Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Viaman™ Delay Wipes

Av Viaman

149.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Viaman Delay Wipes er fantastiske, små bedøvende servietter for de som har vansker med tidlig utløsning. Det er enkelt å ha dem i lommen når du er i farta, og diskret å bruke dem. Disse serviettene gir langvarig sex og økt nytelse for både deg og din partner.

  • Lommestørrelse – perfekt til bilen, kontorskuffen, på reisen, eller festivaler
  • Ideell for spontane og uforglemmelige sexopplevelser
  • Mild bedøvelse av penisen uten å redusere nytelse
  • Serviettene inneholde akkurat riktig mengde
  • Er ikke fet, partner din vil ikke merker den
  • Hurtig og Diskret levering
  • 6 stk for engangsbruk
  • Hindrer tidlig ejakulasjon

La oss bare innse det: målet med sex er å holde ut så lenge som mulig. Viaman Delay Wipes er enkelt å ha med seg, og de inneholder en unik kombinasjon av ingredienser. Disse ingrediensene kan forlenge din seksuelle nytelse. Det er liten risiko for å bruke for mye, ettersom hvert serviett inneholder akkurat passe mengde for å forbebygge tidlig ejakulasjon.

Les Mer

Hvorfor bruker servietter istedenfor vanlig gele eller spray?

1. Hvis du vil prøve Viaman produktene, men ønsker ikke å starte med å kjøpe gelen eller sprayen så kan du starte med denne pakken med 6 stk Viaman Delay Wipes. De bedøvende serviettene er enkle å bruke og kan på en hygenisk måte kastes etter bruk. Dette er en diskret og rask metode for å hindre tidlig ejakulasjon, og uten at noen vil vite om det. Ved å bruke Viaman Delay Wipes unngår du å bruke for mye av den bedøvende væsken, ettersom hvert serviett inneholder akkurat passe mengde som er nødvendig for hindre tidlig ejakulasjon. Så når du endelig gir deg inn og gjør det spontant, så kan du stole på at disse bedøvende serviettene ikke ødelegger opplevelsene dine.

Viktig ingredienser:

Viaman Delay Wipes består av naturlig ingredienser. Dette gir deg en trygg og effektiv måte å holde ut når du har sex og forhindrer tidlig ejakulasjon.

Avena Sative: lages av havre og er kjent for øke sexprestasjonen. Den er også rik på essensielle vitaminer og mineraler.

Hypericum Perforatum ekstrakt:: Kan øke nytelsen av sex ved å gjøre muskler mer avslappet. Dette kan motvirke tidlig ejakulasjon slik at du kan nyte sex lengre.

Menthyllactat: Kjent for sin avkjølenede effekt på huden og vil gi en behagelig sval følelse

Glycerin: gir smøring for begge under sex

Hvordan bruker jeg Viaman Delay Wipes?

Bruk håndflaten til tørke servietten på hele skaftet og toppen av penisen like før sex. Formelen er hurtigvirkende slik at du ka nyte sex straks etter påføring.

Hvilke bivirkninger kan jeg få?

Det finnes ingen kjente bivirkninger ved bruk Viaman Delay Wipes. Men det anbefales at du påfører en liten mengde på underarmen før du bruker den på penisen, for å kontrollere at du ikke får noen allergiske reaksjoner. Sørg også for å lese ingrediensene grundig igjennom før bruk.

Hvordan kjøper jeg dem?

ShytoBuy er en ekslusiv forhandler av Viaman produkter i Norge, og dette betyr at Viaman Delay Wipes kan kun kjøpes her på vår hjemmeside. Trykk bare på «Legg i handlekurv» for å komme i gang med bestillingen. Hvis du har spørsmål angående våre produkter, service eller levering, så ta gjerne kontakt på tlf, live-chat eller via e-post.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.
Produkt Vurdering (100% basert på 1 Reviews)
Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

Vurder Produktet Klikk Her

  • * Veldig bra! Har prøvd diverse kremer før, men disse er mye bedre synes jeg. Enkle å ha med om man skulle være heldig en kveld LOL!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev