Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

TRX2 Lotion

60ml Lotion | Hår lotion

Oxford Biolabs

549.00Kr

Lurer du på hvordan få tykkere hår? TRX2® Hår Lotion er et revitaliserende hårvekstmiddel som styrker og nærer dine hårsekker gjennom en lokal påføring. Ditt hår vil bli tykkere og sunnere. Produktet er utviklet av det anerkjente laboratoriet Oxford Biolabs, og er basert på en unik sammensetning av naturlige ingredienser som effektivt styrker din hodebunn, helt uten bivirkninger. Dette produktet egner seg både til menn og kvinner som lider av skallethet eller betydelig hårtap.

 • Sterkere og tykkere hår
 • Nærer hårsekkene
 • Naturlige ingredienser
 • inneholder ingen fargestoffer eller syntetiske duftstoffer
 • Kan også anvendes ved høye tinninger og hårtap lengst fremme på hodet
 • Basert på forskning fra Oxford Biolabs
 • Hårvekstmiddel som er velegnet til vegetarianere

Det er blitt konstatert at personer som lider av alopecia areata har redusert aktivitet i kaliumkanalene, noe som forårsaker en dysfunksjon i hårsekkene. TRX2® Hår Lotion er fremstilt i Tyskland ved bruk av høykvalitetsingredienser, og kan med sin revitaliserende effekt overvinne problemet ved å virke på et molekylært nivå der den stimulerer til reaktivering av de hvilende cellene.

Les Mer
Type: Lotion
Størrelse: 60 ml.

Hva er TRX2® Hår Lotion?

TRX2® Hår Lotion er et innovativt hårvekstmiddel for behandling av hårtap. Den har en revitaliserende effekt og er egnet til personer som lider av hårtap eller som sliter med et tynt hår og liten hårvekst. Sammensetningen inneholder kraftige aktive ingredienser som effektiv stimulerer og styrker hodebunnen, blant annet kaliumklorid, carnipure tartrat, BCAA og niacin.

Oxford Biolabs fant en sterk påvirkning av kaliumkanalene ved å kombinere disse ingrediensene, noe som gjenskaper en styrke og integritet i hårsekkene. Det skaper i praksis et hårvekstmiddel med en revitaliserende effekt som hjelper til med motvirke hårtap og gjenskape vekst i både hårets styrke og vitalitet.

Hvilke fordeler har TRX2® Hår Lotion?

TRX2® Hår Lotion er et revitaliserende hårvekstmiddel som påføres til hodebunnens hud og sørger for næring til hårfolliklene. De naturlige ingrediensene er testet av dermatologer, og du unngår enhver risiko for irritasjon eller negativ påvirkning av din hodebunn. Dette er i kontrast til de tradisjonelle behandlingene.

Dette er ett parfymefritt hårvekstmiddel som også er uten syntetiske fargestoffer. Bruken av dette hårvekstmiddel medfører ingen hormonelle forstyrrelser og produktet er testet på en sikker metode. Det virker på alle områder av din hodebunn – selv på området som normalt anses for å være vanskelig tilgjengelig for hårtapsbehandling, slik som tinning og pannelapp. De synlige resultatene taler for seg selv. Du kan se virkningen på både konsistens og tykkelse av håret.

Hvordan virker TRX2® Hår Lotion?

Hver hårrot inneholder en hårfollikkel, som er hulrommet der håret ditt starter. Ved hver hårsekk er det festet en talgkjertel som produserer en oljeaktig væske som kalles sebum. Når kaliumkanalene svekkes er ikke kroppen selv i stand til å sende de nødvendige næringsstoffene ut til hårsekkene. Dette fører til sammentrekning av porene og forårsaker i beste fall en finere hårvekst og i verste fall alvorlig hårtap.

TRX2® Hår Lotion skaper en revitaliserende effekt som, ved å kombinere effekten av de aktive ingrediensene, trenger dypt ned i hodebunnen og opprettholder den gode funksjonen i kaliumkanalene. Hårsekkene vil motta tilstrekkelig med næringsstoffer og regenererer sin tidligere styrke, slik at du kan merke en forbedring i kvaliteten av din hårvekst.

Hvordan anvender jeg TRX2® Hår Lotion?

TRX2® Hår Lotion bør anvendes 2 ganger daglig (morgen og kveld) på de områdene du ønsker å behandle hårtap. 60 ml tilsvarer 1 måneds bruk. Følg disse retningslinjene for en optimal effekt:

 • Sørg for at ditt hår er tørt
 • Bruk den innebygde pipetten for å påføre dråpene til hodebunnen
 • Anvend kun små doser av gangen for at forhindre at væsken siver vekk fra hodebunnen
 • Bruk fingerspissene til å massere det behandlede området
 • Vask hendene etter bruk
 • La væsken absorberes før du legger deg eller børster håret.

Det anbefales at du bruker TRX2® Hår Lotion som en del av ditt daglige stell for å skape optimale resultater og et godt grunnlag over lengre tid. TRX2® Hår Lotion er velegnet for både menn og kvinner. For en optimal effekt anbefales det å bruke TRX2® Hår Lotion i kombinasjon med de anerkjente TRX2 Kapslene.

Når kan jeg se resultatene av dette hårvekstmiddel?

Hårvekst er en langsom prosess og effekten avhenger av både fysiologi og stoffskifte hos hver enkelt person. Med riktig dosering og regelmessig bruk vil de første resultatene vise seg etter 3-5 måneder, og en større og mer synlig effekt vil vise seg etter 8-10 måneders bruk. Det er viktig å påpeke at dette produktet er særlig velegnet for personer med et begynnende hårtap. Jo raskere du kommer i gang med behandlingen, jo enklere vil det bli å oppnå gode resultater og stans av hårtap.

Ingredienser:

Vann, carnitintartrat (L-karnitin), Propandiol, Fenoxyethanol, biotin, leucin, isoleucin, valin, niacin, kaliumklorid, sinksitrat, dimethylsulfon.

Naturlig og sikkert

TRX2® Hår Lotion består av 100 % naturlige ingredienser og medfører ingen kjente bivirkninger. Det anbefales allikevel at du leser på listen over ingredienser slik at du unngår allergiske reaksjoner. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn og ved stuetemperatur. Dersom du skulle få produktet i øynene, skyll straks med rikelige mengder vann.


Registrer
For Nyhetsbrev