• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Ulike Teatox te i markedet

Teatox Te har stadig blitt populært blant mange. De tilbyr helsefordeler, vekttap og en detox program, inntrykket de gir er at detoxing med te er ikke bare enkel vekttap middel, men er også bra for deg.

Ifølge kjendissladder, har teatoxing enkelte høyt profilerte fans. One Direction Louis Tomlinson , TOWIE stjerner Jess Wright og Ricky Rayment og Made in Chelsea stjerne Caggie Dunlop alle tilsynelatende sverger ved British Teatox.

Kendall Jenner fra Kardashians sverger ved å drikke 12 kopper detox te om dagen og følger en diett bestående av rå grønnsaker. Mange andre kjendiser er også med på Teatox lasset.

Så hvorfor appellerer Teatox Tea? Enda viktigere, er det trygt og hva gjør den egentlig?

Hva er en Teatox Tea?

Teatox te er litt forskjell til urte eller grønn te. Mange drikker grønn te disse dager , og det er utmerket for helse og vekttap. Noen urte te infusjoner kan også komme med helsemessige fordeler.

Kamille for eksempel kan hjelpe deg å sove og er koffein fri. Peppermynte te kan hjelpe med fordøyelsen. Teatox te er også en form for urte te, noen hevder at noe detox te inneholder tilsatt naturlige avføringsmidler og diuretika med ideen om å rense ved å miste rester (avfall) og vann fra kroppen din.

Denne prosessen er vanligvis beskrevet som en detox hvor du renser kroppen din.

Grønn Te Vs. Teatox Te

Grønn te er faktisk hentet fra samme plante Camilla Sinensis som vanlig svart te du drikker, for eksempel PG Tips, Earl Grey eller engelsk frokost te.

Den store forskjellen kommer ned til produksjonsprosessen. Grønn te ikke gjennomgår den samme oksidering prosessen som svart te, og som et resultat er svært høy i antioksidanter. Antioksidanter er viktig stoffer som kan bidra til å beskytte cellene mot frie radikaler - cellene som kan føre til sykdommer som kreft. Styrking av antioksidantnivået kan også hjelpe vekttap fordi det øker hastigheten på stoffskiftet. Matcha Tea er veldig populær siden den har 137x mer antioksidanter enn vanlig grønn te.

Grønn Matcha te i kopp

Mange matvarer som for eksempel grønne grønnsaker og frukt er også høy i antioksidanter, og hvis du ønsker å holde seg i form og sunn, vil et balansert kosthold hjelpe. Drikke grønn te støtter et sunt system også.

En Teatox te inneholder også disse gode ingredienser. Skinny Detox inneholder grønn te som er rikelig på antioksidanter også.

Hvorfor velge Detox?

Mange tror at fordi vi lever i en forurenset verden og inntar ikke-naturlig og usunn mat, koffein, alkohol og medisiner, og siden våre leve bli "overspent" og vårt fordøyelsessystem må tømmes for indre renslighet å fjerne såkalte stillestående avfall eller giftstoffer. Det finnes mange fordelene med de rette type detox. Mange av dem kan inneholde kraftige avføringsmidler.

Men generelt er detox ment for å forynge hud og hår, hjelpe deg å miste vekt og rense fordøyelsessystemet ditt.

Mange gjør detox, og flere mener de føler seg mye bedre etter det. Kjendiser som Gwyneth Paltrow og Beyonce er store fan av detoxing og det er en underliggende følelse av at en detox vil hjelpe deg å miste vekt og revitalisere din indre energi.