• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Viaman Plus

800mg 60 Kapsler | Kapsler for økt sexlyst hos menn

Viaman

529.00Kr

Se mer

På Lager
Bestill før 17:00 og vi sender samme dagen.

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Pris Match Promise
Vis lavere pris på en identisk vare, og vi vil matche det.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Registrert Medisinsk Enhet

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Viaman har vært markedsleder i EU siden oppstarten i 2014. Dette skyldes den unike sammensetningen, og nå har de befestet sin posisjon som markedets mest populære varemerke når det kommer til styrking av menns virilitet. Etter suksessen med de originale kapslene og videre forskning på menn og deres spesifikke behov, har de skapt Viaman Plus. Dette er en innovativ blanding av kvalitets planter og mineraler, inkludert den velkjente koreanske ginseng. Dette innovative kosttilskuddet består av en naturlig sammensetning og er et flott alternativ til de tøffe medisinene som ellers finnes på markedet.

 • Innovative kapsler for mannlig virilitet
 • Avansert sammensetning basert på de originale Viaman kapslene
 • Beriket med koreansk ginseng
 • Uten bivirkninger som medisin har
 • Egnet for vegetarianere og glutenfri
 • Diskret emballasje og levering
 • Prisvinnende merke

Viaman anbefaler at du tar 2 kapsler daglig i minst 3 måneder. Ta kapslene med et glass vann etter et måltid, dette vil gi bedre fordøyelse. Hver flaske inneholder 60 kapsler, noe som rekker til én måneds forbruk. Det finnes ulike typer større pakninger, slik at du kan møte dine behov og krav samt oppleve det beste.

Les Mer

Mannlig virilitet og selvtillit

Hva skal til for at den moderne mann føler seg viril? Press fra samfunnet kan føre til at menn føler at virilitet avhenger av styrke, makt, forplantningsevne og konstant lyst. Sannheten er at hverdagens stress forståelig nok kan tære på selvtilliten din og slå beina under selvsikkerheten, og alt dette kan påvirke sengeaktivitetene dine. Det er i dag et økende antall menn som sliter med liten lyst så vel som manglende kraft og styrke. Heldigvis har utvikling innen vitenskap og moderne teknologi oppdaget at det aldri har vært så lett å ta aktive steg for å på en naturlig måte støtte viriliteten.

Bak Viaman kapsler: produksjonen av Viaman Plus

Viaman er kjente for sin jakt på det beste og er et merke som alltid ser etter måter å forbedre sine egne produkter på og gi kundene det aller beste. For å møte markedets behov for et produkt for mannlig virilitet, forsket Viaman på menn og deres behov slik at de kunne lage et enda bedre produkt. De visste at de hadde en vinnende formel med Viaman kapsler, men de ønsket å bruke de nyeste vitenskapelige og innovative ingrediensene slik at sammensetningen av produktet kunne heves til neste nivå. Forskningen og nye ingredienser resulterte i Viaman Plus, en ny og original formel for mannlig virilitet, laget for å ta menn et steg videre.

Hvorfor koreansk ginseng?

Den er også kjent som Panax eller ekte ginseng, og er true Ginseng, og er en populær ingrediens i produkter som skal støtte mannlig virilitet. Historisk har den blitt brukt til å fremme energi, fokus og vitalitet. Nylig ble det foretatt studier angående forholdet mellom mannlige hormonnivået og koreansk ginseng. Det første er kjent for sin virkning på mannlig ytelse. En annen studie, med oppmuntrende resultater, så på dets mulighet til å øke seksualdriften. Oppdag mer.

Hovedingredienser

Det er ikke bare koreansk ginseng som bidrar i dette nye og spennende produktet fra Viaman. Det er også beriket med et antall essensielle ingredienser som har blitt hentet fra hele verden og forsiktig blandet inn i dette eksklusive produktet.

Sink: Denne ingrediensen har blitt innhentet fordi den er kjent for å bidra til vedlikehold av normale mannlige hormonnivåer i blodet. Dette gjør den til en nøkkelingrediens i Viaman Plus. Sink er også kjent for å bidra til fertilitet og reproduksjon, faktorer som også spiller en viktig rolle i mannlig virilitet
Ginko Biloba : Dette er en av de eldste kjente trærne på planeten vår. Det eldste nåværende treet hadde et karbonfotavtrykk som tilsa at det var 3 500 år gammelt. Dette treet befinner seg i Kina. Ekstraktet har blitt studert for sin evne til å støtte humør, minne, fokus og blodsirkulasjon.
Maca: Denne ingrediensen har blitt hentet ned fra Andesfjellene, og opplever en økende popularitet innen produkter som styrker mannlig virilitet. Nyere studier har sett på de mange egenskapene til ekstraktet fra plantet, som tradisjonelt brukes som et naturlig afrodisiakum. Nyere studier kan også vise at den støtter ytelsen. Finn ut mer
L-Arginine: Den siste, men ikke mindre viktige ingrediensen, er L-Arginine. Dette er en svært populær aminosyre, som omdannes i kroppen til salpetersyre, som er kjent for å bidra til god blodsirkulasjon. God sirkulasjon har blitt fremhevet som en viktig bidragsyter for en lang og sunn ytelse.

Slik bruker du produktet

For å få det beste ut av Viaman Plus trenger du bare to kapsler daglig. Du kan ta disse med et glass vann før enten frokost, lunsj eller middag. Det er verdt å merke seg at for å få det beste ut av Viaman Plus bør kapslene tas på jevnlig basis, og det anbefales at du bruker produktet i minst tre måneder. Hver flaske inneholder 60 kapsler, noe som tilsvarer én måneds forbruk. Vær oppmerksom på at hver flaske er forseglet.