Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/shytobuy/domains/shytobuy.no/public_html/model/Products.cls.php on line 5816
TRX2 Combo | Hår-kit for menn & kvinner som ønsker volum | ShytoBuy NO
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

TRX2 Combo

Hår-kit for menn og kvinner som ønsker mer volum
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Et fyldig hår med masse volum er noe som ofte signaliserer fysisk attraktivitet. Til tross for dette er det mange av oss som ikke har det ønskede volumet. Oxford Biolabs søker å hjelpe deg med å oppnå volum og fylde, og har kombinert deres innovative TRX2 sjampo og bioaktive balsam, som begge inneholder vitenskapelige bestanddeler og naturlige ekstrakter. TRX2 Combo kan være det perfekte tillegget til din hårpleie.

 • Designet for å gi nytt liv og volum til tynt hår
 • Gir mye fukt, volum og beskyttelse
 • Perfekt for både menn og kvinner
 • Hydrolyserte proteiner for lett volum
 • Rensende Tricholastyl™ & vitamin E
 • Forfriskende og lett duft av frukt

Det finnes utallige produkter der ute som lover å hjelpe deg med å takle bekymringer rundt hår som stadig blir tynnere. Det kan hende du har testet mange av dem uten hell. Med med TRX2 Combo kan du nyte en ultimat og innovativ tilnærming, som er et resultat av at Oxford Biolabs nekter å la noe være uprøvd. Ved å bruke både den utrolige sjampoen og balsamen, tar du et modig steg fremover når det kommer til å gi håret ditt det som trengs.

Hva ligger bak tynt hår?.

Tynt hår kan skyldes mange faktorer. For enkelte personer vil tynt, fint og noen ganger svakt hår alltid være en bekymring. Det kan være vanskelig å style og forme slikt hår uten å forårsake mer skade. Tynt hår kan også ofte se litt dødt ut. Andre personer er det stress, hormonelle forandringer og aldring som forårsaker tynt hår. Både menn og kvinner kan oppleve disse forandringene. Alle som strever med dette deler et ønske om å styrke og forbedre det håret de har, samtidig som de stimulerer håret og gir det energi.

Historien til Oxford Biolabs

Med dette selskapet får du det første hintet allerede i navnet! Selskapet ble grunnlagt i 2009 av forskere fra universitetet i Oxford under ledelse av Dr. Thomas Whitfield. Siden den gang har de tatt en innovativ tilnærming til synlige tegn på aldring. Blant disse finner vi hud samt grått hår og hår som blir tynnere. Tilnærmingen til alt dette er uten harde kjemikalier og en søken etter næringsbaserte metoder. De ønsker å beholde fokus på å utvikle og selge produkter basert på forskning i verdensklasse og naturlige ingredienser.

Styrke

Styrke
Tricholastyl ™ er en kraftig blanding av naturlige og aktive faktorer, der en eksotisk indisk plante, Pterocarpus Marsupium ekstrakt, ligger i bunn. Blandingen ble spesielt konstruert for å bidra til å bekjempe skader ved intensiv revitalisering og styrking av røttene. Vitamin E, kjent for å styrke, er også brukt.

Volume

Volume
For naturlig tilsatt volum er hydrolyserte soya- og risproteiner inkludert. Med pulserende fasthet øker de hårets elastisitet samtidig som man opprettholder håndterbarhet. Det er derfor mindre sannsynlig å oppleve brekkasje. Koffein er inkludert i balsamen, for å stimulere, gi energi og virke forfriskende

Beskyttelse

Beskyttelse
Tre B-vitaminer (3, 5 og 7) i formene Niacinamid, Panthenol og Biotin er inkludert. Disse er kjent for å bidra til å forsvare røttene, samt beskytte håret fra forurensning og UV-stråler. To favoritter, arganolje og kokosnøttolje, brukes i henholdsvis sjampo og balsam, er elsket for sine lette, men dypt beroligende og fuktighetsgivende egenskaper.

Komplett liste over ingredienser

Sjampo - Vann, Natriumkososulfat, Kokamidopropyl Betain, Laurylglukosid, Pterocarpus Marsupium Bark Uttrekk, Glutaminsyre, Dinatriumsuksinat, Glyserin, Sorbitol, Kokoslukosid, Glyceryl Oleat, Kaprylyl Glykol, Natriumpolyfosfat, Hydrolysert risprotein, Hydrolysert soyaprotein, Kreatin, Panthenol, Niacinamid, Biotin, Argania Spinosa Kernel olje, Litsea Cubeba Fruktolje, Citrus Aurantium Dulcis olje fra skall, Magnolia Officinalis ekstrakt av bark, Sakkarid Isomerat, Sitronsyre, Natriumcitrat, Benzoesyre, Natriumbenzoat, Sorbinsyre, Citral, Limonene.

Balsam - Vann, Cetylalkohol, Sorbitol, Kokosnukiferaolje, Behentrimoniumklorid, Panthenol, Hydrolysert maisprotein, Hydrolysert hveteprotein, Hydrolysert Soyaprotein, Glycine Soja (Soyabønne) Germ ekstrakt, Tocopheryl Acetat, Koffein, Biotin, Aloe Barbadensis pulver fra bladjuice, Butylene Glycol, Sitrusolje fra skall, Mentha Arvensis olje fra bladerl, Parfyme (Duft), Linalool, Limonene, Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, Sitronsyre, Leuconostoc / fermentert og filtrert rødbeterot.

Bruksanvisning for TRX2 Combo

Denne kombinasjonspakken blir garantert et hyggelig tillegg til dine rutiner for hårpleie. Sjampoen masseres inn i vått hår. Skylles deretter ut. Så tilfører du en generøs mengde balsam. Masser den forsiktig inn i hodebunnen og la den sitte i noen minutter før du skyller ut. Vi anbefaler at du bruker begge på kontinuerlig basis og kombinerer det med kapsler, krem og stylingprodukter fra samme serie.

Råd

Hvert produkt laget av Oxford Biolabs har blitt laget med et mål om topp kvalitet, ved hjelp av overlegne ingredienser i formelle og effektive blandinger. Når det er sagt bør du ta deg tid til å lese gjennom alle ingrediensene i tilfelle du personlig er allergisk mot noen av dem. For ekstra trygghet, kan du gjerne administrere en patch-test 24 timer før du bruker produktet første gang.. Både sjampo og balsam er egnet for bruk på farget hår.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person