Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

TRX2 Kapsler

90 Kapsler | Kosttilskudd mot hårtap

Oxford Biolabs®

679.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Få større rabatter på TRX2 ved å kjøpe flere pakker. Nå blir produktet sendt med UPS for raskere og tryggere ankomst

TRX2 er en naturlig, effektiv og sikker løsning! Disse revolusjonerende vitaminene er utviklet i samarbeid med forsknings organisasjoner i Oxford Laboratorium. Dette naturlige produktet jobber for å stimulere hårvekst på et molekylært nivå for å bidra til sterkt og friskt hår. Alle ingredienser i TRX2 er av høye kvaliteter

 • Egnet for kvinner og menn
 • Produsert etter vitenskapelige studier innenfor hårtap
 • Laget med ingredienser av høye kvaliteter
 • TRX2 inneholder verken gluten, kunstige ingredienser eller konserveringsmidler
 • Har allerede hjulpet titusenvis av menn og kvinner
 • Diskret og Hurtig Transport
 • Egnet for veganer
 • TRX2 inneholder ingen kunstige farger, gluten eller konserveringsmidler

TRX2 unike vitaminer mot håravfall er utformet av ingredienser som stimulerer hårvekst. Forskere vet Oxford Universitet har nøye valgt ut hver ingrediens for å skape effektive piller mot hårtap. TRX2 kan motvirke håravfall effektivt.

Les Mer
Varighet: 30 days
Anbefalt Dosering: 3 per dag
Type: Kapsler
Antall: 90 kapsler

Hva er TRX2?

Gjennom forskning har vi funnet ut hvordan hår vokser og hvordan man kan aktivere ”sovende” hårsekker som har midlertidig sluttet å produsere hår. Håret blir naturlig tynnere når hårsekkene begynner å hemme hårveksten som tilslutt stopper helt å vokse. TRX2, vitaminer gir næring til tynt hår for å fremme normal hårvekst.

Hvordan Fungerer TRX2 vitaminer mot håravfall?

Det finnes mange vitaminer mot håravfall på markedet i dag, å vite hvilket man skal velge kan være vanskelig. TRX2 er laget av høyt utviklede ingredienser som er valgt for å støtte gjenvekst av sunt hår. I hver hårsekk er det en kalsium kanal (dette er hvor kalsium og andre viktige næringsstoffer transporteres over membranen). Ettersom årene går og du blir eldre, kan kalsiumkanalene hos både menn og kvinner slites ut og slutte å fungere. Dette tynner ut håret og i noen tilfeller fører dette til hårtap grunnet hemmet og forhindret transport av kalsium og næringsstoffer til hårsekken.

TRX2 framstilles av en ren blanding av L-Carnitine, Nikotinsyre og Kalsium. Dette i kombinasjon med en unik sammensetning av metabolsk stimulans kan aktivere sovende og trege kalsiumkanaler. TRX2 ™ Molecular Hårvekst Supplement letter oppføring av drivstoff (aminosyrer, lipider og regulatoriske forbindelser) inn i hårsekken og stimulerer produksjonen av nye kaliumkanaler - utsette håravfall og hjelper med å vokse nye, sunt hår.

Produktet er egnet for vegetarens, og TRX2 inneholder ingen kunstige farger, gluten eller konserveringsmidler.

Hurtige Resultater

Fordi TRX2 er naturlige vitaminer mot håravfall kan tiden det tar før man ser resultater variere fra person til person. Likevel ser enkelte brukere resultater etter kun 12 uker. Andre merker kanskje ikke forskjell før det har gått 8-12 måneder. Majoriteten rapporterer en synlig effekt med TRX2 etter omtrent 5 måneder. Det er viktig å ikke slutte å ta tilskuddet under behandlingsperioden, da dette kan stoppe de resultatene du allerede har begynt å oppleve.

Er det noen bivirkninger ?

Siden TRX2 består av naturlige ingredienser er ingen kjente bivirkninger ved bruk av produktet. Ingrediensene er nøye utvalgt for sin høye kvalitet og effektivitet. Hvis du opplever noen uventede bivirkninger , bør du slutte å bruke umiddelbart. Hvis man har veldig sensitiv hud, er det en risiko på grunn av svak rødhet. Husk forresten å sjekke ingrediensene før bruk, for å være sikker på at du ikke er allergisk mot noen av innhold.

Lett å Bruke

Det beste med TRX2 er at de er veldig lett å svelge, og derfor kun opptar noen få øyeblikk av dagen din. Ta tre kapsler om dagen sammen med et måltid. Du velger selv om du ønsker å dele opp dosen og ta dem separat, eller om du ønsker å ta alle tre samtidig.

Hvordan bestille TRX2?

Alle bestillinger fra ShytoBuy blir behandlet konfidensielt, og TRX2 vitaminer mot håravfall produkter sendes ut i en diskret innpakning som ikke vil indikere hva som er i pakken eller hvem som er avsenderen. Det er enkelt å bestille fra ShytoBuy og tar bare noen minutter. Klikk på ”legg i handlekurv” og fortsett bestillingen din derfra. Husk at om du bestiller innen kl. 16.00 på hverdager blir pakken din sent samme dag. Bestilling vil bli håndtert raskt og diskret.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (96% basert på 10 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

 • * Det ser mye bedre , jeg er glad jeg fant denne
 • * Fem stjerne uten tvil
 • * Kombinerer disse tablettene med Revita shampo og balsam. fungerer fint for meg.
 • * Noe som har fungert for meg lenge. Ser har jeg mister mye mindre hår
 • * Kombiner TRX2 med Revita , så tror jeg du er kurert for ufrivillig hårtap
 • * Min frisør er fullt oppe og går med dette produktet , så det sier litt om hvor effektivt det er .
 • * TRX2 er den beste supplement for hårtap som jeg har prøvd. Jeg har prøvd veldig mange ting som ikke har fungert . Men med TRX2 vokste håret mitt tre ganger så sterk , og det er kraftig .
 • * Har brukt den i ca et halvt år nå med HairMax laser kam. Jeg tror at jeg har vært flittig i bruk både som den skal og er også i ferd med å se gode resultater . Det er noen nye håret vokst ut og det eksisterende føles tykkere. Jeg vil anbefale det og laser kam .
 • * Bestilte herfra, og det var veldig bra! betalte ikke noe frakt, og produktet har seriøst funket! Var litt skeptisk, men det er bra!
 • * veldig ålreit produkt!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev