Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Velv'Or Refresh 150ml | Forfriskende og lukt-fjerning spray for penis

Cobeco Cosmetics

147.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Velv’Or Penis Refresh er en penis spray som gir penisen en rask friskhet, hvor som helst og når som helst. Du kan effektivt motvirke penis lukt og flaskens design er diskret, slik at du ha den med deg hvor som helst. Få frisk penis lukt med denne penis sprayen fra ManHood Penis Refresh.

  • «Nyt den friske følelsen»
  • Bare et par spray for å friske opp penis lukten
  • Enkel og raskt å bruke
  • Diskret og stilren design som gjør det lett å ta med sprayen hvor som helst
  • Naturlig ingredienser
  • Få en forfriskende følelse i løpet av noen få sekunder
  • Et must for menn

Duften og følelsen av en frisk penis er viktig. Hvis du har dårlig penis lukt så er det ikke tiltrekkende for din partner. Velv’Or Penis Refresh penis spray er enkelt å bruke og kan friske opp penis lukten i løpet noen få sekunder. Penis sprayen er enkelt og raskt å ta i bruk, og kommer i en flott, diskret eske.

Les Mer

Hva er Velv’Or Penis Refresh spray?

Dette er oppfriskende spray som er lett og diskret å bruke. Velv’Or Penis Refresh penis spray flasken har en ren og stilig utseende slik at den ikke vekker oppsikt blant andre produkter i badet.

Penis sprayen skal påføres penis før seksuell aktivitet for best resultat. Den friske opp penis lukten og gjør den uimotståelig.

Trenger jeg å frisk opp penis lukten?

Penis lukt er veldig viktig når det kommer til sex. Hvis du ikke vasker penisen ordentlig så kan det oppstå ubehagelig lukt. Og hvis du ikke har god lukt så er det ubehagelig for din partner. Derfor er det viktig at du bruker en penis spray for å friske opp lukten, og dette er nå mulig med Velv’Or Penis Refresh.

Hvordan bruker jeg penis sprayen?

Penis sprayen er utrolig lett å bruke og dessuten diskret. Du trenger bare å spray et par ganger på penisen og så blir penis lukten frisk, slik at du og din partner kan nyte hverandre.

Er det trygt å bruke den?

Velv’Or Penis Refresh er fremstilt av ingredienser av høy kvalitet og bør derfor ikke gi deg noen ubehag eller bivirkninger. Penis sprayen inneholder ingen sterke kjemikaler eller såper. Du kan ikke innånde sprayen og det anbefales at du tar en test på håndflate før bruk slik at du kan sjekke om du er allergisk mot innholdet.

Hvilke ingredienser har penis sprayen?

Ingrediensene i Velv’Or Penis Refresh er: vann, glyserin, bladekstrakt fra lege-aloe, caprylyl glycol, melkesyre, panthenol, parfume, PEG-40 herdet ricinusolje

Hvordan bestiller jeg penis sprayen?

Det er enkelt, raskt og trygt å bestille Velvor Penis Refresh fra ShyToBuy.no. Bare trykk på «Legg i handlekurven» og forsett til kassen for å få bukt på dårlig lukt.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

  • * veldig bra på farten. Det utfører alltid med byturene eller weekendstur !
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev