Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

VELG DEN RETTE SHAPEWEAR

Nå finnes det mange ulike shapewear i marked. Les under om hvordan du skal velge den rette formen for shapewear for din kroppsform og hva du må se etter når du kjøper en.

La oss si du kjøpte en elegant kjole å til et selskap, men det er bare ett problem: Du har spist litt for mye denne sesongen, og magen er alt annet enn flat. Frykt ikke: shapewear er her! Enten du ønsker å slanke magen, lårene, rumpen eller andre problemområder eller bare ønsker å lage elegante kurver, kan kvinners shapewear hjelpe deg å nå dine mål. Følg disse tipsene for å velge den perfekte shapewear og gjør deg klar til å gli inn i den nye kjolen.

Hvordan velge shapewear?

Finn ut hvilken stil som er best egnet for kroppen din. Hvis du vil ha shapewear som bare reduserer et område av kroppen din, se etter slips, korsett som waist trainer eller bryster stiler, truser eller lår bodysuits. Disse gir deg mer komfort og mindre trykk, og de er også rimeligere. Bodysuits og body briefers dekker det meste av kroppen, også former problemområder og glatter ut hele kroppen. Hvis du ønsker å passe inn i en mindre størrelse eller i det minste se slik ut, bodysuits gir mest støtte.

Tenk på din komfort nivå. Fordi bodysuits og andre shapewear stiler er laget for å jevne og skjule buler, kan de ofte være stramt å bære. For å finne en stil du vil være i stand til å bære hele dagen uten smerter, se på kontrollnivået på etiketten. Enkel kontroll gir samme støtte som kontroll-top strømpebukse, mens moderat kontroll inneholder mer spandex og noen kontrollpaneler. Firm kontroll reduserer kroppen din, men det kan også være ubehagelig å ha på hele dagen. Ekstra god kontroll, det høyeste nivået, kan inkludere boning, ikke ulikt en tradisjonell korsett.

Få riktig passform. Du kan bli fristet til å kjøpe en mindre størrelse i shapewear, slik at du ser slankere ut, men det anbefales ikke at du gjør denne feilen. Shapewear som er for liten vil være umulig å bruke i lengre perioder av gangen, og det kan også gjøre det vanskelig å puste eller flytte. I stedet bruk din BH og truse størrelser og se etter en shapewear størrelse som vil passe. Ta midje og hofte målinger for shapewear som passer den nedre delen av kroppen din. For eksempel, en kvinne med en 25-tommer til 26-tommers midje og 35-tommers til 36-tommers hofter som bærer en størrelse fem truse ville trenge en liten shapewear plagg.

Se etter riktig stoff. Hvis du bor i et klima som er varmt mesteparten av tiden, bør du vurdere å kjøpe kvinners shapewear i bomull eller andre pustende stoffer. Du bør også vurdere dette hvis du blir lett varm eller svetter ofte.

Tenk på funksjonene. Mange shapewear plagg har kontrollpaneler og sømmer som strammer kroppen din og gir en illusjon av kurver. Se etter en som vil legge ekstra støtte i de områdene du ønsker å slanke. Hvis du er pæreformet, for eksempel, se etter shapewear stiler som har sidepaneler og vil løfte bunnen.

Ikke nøy deg med dårlig tilpasset shapewear. Hvis shapewear ikke er glatt overalt, ikke holder seg på plass eller binder bena eller i skrittet, finne en annen størrelse. Du må også erstatte shapewear hvis det begynner å rulle ned fra din midje eller bulker opp på bena.

Nå er waist trainer blitt ganske populær blant mange kjendiser. Det gir ikke kun smalere midje men også hjelper med vekttap ved å øke kroppens forbrenningen.

Registrer
For Nyhetsbrev