• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Tipsene som gjør at du lykkes med laser hårfjerning hjemme

Hårfjerning er en viktig del av skjønnhetsrutinene til kvinner og menn verden over. Det finnes mange måter å fjerne uønsket hårvekst på, og du kan velge mellom både laser hårfjerning, barbering, voks samt flere andre muligheter. Uansett hvilken metode du velger, finnes det noen gode tips som vil sørge for at prosessen blir enklere og mindre smertefri. De fleste av oss foretrekker å gjøre denne jobben selv og da kan det være greit med noen gode tips som...

De fleste som utfører laser hårfjerning hjemme, ønsker å sikre at hårene faktisk fjernes, at dette foregår enkelt og så smertefritt som mulig og at huden forblir vakker og glødende etterpå. Dette gjelder jo også om vi velger andre metoder for hårfjerning. Ikke ønsker vi at prosessen skal ta altfor lang tid heller, men i noen tilfeller er det virkelig slik at hastverk er lastverk. I denne artikkelen skal vi ta for oss noen av de mest effektive tipsene, slik at dine skjønnhetsrutiner blir så enkle som mulig.

Voksing og barbering

Dersom du velger å bruke metoder som voks og barbering, bør du forberede huden din dagen før. Det er lurt å eksfoliere, eller skrubbe om du vil, kroppen slik at alle døde hudceller er borte. Da blir det lettere for voksen å få feste og det blir samtidig lettere å fjerne hårene. Siden døde hudceller er med på å skape inngrodde hår, vil det å fjerne dem redusere dette problemet. Du kan skrubbe kroppen med et eget produkt som er laget spesielt for dette eller bruke en dertil egnet kroppsbørste. Bruker du det siste, tørrbørster du kroppen før du går i dusjen, altså mens huden er tørr. Vær forsiktig og ikke for hardhendt, du skal ikke skape hudirritasjoner bare fjerne døde hudceller og gi huden en ny glød. Rett før du skal vokse kan du fukte huden med varmt vann. Dette vil gjøre at hårsekkene åpner seg og dermed blir det lettere og, ikke minst, mindre smertefullt å fjerne hårene. For å gi voksen bedre feste er det viktig at huden din er fri for olje. Du kan også bruke litt babypudder på huden. Varm voksen opp i hendene dine og husk å dra voksen av mot hårvekstretningen. Overskytende voks fjernes lett med litt babyolje.

Dersom du er blant dem som foretrekker barbering fremfor laser hårfjerning bør du først og fremst huske å kjøpe gode høvler som passer til formålet. I tillegg bør du sørge for at du alltid bruker rene barberhøvler. Dette er veldig viktig, da det er med på å forhindre infeksjoner. Før du begynner barberingen bør du fukte og massere huden slik at du får hårene til å reise seg, da blir det lettere for høvelen å fjerne dem. Bruk alltid barberskum eller -gele slik at du unngår å irritere huden mer enn nødvendig. Etter barberingen blir huden glad om du bruker en kjølende og fuktighetsgivende krem.

Laser hårfjerning med epilator

Laser hårfjerning blir mer og mer populært, antagelig fordi det gir et godt og varig resultat. Igjen bør du huske å eksfoliere huden dagen før, slik at du fjerner de døde hudcellene. Da blir huden din myk og jobben med å fjerne hårene blir lettere. Før du begynner epileringen, så bør du vaske huden med varmt vann og såpe. Da fjerner du eventuelle bakterier og åpner porene, slik at det blir lettere for maskinen å fjerne alle hårene. Et annet veldig godt råd er å fjerne hårene om kvelden, dermed kan huden din hvile over natten og komme seg etter behandlingen.

Som du ser er mange av forberedelsene de samme uansett hvilken metode du velger. Laser hårfjerning, barbering eller voks går bedre om du eksfolierer huden din i forkant og behandler den pent med gode fuktighetskremer og lite sol etterpå. Triksene vi nettopp har gitt deg vil forhåpentligvis gi deg en god opplevelse og hjelpe deg til å bli kvitt uønsket hårvekst på en enkel og komfortabel måte