• Handle med Trygghet

    Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

  • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Beste måtene å ta grønn kaffe for vekttap

Grønn kaffe har litt etter litt kommet inni moten , og nå kan det bli funnet på hyllene oftere og nettbutikker mer ofte. Hvorfor liker folk grønn kaffe?

For det første er grønn kaffe en helt annen smak. Teknologi primær behandling av grønn kaffe inkluderer ikke prosessen med steking. For det andre har kaffe mange nyttige egenskaper som ikke finnes i svart kaffe. Dette er et naturlig produkt som brukes til ulike formål. Grønn kaffe har en positiv effekt på den generelle tilstanden til kroppen og bidrar til å miste vekt raskt . Grønn kaffe er brukt i matlaging, ernæring og kosmetikk også.

Grønn kaffe ble studert mer når det viste seg at kaffe etter varmebehandling mister mange av dens nyttige egenskaper. Studien viste at grønn kaffe inneholder mindre koffein og klorogensyre. Dette gjør kaffe tilgjengelig for pasienter med hypertensjon og hjelper de som sliter med overvekt.

Grønne kaffebønner

Kaffe er solgt i to former: løselig og korn. Hvis du foretrekker helt naturlige og er klar til å ta opp prosessen med matlaging med grønn kaffe - velg kornet.

Grønn kaffe er grønne kaffebønner som ikke har blitt stekt. Kaffe er markedsført etter primærbehandling av renset kaffebønner.

Grønne kaffebønner kan spises i stekt og ustekt form. I sistnevnte tilfelle blir det om til te eller en urte drikke med en unik smak som ikke alle liker.

Kaffebønner er verdsatt fordi det består av minimum koffein og maksimale av klorogensyre noe som er bra for høyblodtrykk.

Løselig Grønn Kaffe

Foruten grønn kaffe korn, er finnes også løselig rå kaffe. Dens fordel er dens enkelhet. Du trenger bare å helle kaffe med varmt vann. Løselig grønn kaffe er produsert fra den samme teknologien som den svarte, bortsett fra prosessen med steking. Teknologien bak pulverkaffe har tre former: pulverisert, kornete og fryse tørt kaffe.

Pulverisert kaffe er vanligvis den billigste. Prosess for behandling omfatter fin knusing og behandling med varmt vann under trykk. Deretter blir kaffen avkjølt, filtrert og tørket.

Det granulære kaffe oppnås ved akkumulering av den tilberedte kaffepulveret til pellets ved hjelp av damp. På grunn av dette øker løseligheten av kaffe, men smaken og aroma kvaliteter blir forverret.

Fryse tørt kaffe regnes som den høyeste kvaliteten på løselig kaffe. Isen fordampes. Kaffen forblir i den krystallinske form. Vakuumtilstand tørker kaffe krystallene, slik at kaffen holder smaken mye bedre. Fryse tørket grønn kaffe er dyrere og men kan nytes.

Løselig grønn kaffe er bra for de som ikke har lyst eller tid til å lage kaffe. Det antas at i pulverkaffe inneholder det mindre næringsstoffer. Vanligvis er slik kaffe meget billig. Den skiller seg fra korn som inneholder mer Koffein. Det er ikke like bra, fordi koffein skader fordøyelsesprosesser.