FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Ulike typer Jes-Extender

Tusenvis av norske menn har kjøpt Jes-Extender. Av alle de enheter som er brukt til å øke størrelsen på penis, er penis extender den eneste løsningen som er anbefalt av leger.

Det er klinisk bevist at trekkraft, som brukes på j Extender, kan forårsake celle multiplikasjon som øker penis størrelsen for godt. Penis forstørrelse er ikke bare trygt, men det resulterer i dokumentert naturlig penis vekst. Jes-Extender er tilgjengelig i ulike former og størrelser; men før du kjøper dem, er det viktig å huske at penisforlengelse resultater med penis trekkraft enheter oppnås når du bruker dem i lange perioder av gangen. Så, er det viktig at enheten er behagelig å ha på seg i lengre perioder av gangen. Jes-Extender, er designet for å være lett og behagelig, samtidig gir det nok trekkraft slik at den blir din perfekte løsning.

Jes- Extender er den første og eneste originale extender for penis trekkraft. Siden da har produktet blitt solgt over 100.000 enheter til glade og fornøyde kunder. Det er fortsatt den mestselgende penisforstørrelsen i verden, selv om det finnes andre Penisforlengelses metoder.

Våre kunder vet det fungerer, vet vi at det fungerer , gjør du?

Hvilken modell bør jeg velge?

Nedenfor finner du informasjon om ulike Jes-Extender modeller som du kan kjøpe hos ShytoBuy. Ulike modeller kommer i forskjellige ekser, alt fra papp, Mahogni til Aluminium ekser.

Jes Extender Light Jes Extender Original Jes Extender Titanium Jes Extender Silver Jes Extender Gold
Kassetype Papp Mahogni Aluminium Mahogni Mahogni
Instruktions DVD
Komfortstrop 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk.
Beskyttelsespude 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 2 stk.
Forlængelsesstave 5 cm 2 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk.
Forlængelsesstave 2,5 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Forlængelsesstave 1,25 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Nøglesæt
Beskyttelses Gaze
Velkrostrop 1 stk.
Garanti 1 år 2 år 2 år 2 år Livstid
Pris 1.299 1.449 1.599 1.999 2.499
Les mer Les mer Les mer Les mer Les mer

Jes- Extender Light er for peniser størrelse mellom 5 og 17,5 cm . Jes- Extender Gold er for peniser størrelse mellom 5 og 22.5 cm. Jes- Extender Light kommer i en pappeske og Jes- Extender Gold i en utskåret mahogni trekasse . Jes- Extender Light ikke har noen taster for å justere forlengelse baren; den har en ett års garanti, mens Gold har en livstidsgaranti . Jes-Extender Original kan benyttes på penis-størrelser fra 4 – 23 cm. Men som du ser i modellen ovenfor kommer det forlengelsesstav i ulike cm som kan legges til hvis du trenger å øke lengden av Jes-Extender. Skruen kan også kjøpes seperat.

Besøk vår butikk for å få mer informasjon og en mer nøyaktig sammenligning mellom de tre modellene av Jes- Extender .

Er penis Jes-Extender trygt?

Mens uavhengige medisinske studier har rapportert ingen sikkerhetsproblemer ved bruk av en penis extender, er det viktig å merke seg at som hver enhet, penis forlengere bør også brukes i henhold til instruksjonene som er nevnt i bruksanvisningen. For å sikre trygg bruk, hold deg til den planlagte extender opplæringstid og ikke overdriv det i håp om raskere resultater Ikke over-strekk din penis mens du bruker penis extender, det kan føre til skader. En annen viktig ting man må huske på er at penis Extender ikke gir resultater over natten. For best resultat, må de brukes konsekvent over en periode.

Vil Jes-Extender forverre mine ereksjoner ?

Nei, noen klienter opplever sterkere ereksjon på grunn av forbedring av celle virksomheten og økt blodstrøm etter behandling.

For å kunne bruke Jes- Extender må lengden på penis være minimum 4.9 cm .

Anbefalte produkter