• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

ViaGel For Women

30ml Gele | Erotisk stimulerings gel for kvinner

Cobeco Cosmetics

149.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

ViaGel for kvinner er en stimulerende gele for dine meste intime områder. Den er utviklet for kvinner som ønsker å øke følsomheten og gjøre samleie mer intens. Straks du påfører ViaGel på kroppen så vil den øke følsomheten og få deg i det riktig humøret.

 • Erotisk stimulerende gele
 • Designet for kvinner
 • Brukes på de mest intime områdene
 • Kan øke følsomheten og nytelse
 • Kan gjøre penetrasjon mer intenst
 • Hjelper deg deg med å oppnå optimal seksuell nytelse
 • Behagelig smak og duft
 • Enkel å påføre

Mange kvinner bruker ViaGel for optimalisere seksuelle nytelser. Denne gelen bidrar til bedre stimulering og gjør nytelser mer intensive under samleie og oralsex.

Les Mer

Hva er Viagel for kvinner?

Denne stimulerende geleen for kvinner er designet for å gi ekstra stimulering hos kvinner. Det er flere årsaker til at du bør bruke en stimulerende gele. For første så hjelper den deg å komme i riktig stemning, og for det andre så øker den nytelsen under samleie. ViaGel for kvinner kan gi en kilende deilig fornemmelse i klitoris og dermed forsterke følsomheten og gjør penetrering mer intenst. Dette kan føre til mer kraftige orgasmer.

Hvordan virker det?

Straks denne stimulerende geleen har blitt påført i dine intime områder vil du begynne å føle en pirrende sensasjon i kjønnsdelene og din følsomhet økes. Hvis du påfører gelen på og rundt klitoris så hjelper den med å øke blodsirkulasjonen, og du får en kald/varm kilende sensasjon. Dette er denne økte blodtilførelsen som hjelper deg med å øke følsomheten og gir deg mer nytelse.

Kan jeg bruke ViaGel for kvinner under oralsex?

ViaGel for kvinner har en behagelig duft og smak, og kan med fordel brukes under oralsex. Hvorfor ikke la din partner påføre denne stimulerende geleen på dine kjønnsdeler, slik at sexlivet blir enda mer spennede og deilig?

Hvordan bruker jeg geleen?

Påfør en liten mengde ViaGel på og rundt klitoris og massér forsiktig inn. Tilføy mer etter behov.

Hvor lenge vil følelsen vare?

Kvinner som har brukt denne stimulerende geleen har merket at effekten varer omtrent rundt en halvtime eller mer, og jo oftere den brukes, jo bedre resultater får du.

Er den trygg å bruke?

Denne stimulerende geleen for kvinner brukes av mange ulike kvinner i alle aldre, og har ingen rapportert bivirkninger. Husk å lese igjennom alle ingrediensene for å sikre at du ikke får noen allergiske reaksjoner.

Hva er ingrediensene?

Vann, propylenglycol, glycerin, alkohol, Arnica Montana Ekstrakt, Carbomer, aminomethylpropanol, menthol, Benzyl Alkohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 17200.

Hvordan bestiller jeg?

Det er enkelt og diskret å bestille din ViaGel for kvinner fra ShytoBuy. Alle bestllinger registrert på en hverdag innen kl.16. sendes på samme dag. Vi leverer i en diskret og nøytral innpakning, uten hverken produktet eller vårt hjemmeside omtalt på pakken. Trykk bare på «Legg i handlekurv» nå og få hjelp til å øke din sexlyst og nytelse.