Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

TRX2 Hårskumm

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

TRX2 Skum er en revitaliserende hårskum for deg som ønsker å unngå hårtap. TRX2 Skum anvendes lokalt i hodebunnen og kan tilføre styrke og næring til hårsekkene. Det vil gi deg et sunnere og tykkere hår. Produktet er fremstilt gjennom forskning på det anerkjente laboratoriet til Oxford Biolabs, og de har anvendt en unik kombinasjon av ingredienser som styrker hårsekkene i hodebunnen på en naturlig måte, helt uten ubehagelige bivirkninger. TRX2 Skum er velegnet til menn og kvinner med tegn på skallethet eller kraftig hårtap.

 • Et hårskum som kan øke hårets tykkelse
 • Bidrar til å stimulere til økt vekst og styrke av håret
 • Tilfører næring til hårsekkene
 • Naturlige ingredienser
 • Kan også anvendes på høye tinninger og pannelapp
 • Baseret på forskning fra Oxford Biolabs
 • Egnet til vegetarianere

Det er konstatert at mennesker med tegn på hårtap har en svekket styrke i kaliumkanlane, og det er en direkte årsak til dysfunksjon i hårsekkene. TRX2 Skum er fremstilt av høykvalitetsingredienser på et laboratorium i Tyskland. Det er et hårskum som kan overvinne problemet på en effektiv måte ved å virke på et molekylært nivå med sin revitaliserende effekt. Der vil den stimulerer til reaktivering av de hvilende cellene.

Les Mer
Type: Skum
Størrelse: 75 ml.

Hva er TRX2 Skum?

TRX2 Skum har en revitaliserende effekt og er basert på en sammensetning av ingredienser som er utviklet for å styrke hårets vitalitet og tykkelse på et molekylært nivå. Det er et hårskum inneholder en rekke anerkjente ingredienser mot hårtap, slik som kaliumklorid, carnipure tartrat (L-karnitin L-Tartrat), BCAA og niacin, som har en unik virkning i form av reaktivering av kaliumkanalene. Dette er en behandling for deg som ønsker å unngå hårtap og i tillegg ønsker et naturlig tykkere hår uten bruk av skadelige, vanskelige eller dyre produkter.

Hvilke fordeler har TRX2 Skum?

Den revitaliserende effekten av TRX2 Skum bidrar til å opprettholde en normal og sunn hårvekst på lang sikt, herunder også på kritiske områder som tinninger eller pannelapper. Dette er et hårskum som vil stimulere til økt tykkelse og styrke i ditt hår.

Ved å bruke naturlige ingredienser har TRX2 Skum ingen alvorlige bivirkninger eller hormonelle forstyrrelser. Det gir heller ikke et fett hår og kan anvendes av både menn og kvinner. Dermatologiske tester viser til at dette er et hårskum som ikke vil skade verken ditt hår eller hodebunn.

Hvordan virker TRX2 Skum?

Kaliumkanalene består av en porelignende struktur som sørger for transport av næringsstoffer gjennom cellemembranen til hårsekkene. Når disse kanalene svekkes, så vil ikke de nødvendige næringsstoffene tilføres hårsekkene, og det vil igjen lede til redusert hårvekst og i verste fall hårtap.

Den revitaliserende effekten fra TRX2 Skum er skapt som følge av de nyeste vitenskapelige innovasjoner og forskning innenfor hårets molekylære mekanismer. Oxford Biolabs leverer et hårskum som kombinerer de ernæringsmessige stimulansene (kalium, BCAA, nicotinamid) og de aktive ingrediensene til reaktivering av kaliumkanalene (L-Carnitin, L-Tartrate). Denne kombinasjonen er helt unik og kan fremme og forbedre næringstilførselen gjennom hårsekkenes cellemembran. Sluttresultatet blir økt vekst og et sunnere hår.

Hvordan anvender jeg TRX2 Skum?

TRX2 Skum bør anvendes 2 ganger hver dag (en gang om morgenen og en gang om kvelden). Følg disse instruksjonene for optimal effekt:

 • Rist flasken godt før bruk
 • Sørg for at håret ditt er tørt eller delvis tørt i behandlingsområdet
 • Påfør ditt hårskum på hodebunnen i tilpasset mengde
 • Masser skummet inn i hodebunnen med fingrene
 • Vask hendene etter bruk
 • Vent til skummet er fullstendig absorbert før du tørker eller styler håret ditt
 • Gi produktet tid til å virke og tørke før du legger deg til å sove
 • La produktet virke i et par timer for du tar en dusj

TRX2 medfører ingen kjente bivirkninger og kan med fordel anvendes i kombinsjon med TRX2 Kapsler for optimal effekt.

Når kan jeg se resultater?

Virkningstiden på TRX2 Skum avhenger av både fysiologi og stoffskifte hos hver enkelt person. Enkelte vil se resultater allerede etter 12 uker, men i de fleste tilfeller vil resultatene være fullt synlige etter 5 måneder. For optimal effekt anbefales det at du fortsetter å bruke produktet i 8-12 måneder.

Ingredienser

Vann, butan, caritine tartrat, propandiol, propan, biotin, panthenol, leucin, isoleucin, valin, niacin, hydrogeneret ricinusolie PEG-40, Polyquaternium-16, phenoxyethanol, Isobutan, dimethyl-sulfon, Trideceth-9 sinksitrat, ceteareth-25, propylenglycol, cocamidopropylbetain, ethylhexyglycerine, kaliumklorid.

Naturlig og sikkert

TRX2 Skum inneholder naturlige ingredienser og medfører ingen kjente bivirkninger. Det anbefales allikevel at du leser på listen over ingredienser slik at du unngår allergiske reaksjoner. Dette er et hårskum som er egnet for både menn og kvinner over 18 år. Aerosol er brannfarlig ved høye temperaturer. Skummet skal holdes unna varme overflater, gnist, flammer eller andre varmekilder. Det må ikke røykes ved bruk av dette produktet. Må ikke utsettes for temperaturer over 50 grader. Oppbevares utilgjengelig for barn. Dersom du skulle få produktet i øynene, skyll straks med rikelige mengder vann.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev