårfjerning. Det er mye å tenke på når du skal fjerne hår med laser, og her kommer noen tips til det hele.

IPL – Intense Pulsed Light

IPL er en hårfjerningsmetode der ett hvitt, pulserende lys brukes til å ødelegge hårfolikkelen. Dette er en veldig effektiv metode dersom du er en av de som har mørkere kroppshår. Har du lyst kroppshår, eller rødt, så vil ikke denne metoden fungere så bra. Metoden fjerner hårene for godt, men den er ganske tidkrevende. Dette er fordi denne metoden fungerer best på hår som vokser og er festet i hårfolikkelen. Hårene dine er for det meste i en hvilefase, og derfor må du ha en del behandlinger for å få fjernet alt. Laser hårfjerning er en annen svært populær metode. Her brukes det laser for å ødelegge hårsekken og dermed kan ikke håret vokse ut igjen. Mange synes at laserbehandling er vondt, men verdt det fordi det fjerner hårene permanent. Ulempen med behandlingen er at den kan ødelegge hudpigmenter og forårsake både kviser og andre hudplager. Derfor er det en god idé å ta et område av gangen og følge bruksanvisningen nøye. Laser hårfjerning hjemme er ingenting å være bekymret for, det er svært få som ikke lykkes med denne behandlingen.

Hvilken enhet skal du velge?

Når du skal velge enhet for å bruke laser hårfjerning hjemme, så må du ta hensyn til hvilken hudtype du har og hvilken farge du har på kroppshåret ditt. Det kommer stadig nye enheter på markedet for laser hårfjerning hjemme, og de blir både sikrere og mer effektive. Hos Shytobuy har vi den mest populœre enheten fra Silk'n Glide. Fordelene ved å velge enhet, slik at du kan gjøre jobben hjemme er mange. Du kan bruke laser hårfjerning når det passer deg og apparatene er både små og svært enkle i bruk. Siden du trenger flere behandlinger for å ta knekken på hårene, vil laser hårfjerning hjemme være et langt rimeligere alternativ enn i salong. I en salong kan behandlingen totalt komme opp i over ti tusen kroner. Ulempen er at siden apparatene er små tar behandlingen lang tid. Selv om salongbehandling er deilig og du slipper å gjøre jobben selv, så kan laser hårfjerning hjemme være både behagelig, komfortabelt og langt billigere

De aller fleste apparatene for laser hårfjerning hjemme er ganske rimelige, og de er både sikre og raske. Når du kan gjøre hele jobben selv hjemme, kan du ta det i eget tempo og gjøre det når du selv har tid. Det er definitivt en stor fordel å slippe å booke tid og reise til klinikken hele tiden. Dagens apparater er både trygge og effektive, og de fleste er fra kjente produsenter som Silk'n og kommer derfor med garanti.

Husk å starte tidsnok

For å bli klar til sommeren er det viktig å begynne med laser hårfjerning hjemme tidsnok. Ettersom du må gjennom noen behandlinger før alt håret er borte, er det lurt å starte tidlig. Etter behandling med laser bør huden din få hvile, og ikke utsettes for soling. Derfor bør du sørge for at laser hårfjerning er ferdig i god tid før sommerferien og sesongen for korte skjørt og bare bein.