FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

ViaHer Pro

10 Kapsler | Kosttilskudd for intens intimitet for kvinner
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Ettersom tiden går er det mange kvinner som opplever en nedgang i sensualiteten, med utmattelse, foreldreskap og en travel karriere som altfor ofte kommer i veien! Men den gode nyheten er at det er en økt etterspørsel etter å gjøre noe med det - og ViaHer har reagert. Etter å ha gjort forbløffende skritt med sin opprinnelige formel, har de tatt den et skritt lenger. ViaHer Pro kapsler er ideelt skapt for å bli tatt rett før du tar del i intimitet, slik at du kan føle alle de briljante fordelene!

 • Unikt skapt for kvinner
 • Blanding av plantestoffer, vitaminer og aminosyrer
 • Med Ginkgo Biloba, ingefær og humle
 • Vitamin B2 mot tretthet
 • Sink for beskyttelse mot oksidativt stress
 • En kapsel en halv time før intimitet
 • Vegansk
 • GMP
 • Vegetariansk

Hemmeligheten bak feminin sensualitet

Den kvinnelige formen har vært mystisk i årtusener, og ofte har den mannlige lidenskapen vært prioritert. Men i det siste århundre har kvinner begynt å få mer makt - inkludert over sine egne kropper. Ja, damer, vi er like i stand til å nå høydene av sensuell ekstase som menn! Akkurat som våre mannlige kolleger, trenger vi noen ganger en liten hjelpende hånd. Faktorer som travelhet, utmattelse og små barn kan gjøre oss sliten og uten kontakt med vår kvinnelighet. Samtidig kan vi godt føle oss misfornøyde med ideen om kunstige tilnærminger, eller kosttilskudd som må tas hver dag. Ville ikke en naturlig metode, basert på plantestoffer og vitaminer vært så mye bedre?

ViaHer Pro

Hvis det er et selskap med en grundig forståelse av kvinners behov, så er det ViaHer! De var bestemte på å gi deg en botanisk tilnærming som støtter kroppens sensuelle krav. ViaHer tok dermed sitt fantastiske originale konsept og gjorde det enda bedre! Du trenger bare å ta Pro-form, en halv time før intimitet, for den ultimate bekvemmeligheten.

Pasjonsfrukt
Pasjonsfrukt
Denne herlig søte, næringsrike frukten, som finnes i cocktailer verden over, er naturlig rik på picea stannol. Dette anses å være svært viktig for sin revitaliserende og beskyttende virkning mot stress. Videre har noen av polyfenolene funnet i pasjonsfrukt, spesielt flavonoid luteolin, vært knyttet til vasodilatasjon.
Sink
Sink
Dette mineralet har utrolige fordeler for kroppen vår, og brukes i stor grad til å øke fysikaliteten. I tillegg til å være høyt ansett for å spille en rolle i å bidra til normale kognitive funksjoner, respekteres det for å bidra til helsen til våre intime deler. Det anses også av mange for å bidra til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
Ginkgo Biloba-ekstrakt
Ginkgo Biloba-ekstrakt
Dette ekstraktet er hentet fra en plante som er kjent for å opprettholde utrolig helse, kraft og vitalitet i en eksepsjonelt lang levetid. Den brukes ofte med en distinkt intensjon om å utvide disse evner til våre fysiske former. Det er en populær ingrediens for kognitiv forbedring, minne og sirkulasjon.
Vitamina B2
Vitamin B2
Dette utrolige næringsstoffet er også kjent som riboflavin. Det er kjent for å bidra til en normal energimetabolisme, reduksjon av tretthet og en normal funksjon av nervesystemet samt vedlikehold av normale slimhinner. Det jobber hardt for å støtte mange forskjellige kroppsfunksjoner.
L-Arginine
L-Arginine
Denne viktige aminosyren blir ofte ansett for å støtte kraftig fysisk ytelse, og har vært forbundet med vitalitetsfølelser. Det spilte en nøkkelrolle i 1998 Nobelprisen for medisinsk forskning, på grunn av sin sterke tilknytning til nitrogenoksid i kroppen. Dette er kjent for å støtte sirkulasjon ved å få veggene i blodkaret til å slappe av.
Ingefærrot
Ingefærrot
Funnet i både mat og i hendene på tradisjonelle utøvere over hele verden, har den blitt brukt til alle slags kroppsstimulerende formål. Disse inkluderer å stimulere, forsterke, beskytte og gjenopplive både kropp og sinn. Nylige studier har til og med begynt å knytte den til intim helse.
Humle
Humle
Vi kan tenke på denne planten i forbindelse med øl, men den har vært sterkt bundet til kvinnelig velvære i århundrer. Den har blitt brukt av antikkens kinesiske, greske og romerske kulturer. Nylige vitenskapelige studier har undersøkt sammenhengen mellom denne unike planten og dens innhold av østrogen.

Komplett liste over ingredienser

Aktive: Pasjonsfrukt, Ginkgo Biloba-ekstrakt (24 % Ginkgo Flavone Glycosides), ekstrakt av brokkolispirer (0,5 % Sulforaphane), L-Arginin, Lekorrotrot-ekstrakt (250 mg hele plantekvivalent), ingefærrot, hunle 5: 1, sink Sinkglycinat), vitamin A (som retinyl acetate), vitamin B2 (som riboflavin).

Å ta ViaHer Pro

Dette kosttilskuddet er ment å være en hyggelig og tilfredsstillende tillegg til ditt intime liv. Ta en kapsel 30-40 minutter før sensuell intimitet. Les alle ingrediensene før bruk, i tilfelle produktet inneholder noe du personlig er allergisk mot.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(11)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

100% basert på 11 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Hjalp veldig de første gangene jeg brukte disse, mannen er overrasket.

  P Pia small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Fikk kona tilbake seksuelt. Etter overgangsalderen rant lysten ut med hormonene. Vi har prøvd forskjellige, men disse nettbrettene fungerte med en gang. Wow.

  M Martin small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Bare ta en pille, legg deg i sengen og kos deg! Fungerer topp med og uten partnere.

  S Silje small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Bra for samliv så å si.

  M Mine small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • En syk orgasme .. Mindblowing.

  J Jenni small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Placebo eller ikke .. Jeg blir kåt etterpå ..

  S Sara small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Veldig bra for meg.

  J June small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Blir fortere kåt etter jeg tar en pille.

  K Kristine small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Overrasket over resultatet.

  K Kristine small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person