• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Fra merket som ga verden det bestselgende supplementet Vimax, presenterer vi nå Ultra Vimax Plus, en ny måte å ta prestasjonsforbedring til neste nivå. Når du skal velge et mannlig kosttilskudd som for passer deg, hvordan velger du det riktige? Du velger et supplement som er helt naturlig, og som er brukt og anbefalt av tusenvis av menn over hele verden. Ultra Vimax Plus er nettopp dette, og består av en enkel men sofistikert kombinasjon av plantebaserte ekstrakter og mikronæringsstoffer.

 • Ytelsesfremmende for menn
 • Bestselgende supplementsklasse blant menn
 • Med toppkvalitets tempeltrebladekstrakt
 • Magnesium for energi og drivv
 • Kun 1 kapsel om dagen
 • Ingen kunstige fargestoffer, konserveringsmidler eller aromaer

Med kun en lettsvelgelig kapsel om dagen, gir Ultra Vimax Plus deg en nøye utmålt mengde av hver ingrediens for å hjelpe menn med sin ytelse og tilfredsstillelse på soverommet. Mange menn over hele verden kan ha problemer på dette området, og har vendt seg til naturlige kosttilskudd for å gi dem det ekstra boostet de trenger for å ta tiden mellom lakenene til neste nivå.

Sirkulasjon og mannlig virilitet

Når det gjelder mannlig ytelse og virilitet, er blodsirkulasjon en av de viktigste påvirkningsfaktorene. Å ha god blodsirkulasjon til underlivet kan spille en stor rolle for en manns evne til å komme i gang, så det er viktig å sikre at blodsirkulasjonen din er god slik at du kan yte optimalt. Det kan være mange faktorer som kan påvirke dette, inkludert stress og kosthold, så et godt utgangspunkt når du ser etter forbedringer er å få mer mosjon og spise mat som er ideell for blodomløpet, inkludert chili og grønne grønnsaker som er rike på mineraler som magnesium. Hvis du fortsatt ser etter det ekstra boostet, kan du også prøve naturlige kosttilskudd som er utviklet for å bidra til bedre sirkulasjon for mannlig ytelsesforbedring.

Ultra Vimax Plus

Når det gjelder å velge et kosttilskudd for menn, vil du selvfølgelig ha det beste. Ultra Vimax Plus tilbyr dette takket være dens unike blanding av bare naturlige ingredienser i deres eksakte, optimale mengder, alle pakket inn i en lettsvelgelig daglig kapsel. For at du skal vite nøyaktig hva du tar og ikke skal trenge å bekymre deg for skadelige kjemikalier eller konserveringsmidler, bruker dette premium-supplementet bare de beste urte- og plantebaserte ingrediensene. Med formuleringen ønsket teamet på Vimax å gjøre ting enkelt og har derfor tatt ut alt unødvendig, og kun inkludert ingredienser som er kjent for deres fordelaktige egenskaper og som har blitt brukt i århundrer. Dette har gjort Ultra Vimax Plus populært blant tusenvis av menn over hele verden, og er grunnen til at den har blitt den bestselgeren den er i dag.

Bruksveiledning

En av de gode tingene med Ultra Vimax Plus er hvor lett det er å ta og å legge inn i din daglige rutine; Bare ta 1 kapsel hver dag ca. 30 minutter etter et måltid. Du kan velge hvilket måltid og tidspunkt på dagen du vil ta kapslene, men vi foreslår at du tar dem til rundt samme tid hver dag. Hver flaske inneholder 30 kapsler og varer i 1 måned (30 dager). For en optimal vurdering av kosttilskuddet, anbefaler vi at du tar det i minst 3 måneder.

Tiggernøttekstrakt
Som en tradisjonell ayurvedisk urt vokser tiggernøtt over hele verden, inkludert blant annet i Nord- og Sør-Amerika, Afrika, Asia, Australia og Midtøsten hvor den tradisjonelt har vært brukt for mannlig virilitet og libido. Mer nylig har disse historiske bruksområdene for urter blitt undersøkt nærmere og har vist interessante resultater. Finn ut mer om dette her.
Tempeltrebladekstrakt
Tempeltre er ofte benyttet i kosttilskudd for menn på grunn av sine gunstige naturlige egenskaper. Forskere som studerer planten har funnet over 40 komponenter i tempeltreblader, inkludert terpenoider, ginkgolider og flavonoider. Det har også blitt oppdaget at tempeltreblader kan brukes til å fremme blodsirkulasjon.
Kajennepepper
Kajennepepper er i samme familie som jalapenos og paprika. Det aktive stoffet som er ansvarlig for dets sterke smak kalles capsaicin og sies å ha mange helsemessige fordeler. Det har til og med vært utført studier på capsaicin og dets innvirkning på på ytelse og stimulering. Finn ut mer her.
Magnesium
Som en av de viktigste mineralene for menneskekroppen er magnesium noe som det bør fås nok av. Magnesium bidrar til å redusere tretthet samt bidra til normal psykologisk funksjon - som begge er like viktige når det gjelder ytelse på soverommet. Det har til og med vært forskning på sammenhengen mellom magnesium og testo hos menn. Finn ut mer her.

Fullstendig liste over ingredienser

Aktive ingredienser: Tiggernøttekstrakt (fra Tribulus Terrestris, L.), tempeltreblader, kajennepepper.

Andre ingredienser: gelatin, mikrokrystallin, cellulose, magnesiumstearat, vann.

Naturlig kosttilskudd

Ultra Vimax Plus har vært brukt og likt av tusenvis av menn over hele verden, og takket være dets naturlige formulering har det ikke vært rapportert om bivirkninger, slik det er trygt å bruke. Den inneholder ingen gjær, hvetegluten, mais, melk/melkeprodukter, natrium, sukker, kunstige fargestoffer, konserveringsmidler eller aromastoffer. Det inneholder imidlertid gelatin, så tilskuddet er ikke egnet for veganer eller vegetarianere. Som alltid når du begynner med et nytt kosttilskudd foreslår vi å lese gjennom hele listen over ingredienser for å sjekke for individuelle allergener. Dette kosttilskuddet er ikke beregnet for personer under 18 år.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person