FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

U-breast & Gel

ESM for økt femininitet
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Alle kvinner lengter etter en runde og yppige bryster. Med tiden kan dog våre bryster miste sitt ungdommelige og voluminøse utseende. U-breast-enheten bruker nyskapende elektro-stimulering, slik at du kan ta målrettede skritt for å løse disse bekymringene i fred og ro i ditt eget hjem, Ved å bruke enheten fire eller fem ganger i uken med den medfølgende geleen, i femten minutter om gangen, kan du ta skritt mot å øke din følelse av feminin attraktivitet.

 • Ergonomisk designet for bryst
 • Fem individuelle moduser for massasje
 • LCD-skjermpanel med innebygget kontroll
 • Justerbare hypoallergene elektroder
 • Kommer med Transonic gel
 • Europeisk CE-godkjenning

Det kan ikke benektes at det finnes muligheter for kvinner som ønsker å øke størrelsen på brystene sine. Dog er disse alternativene ofte både kostbare og invaderende. Hvem nyter ideen om å la en skalpell komme i nærheten av deres sarte hud?! Ved å bruke justerbare elektroder for å stimulere til sirkulasjon, klart anerkjent for å være avgjørende for kroppslig helse, er U-breast-enheten garantert å bli et attraktivt og hyggelig tillegg i livet ditt.

 • GMP
 • ISO
 • Klinisk testet

En frodig byste

En formet feminin silhuett med kurver har blitt æret siden tidenes morgen. Bare se på tidlige antikviteter som feirer kvinnelige figurer. Mens vi i våre yngre år kan føle en sterk tilfredsstillelse med vår fasong, vil tiden og hormonelle forandringer, utsette våre bryster for en behandling som gjør dem slappe og hengende. Mange av oss vil begynne å lete etter måter å hjelpe, enten det handler om tvilsomme geleer eller smertefull, risikabel og dyr kirurgi. Ville det ikke vært bedre å finne en metode som brukte kroppens naturlige prosesser for å øke og forbedre gavene fra naturen?

Fantastisk elektro-stimulering

De fleste vet ikke dette, men ingen del av kroppen vår kan fungere uten at de elektriske signalene løper gjennom oss. Elektrisk muskelstimulering, eller EMS, brukes til å øke sirkulasjonen i muskler, og har som mål å øke styrken. Ved å etterligne handlingspotensialet i sentralnervesystemet, blir musklene tvunget til å trekke seg sammen. Denne metoden har blitt populær de siste årene, da idrettsutøvere har begynt å bruke den som en del av treningsregimet. Faktisk blir det nå brukt over ulike områder av hele kroppen, for å styrke og stimulere.

U-breast

U-breast-enheten består av to sirkulære vibrasjonsputer og en håndstyrt multifunksjonsenhet, som har fem moduser for å passe dine behov. U-breast-enheten avgir lavfrekvent vibrasjon via innebygde massasjeballer, og produserer mellom 40 og 50 vibrasjoner per sekund. Denne handlingen går gjennom huden og stimulerer brystcellene. Ved å gjøre dette oppmuntrer U-breast-enheten muskler og leddbånd i brystet, med sikte på å styrke og tone dem. Dette systemet er plassert direkte på brystene, og gir en spesifikt målrettet tilnærming for å stimulere brystvevet. Transonic gel er inkludert, slik at du har en komplett tilnærming til dine behov.

Å bruke enheten

U-breast-enheten består av to vibrasjonsputer og et kontrollpanel med fem innstillinger: auto, halv styrke, trykk, bølger og vibrasjoner. For å starte denne sikre prosessen, påfører du den ledende geleen på vibrasjonsputene før bruk. Deretter legger du en pute på huden på hvert bryst, og velg en innstilling som føles behagelig. Velg intensitetsnivå fra lav til høy, disse nivåene kan endres under stimuleringen, slik at du kan starte på et lavere nivå og gradvis øke intensiteten når den utvikler seg.

Etter at du har valgt innstillings- og intensitetsnivå, vil du føle en hyggelig og avslappende masserende effekt. Vi anbefaler at du bruker denne enheten optimalt i omtrent femten minutter, fire eller fem ganger per uke. Husk at dette produktet er utformet med tanke på bekvemmeligheten - systemet passer komfortabelt under klær, slik at du i full diskresjon kan forbedre utseendet på bysten din uten å måtte forlate huset!

Advarsler

Dette produktet er laget av ergonomisk formet allergivennlig plast som er mykt på huden, så du bør ikke oppleve bivirkninger. Vi anbefaler imidlertid at du leser instruksjonene nøye før du bruker denne enheten. Hvis du har spesielle diagnoser som påvirker sirkulasjonen, eller har en pacemaker montert, anbefaler vi at du snakker med legen din før bruk av enheten.

Ingredienser i geleen

Vann, propylenglykol, karbomer, diazolidinyl-urinstof, metylparaben, propylparaben, dinatrium-EDTA, CI 42051.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(6)
4 Stjerner
(2)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

95% basert på 8 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Tar litt tid, men er fantastisk. Mye større og fastere enn før!

  i iselin small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Supert produkt for alle kvinner som har ammet!

  E Erbelina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Digger den! Får finere bryster :)

  E Elina small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • hællemåne så fine brøster jeg får nå a gitt!!!!

  K Kari small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Alltid syntes jeg harv hatt litt små bryst, men dette fungerer bra

  M Marie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fantastiske bryster med denne!

  A Anne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Enkel å bruke og føles bra. Massere brystene ! Inne i andre uke , og de er allerede veldig godt .. føles som størrelsen begynner å ta av.

  M Marianne small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Har brukt det i tre uker nå, og har gått fra en halv kopp til en full, min høyre bryst ikke helt der ennå, men det var mindre fra starten. Kan virkelig anbefale dette.

  M Marie small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person