Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Viaman™ Delay Gel

Av Viaman

199.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Hvor lenge skal et samleie vare? Noen sier 5 minutter mens andre sier en halv time. Viaman Delay Gel for menn er en bedøvende gele som forlenger nytelsen. Samtidig gir deg den mulighet for å kontrollere din utløsning. Det er vanskelig å vite hvor lang tid det tar før en mann får utløsning, men en ting er sikkert; det skjer før du ønsker det, og det kan ødelegge både stemningen og nytelsen for dere begge.

  • Luksuriøs forsinkelsesgele
  • Viaman Delay Gel hjelper deg og din partner med å ha langvarig sex
  • Viaman Delay Gel er hurtigvirkende
  • Kan brukes sammen med kondom
  • Behagelig konsistens som ikke er fet
  • Lett å påføre

Viaman Ejaculation Control Delay Gel for menn er det perfekte krydderet til soverommet, uansett om du lider av tidlig utløsning eller vil bare forlenge nytelsen. Den består av nøye utvalgte ingredienser som hjelper deg med å gjøre penisen mindre. Dette skjer uten å ødelegge nytelsen. Prøv Viaman Delay Gel og gi ditt sexliv et løft. Husk at vi har dag til dag levering av denne bedøvende geleen fra Viaman.

Les Mer

Hva Viaman Delay Gel?

Dette er en bedøvende gel som er utviklet for menn som opplever tidlig utløsning under samleie, eller onani. Viaman Delay Gel inneholder nøye utvalgte ingredienser, som kan hjelpe deg å holde ut lengere i sengen. Den har en lett konsistens, som virker mildt bedøvende på penisen. Dette gjør at du kan ha mer langvarig sex og redusere sjansen for du kommer tidligere enn du eller din partner ønsker.

Hvorfor bør man kontrollere sin utløsning med en bedøvende gel?

Noen gang kan rask sex være akkurat det man trenger, spesielt hvis man har dårlig med tid eller hvis man ikke har sett sin partner i lengre tid. Andre ganger kan det ødelegge stemningen hvis man kommer for rask. Det kan f.eks. være at dere har lyst til å eksperimentere med ulike stillinger eller nyte langvarig sex.

Det å ha kontroll over sin utløsning kan være fantastisk, spesielt hvis man har lenge hatt problemer med tidlig utløsning. Dette vil medføre mer nytelse for både deg og din partner, og ikke minst styrke din selvtillitt i soverommet og bli mer selvsikker generelt.

Hvorfor skal jeg velge Viaman Delay Gel?

Viaman Delay Gel er en bedøvende gel med et stilren og maskulint design som passer diskret med dine andre kremer og produkter. Fortalt på en annen måte, så ligner den ikke på et sexleketøy eller en pinlig glidekrem – som du helst vil at andre ikke skal se. Utover designet så har selve forsinkelsegelee en lett konsistens, som ikke er fet, men som lett trenger inn i huden og gir deg en effektiv måte forsinker utløsningen på.

Hvordan bruker jeg Viaman Delay Gel?

Denne bedøvende geleen påføres kort tid før samleie og kun etter behov. Trykk ut en liten mengde i hånden slik at du har nok til å dekke hele skaftet og toppen av penis med et tynt lag. Fordel og masser det inn i huden (på samme måte som med en glidekrem), og så blir du klar for å nyte mer langvarig sex og får bedre kontroll over utløsningen din.

Hvilke bivirkninger kan jeg få?

Det finnes ingen kjente bivirkninger ved bruk av Viaman Delay Gel. Men det er viktig at du leser igjennom alle ingrediensene før bruk, slik at du kan unngå allergiske reaksjoner. Det anbefales at du smører en liten mengde av den bedøvende gel på baksiden av underarmen 24-48 timer før første bruk på penisen. Det sikrer at du ikke utvikler en allergisk reaksjon.

Hvordan kjøper jeg produktet?

Vi er stolte over å være den eksklusive forhandleren av Viaman i Danmark. Dette betyr at Viaman Delay Gel kan kun kjøpes hos oss fra vår hjemmeside. Vi har bl.a. dag-til-dag levering med UPS, slik at hvis du bestiller i dag så kan du raskt nyte langvarig og mer tilfredstillende sex. Hvis du har spørsmål angående produktet, vår service eller leveringsmetode, så ta gjerne kontakt. Du kan kontakte oss på tlf, live-chat, eller via e-post. Trykk på «Legg i handlekurv» for å begynne bestillingen av denne effektive forsinkelsesgeleen.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.
Produkt Vurdering (93.33% basert på 3 Reviews)
Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

Vurder Produktet Klikk Her

  • * virker på samme måde som sprayen- begge er meget gode.
  • * Kjempeprodukt. Jeg kommer fort som en tenåring uten denne geleen. Har anbefalt til noen kompiser som ogsp sier det samme.
  • * Behagelig lukt, svir ikke, og bedøver nok til at man fortsatt har god følsomhet under sex.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev