• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

ViaGel For Men

30ml Gele | Erotisk stimulerings gel for menn

Cobeco Cosmetics

149.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

ViaGel for menn er en stimulerende gele for penis. Viagel gel er designet for mannlig stimulering. Gelen stimulerer og øker følsomheten til penisen. Dermed kan du oppnå hardere ereksjon.

 • Stimulerende gel
 • Utviklet for menn
 • Påføres penisen
 • Kan øke følsomhet og nytelse
 • kan gjøre samleie mer intenst
 • Hjelper deg å få mer hard ereksjon
 • Behagelig smak og duft for oralsex
 • Kan brukes med latex kondomer
 • Enkelt å påføre

Viagel for menn hjelper deg med få ereksjoner lettere i tillegg til sterkere ereksjoner. Bestill Viagel stimulerende gel i dag, vi lever raskt og diskret.

Les Mer

HVA ER VIAGEL FOR MENN

Mange menn bruker Viagel stimulerende gele for penis for få bedre sexopplevelser. Viagel for menn øker stimuleringen og nytelsen hos menn. Slik at samleie og oralsex oppleves mer intenst. Viagel for menn hjelper deg å få harde ereksjoner. I tillegg får du økt sexlyst, noe som er perfekt for menn med nedsatt sexlyst. Stimulerende gele for penis er også et godt alternativ for menn som ikke liker piller. Viagel gel er også partner-vennlig, slik at den ikke svekke følsomheten i din partners kjønnsdeler.

HVORDAN VIRKER VIAGEL?

Straks du påføres Viagel gele for penis så vil du føle at det kiler litt. Du kommer til å merke at penisen blir følsom. Viagel gel kan også øke blodtilførselen dér den blir påført. Noe som er viktig for få en hard ereksjon. Dette gjør også at penisen blir mer følsom og det vil gjøre samleie mer intenst.

KAN GELEN BRUKES VED ORALSEX

Viagel stimulerende gel har en behagelig duft og smak. Dette gjør Viagel for menn perfekt til oralsex. Hva med å la din partner påføre Viagel for menn på din penis for litt ekstra moro i soverommet?

KAN VIAGEL STIMULERENDE GEL BRUKES MED KONDOM?

Viagel stimulerende gel er trygt å bruke med latex-kondomer.

HVORDAN BRUKER JEG VIAGEL FOR MENN?

Start med å påføre en liten mengde med Viagel på penisen og massér det inn forsiktig. Påfør mer Viagel gel etter behov.

ER DET TRYGT Å BRUKE VIAGEL FOR MENN?

Viagel stimulerende gel har blitt brukt av mange menn i alle aldre. Ingen bivirkninger har blitt rapportert ved bruk av Viagel for menn. Husk å lese igjennom ingredienslisten før bruk, slik at du kan unngå potensielle allergiske reaksjoner.

HVA ER INGREDIENSENE?

Vann, propylenglycol, Alkohol Denat, Arnica Montana, Capsicum Frutescens, Glycerin, Alkohol, Carbomer, Aminomethylpropanol, Benzyl Alkohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 42090, CI19140.

HVORDAN BESTILLER JEG VIAGEL STIMULERENDE GEL?

Det går raskt og enkelt å bestille Viagel stimulerende gel fra ShytoBuy. Bestill på en hverdag innen kl.16.30 for ekstra rask levering. Vi sender Viagel for menn i en nøytral og diskret emballasje, slik at ingen vil vite hva du har bestilt eller fra hvor. Bare trykk på «Legg i handlekurven» for å få mer hard ereksjoner og mer intens sex!