• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Utflod og underlivsproblemer - hvordan bli kvitt problemene

Fra kløe og utflod gjennom til et behov for å stramme skjedemuskulaturen for bedresex, er det en rekke produkter som kan bidra til å håndtere problemer i forhold til kvinnelige genitale. Det finnes løsninger her

Det er mange ting som kan påvirke livet til en kvinne. Noen ganger noe så enkelt som for mye vasking eller duftende feminine hygiene skape problemer innholdsrik utflod, ubehagelig lukt eller kløe. Når dette skjer, utvikles det noen ganger skadelige bakterier og deretter føre til infeksjon og ytterligere irritasjon og ubalanse i vagina.

Tørrhet i skjeden?

De fleste kvinner opplever vaginal tørrhet på et tidspunkt i livet. Det er ofte forbundet med stor ubehag fordi det gir smerter under samleie, og generelt kan være kløende og stikkende. Det kan være mange ulike årsaker til skjede tørrhet, her kan du lese mer om de vanligste årsakene:

Menopause

Når kvinner når menopause endres våre progesteron / østrogennivået mye. Disse symptomene på overgangsalder forekommer ofte i form av humørsvingninger, hetetokter og søvnforstyrrelser, men de kan også gi deg en ubalanse i skjeden i form av vaginal tørrhet. Produkt som Omega 7 er ganske effektiv mot tørrhet i skjeden.

Infeksjoner

Det er mange forskjellige underlivsinfeksjoner, men den mest typiske er: bakteriell vaginose og Candida.

Candida er en gjær som finnes naturlig i kroppen. Men det kan bli et problem hvis det er overprodusert. Dette er noe som kan være synlig gjennom skjedetørrhet. Bakteriell vaginose er en ubalanse av bakteriene i skjeden som kan føre til vaginal tørrhet. En infeksjon som dette fører også ofte til illeluktende og tykk utflod. Produkter som Candida kosttilskudd er ganske effektiv mot å bekjempe bakterier i skjeden.

Hva kan du gjøre med tørrhet i skjeden og ubalanse i skjeden?

Heldigvis finnes det tips for de som lider av problemer med skjeden og underlivet. Her under kan du lese om ulike typer produkter som kan hjelpe deg å komme tilbake til din beste selv - og til og med sexlysten.

Hvor vanlig er skjede og underlivsproblemer?

Svært vanlige
Soppinfeksjoner eller ubalanse i skjeden er vanlig og stort sett ufarlig.

Før Pubertet
Det er sjelden for unge jenter å oppleve unormal utflod før de har gått gjennom puberteten.

Etter overgangsalderen
Det er også uvanlig at kvinner som allerede har gått gjennom overgangsalderen opplever skjede problemer.

Oppstrammende gele

Er du den stolte mor til et barn eller flere barn? Da har du kanskje også lagt merke til at skjeden føles ikke så stramt som før. Det er et typisk problem hos mange kvinner at de lider av etter å ha gitt fødsel. Du opplever ikke nødvendigvis vaginal tørrhet, men det faktum at vaginal veggene ikke er så stramt kan gjøre det vanskeligere å føle nytelse under sex - for både deg og din partner. På denne siden finner du diverse kremer og geleer som kan gi skjeden en strammere følelse. I tillegg til disse produktene, er det også ulike oppstrammende øvelser som kan forbedre forseglingen innenfor vaginal vegger. Viatight er et ganske populær produkt hos ShytoBuy for kvinner som ønsker stammere skjede og bedre nytelse under sex.

Mangel på sexlyst

Hvis dine vaginale problemer fører til mangel på sexlyst så bør du se etter en stimulerende gele. Intime gel fra 2seduce 2seduce er spesielt egnet for de som trenger ekstra stimulans. Produktet er basert på naturlige og økologiske ingredienser som ikke går inn og endre bakteriefloraen - slik at du ikke risikerer å komme i trøbbel med rikelig og tykk utflod under bruk.

Ubalanse i skjeden

Hvis du har en ubalanse i skjeden i form av ustabil pH eller en infeksjon kan føre til problemer med skjeden og underliv, som tørre slimhinner kan være svært ubehagelig under samleie. En ubalansert pH gir også rikelig utflod som ofte lukter dårlig.

Å håndtere din pH, bruk en nøytral intim såpe hver gang du dusjer, en sterkere såpe kan forverre situasjonen.

Hvis man har en infeksjon, slik som bakteriell vaginose, gjær eller sopp, er det viktig å bli behandlet så snart som mulig. På denne siden vil du finne naturlige behandlinger som kan avlaste både infeksjoner og Manuka såpe som hjelper deg å holde styr på pH.

Hva er utflod?

Det er vanlig å begynne å merke av utslipp når du kommer inn i puberteten. Dette er ikke et dårlig tegn , utslipp holder slimhinnene fuktig og beskytter deg mot infeksjoner Utslipp ofte endrer utseende, farge og mengde avhengig av hvor i syklusen du er. Imidlertid er det vanlig at de er litt hvitaktig og litt sur, surmelk - lignende lukt.

Du bør være oppmerksom hvis du begynner å få svært illeluktende utflod , og hvis de skifter farge og blir mer gul -grønn . Det kan også være noe som ikke er helt riktig hvis du plutselig får veldig tykk og innholdsrik utladning. I de fleste tilfeller er det ikke noe alvorlig som forårsaker endringene.

De vanligste årsakene er : sopp , bakteriell vaginose og klamydia . Alle disse kan lett behandles . På ShytoBuy kan du diskret bestille et hjem klamydiatest på nettet og raskt komme tilbake i resultatet. Hos oss vil du også finne behandlinger mot sopp og bakteriell vaginose.

Hva forårsaker unormal utflod ?

Parfyme
Vaginal ømhet og unormal utflod kan skyldes bruk av parfymerte såper, badeskum og lotions. Aldri rense vagina med noe sterkt parfymert. Bruk en mild intim såpe og varmt vann for å forsiktig vaske rundt kjønnsorganene.

Soppinfeksjon (Candida)
Sopp er forårsaket av en ubalanse i vaginal pH. Sopp er ofte funnet etter at du har tatt medisiner, overdrevent inntak av sukkerholdige matvarer, graviditet eller en hormonell forandring. soppinfeksjon kan i de fleste tilfeller forebygges og behandles med en anti-sopp kosttilskudd som Candida tabletter.

Kjønnssykdommer
Seksuelt overførbare sykdommer forårsaket av bakterier. Du kan forebygge seksuelt overførbare bakterier og virus med kondom under samleie Behandlingen avhenger av viruset i spørsmålet. Spør legen din om råd hvis du føler deg ukomfortabel eller endringer i utflod etter samleie .