• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Tallrike menn og kvinner rundt om i verden sliter med tynt hår, og Oxford Biolabs fokuserer på å gi en nyskapende tilnærming. Deres revolusjonerende kapsler inneholder ingredienser som er spesielt valgt for å forsterke hodebunnen og håret. Etter år med dedikert forskning, er de klare, og du kan nyte virkningen av de utrolige TRX2 Capsules.

 • Innovativt, molekylært kosttilskudd
 • Vitenskapelig sammensatt med Carnipure™
 • Beriket med B-vitaminer som støtter håret
 • Egnet for både menn og kvinner
 • Ingen kunstige farger eller tilsetningsstoffer
 • Egnet for vegetarianere

Inne i de kraftige TRX2 Capsules kan du finne en virkelig bemerkelsesverdig blanding av forbindelser, som hver har vært gjenstand for dedikert forskning før de kommer til deg. I hjertet av produktet finnes klinisk studert Carnipure™ samt B-vitaminer som støtter håret. Denne blandingen av ingredienser søker å hjelpe håret ditt fra innsiden.

 • Cruelty-Free

Sunt hår...

Det er fristende og lett å ta en overfladisk tilnærming til å takle bekymringene rundt tynt hår, spesielt om vi ønsker å maskere det faktum at håret er tynt. Men, som andre steder i livet, er den beste veien fremover oftest å gå til roten av bekymringen. Og faktisk er hemmeligheten i hårrøttene. Disse små cellene, med hulrom, er ansvarlige for ulik normalt forekommende vekst over hele kroppen. Disse kan påvirkes av mange faktorer, det være seg genetikk, alder eller til og med kosthold og andre livsstils komponenter.

...En molekylær tilnærming!

Forskerne som grunnla TRX2 gikk utover eksisterende tilnærminger og bestemte seg for å fokusere på molekylært nivå. De så på en viktig bidragsyter som andre forskere hadde oversett. Ved foten av hårfolliklene finnes det kaliumkanaler, som forsyner dem med forbindelsene de trenger for å fungere riktig. Innenfor disse kanalene har bestemte aminosyrer (forgrenet eller BCAA) en viktig strukturell rolle. Forhøyning av follikulært utbytte med kombinert kalium- og BCAA-løft kan være en strålende metode for å løse bekymringene om tynt hår!

TRX2 Capsules: En utrolig kombinasjon av ingredienser

Ved å begynne å undersøke en rekke produkter som skulle hjelpe folk som var bekymret for tynt hår, ønsket Oxford Biolabs å gå lenger enn å bare takle hårets utseende. De var fast bestemt på å lage et proprietært kompleks som kunne fungere slik at det jobbet med problemet så tidlig som mulig. Carnipure™ er en høyt potent form for L-Carnitine, som har vært under intensiv forskning. Det essensielle næringsstoffet Niacin bidrar til en normal energigivende metabolisme og vedlikehold av normal hud og slimhinner. Biotin, sink og vitamin B7 bidrar til å vedlikeholde håret, og B3 kan forsvare det mot miljøstress. Sammen jobber disse faktorene sammen for å styrke folliklene og håret.

Komplett liste over ingredienser

L-karnitin, hydroksypropylmetylcellulose, vinsyre (surhetsregulator), kaliumklorid (inkluderer 0,5 % silisiumdioksid), L-leucin, L-valin, L-isoleucin, sinksitrat, nikotinamid, magnesiumsalter av fettsyrer (stabilisator), natriumselenitt, D-biotin.

Bruksanvisning

Kapslene er ment å bli et enkelt, enkelt og diskret tillegg til din daglige rutine. Ta tre kapsler hver dag med mat. Du kan ta dem alle på en gang, eller spre dem gjennom dagen. For å maksimere nytten av denne ekspert blandingen av ingredienser, anbefales det at du tar dem kontinuerlig, og investerer i langsiktig bruk.

Råd

Alle TRX2-produktene er strengt vitenskapelig testet for å gi deg nøyaktig, faglig balansert sammensatte ingredienser. Før du prøver et nytt produkt for første gang bør du ta deg tid til å lese gjennom hele listen over ingredienser, i tilfelle den inneholder noe du personlig er allergisk mot. Dersom du går på medisiner bør du først snakke med legen din. Skal ikke brukes av gravide.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(3)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

95.71% basert på 14 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Har slitt veldig lenge med hårtap. Fikk dette kosttilskuddet av kona og ser faktisk forbedring. Mister mye mindre hår og håret mitt ser bra ut i forhold til det, det gjorde.

  S Stian

 • Very happy good stuff. Good results!

  JS Jevgeni S

 • Supert og lett å svelge

  S Susanne

 • Tror det fungrer. Veldig lett å ta

  L Lotte-Lise

 • Det ser mye bedre , jeg er glad jeg fant denne

  S Steffan

 • Fem stjerne uten tvil

  H Halvård

 • Kombinerer disse tablettene med Revita shampo og balsam. fungerer fint for meg.

  S Soori45

 • Noe som har fungert for meg lenge. Ser har jeg mister mye mindre hår

  A AnetteS.

 • Kombiner TRX2 med Revita , så tror jeg du er kurert for ufrivillig hårtap

  ML Mads L.

* Resultatene vil variere fra person til person