• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Topp URTER for å øke din libido

Det er mange som lider med lav sexlyst, både menn og kvinner. Nå kan du slippe å gå til legen med det. Les om hvordan de ulike urter kan bidra med å øke din libido. Du trenger ikke å leve med lav sexlyst, få gleden i soverommet tilbake.

Det finnes mange medisiner som skal bekjempe lav libido, det finnes også naturlige produkter som kan bekjempe lav libiod og bidra til å forbedre erektil dysfunksjon. Men det finnes også alternativer. Heldigvis trenger du ikke å ta en tur til legen for å finne en løsning. Gold Max Kapsler for både menn og kvinner for å få gleden tilbake i sexlivet. Vi skal her gå gjennom naturlige urter som hjelper å øke din libido.

Herbal Afrodisiakas

De har blitt brukt i hundrevis av år, og de fungerer faktisk. Selv om det har blitt delt opp i henhold til kjønn, har alle følgende urter noen effekter både hos menn og kvinner. Noen jobber veldig raskt, mens andre vil ta noen uker. Sørg for å sjekke med legen din før du bruker for å unngå eventuelle negative interaksjoner med dine personlige medisiner og / eller helsemessige forhold.

For Menn:

Koreansk Ginseng: stimulerer blodsirkulasjonen kort tid før sex, bidrar til å opprettholde en ereksjon, og øker også testosteronnivået over tid.

Horny Goat Weed: Denne urten er funnet i Asia og Middelhavet, og er kjent for å bidra til å forbedre erektil funksjon, øke libido, og å bekjempe tretthet. Øker testosteron og nitrogenoksid nivåer, bidrar også til å øke blodgjennomstrømningen.

Catauba Bark: fra et middels stort tre fra Amazonas skogen. Dette bark stimulerer sentralnervesystemet, og er kjent som et afrodisiakum. Innfødte stammer i regnskogen i Amazonas har blitt brukt i flere generasjoner som et libido økende utstyr.

Mucuna pruriens: også kjent som "velvet bean" eller "cowhage," denne urten inneholder L-dopa, som bidrar til å skape signalstoffet dopamin i hjernen, øker humøret og seksualitet lysten. Det er ansett som en av de beste sex stimulerende midler i verden, og bidrar til å øke mannlige utholdenhet, øke sædkvalitet, og øke sexlysten.

For Kvinner:

Damiana: fra Damian blad, som er en liten busk som stammer fra Sør-Amerika og Mexico; inneholder alkaloider som stimulerer blodsirkulasjonen og øker følsomheten, også beroliger kroppen og reduserer stress. Regnes som "nummer én" urt for kvinner.

Shatavari: også kalt "asparges racemosus," denne urten hjelper mot tørrhet, forbedre fruktbarheten, og nærer de kvinnelige kjønnsorganer.

Muira Puama: også kalt "potens tre," dette er en liten tre som hører hjemme i Amazonas; bark og rot har lenge vært brukt av urbefolkninger for seksuell terapi.

Ginkgo biloba: øker blodstrøm gjennom kroppen, spesielt i ekstremiteter, mens også øke metabolismen og energi.

For Begge:

Yohimbe: bark strippet fra et tre i Vest-Afrika stimulerer blodsirkulasjonen der du vil ha den innen en time etter bruk.

Tongkat Ali: et tre som hører hjemme i jungelen i Malaysia, Thailand og Indonesia. Roten fra dette treet har lenge vært brukt som et afrodisiakum.

Indian Ginseng: også kalt "ashwagandha," denne urten fremmer vitalitet og oppfordrer seksuell og reproduktiv balanse. Det har lenge vært brukt til å behandle impotens, for tidlig utløsning, og andre ereksjonsforstyrrelser, men har også rykter om å forbedre kvinners reproduktive systemer.

Cnidium Monnier: kinesisk urt som støtter en naturlig sunn libido hos menn og kvinner, samt gi energi og utholdenhet.

Du lurer kanskje på hvor du kan finne disse urtene? impotens produkter som er solgt hos ShytoBuy.no er laget av naturlige ingredienser som nevnt ovenfor. Øke gleden, engasjement og utholdenhet under samleien nå.