• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Viper

4 tabletter | Mannlig seksuell støtte

Viaman

199.00Kr

Se mer

På Lager
Bestill før 17:00 og vi sender samme dagen.

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Pris Match Promise
Vis lavere pris på en identisk vare, og vi vil matche det.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Registrert Medisinsk Enhet

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Viaman Viper kan gi dg en hyggeligere opplevelse når du tilbringer tid mellom lakene. Viaman Viper er et produkt for mannlig seksuell støtte, og kommer i tablettform. Den gir deg en diskret hjelp som vil forbedre dine prestasjoner. Viaman-serien er spesielt utformet med tanke på mannlig potens og sikkerhet, og kan brukes sammen med andre produkter fra Viaman for bedre prestasjoner, økt virilitet og økt utholdenhet. Ved å kombinere flere produkter vil du lettere oppnå optimale resultater.

 • Du trenger kun å innta én tablett 30 minutter før seksuell aktivitet
 • Viaman Viper er laget på naturlige ingredienser, og er helt uten bivirkninger
 • Viaman Viper har en formel utviklet for å forbedre mannlig seksuell nytelse
 • Tablettene er diskret å bruke, og ingen vil vite at du tar dem
 • Passer også for vegetarianere og veganere

Viaman Viper har en unik sammensetning av naturlige ingredienser som er anerkjent for sine effekter på mannlig seksualitet. De naturlige ingrediensene gir en tryggere tilnærming til eventuelle reseptlagte medikamenter du måtte bruke, og dermed trenger du ikke nødvendigvis besøke legen for dine intime problemer. Innta produktet omtrent 30 minutter før seksuell kontakt for hjelp til bedre prestasjoner. Tablettene kommer i diskret og praktiske esker på fire, og dermed er de enkle å ta med seg i lommeboken, uansett hvor du måtte dra.

Les Mer

HVA ER VIAMAN VIPER?

Viaman Viper er ett nytt, avansert produkt for mannlig seksuell støtte, og er designet for å gi menn selvtilliten tilbake i sengen. Det er ingen behov for pinlige legeundersøkelser eller reseptbelagte medikamenter. Produktet hjelper deg til forbedret prestasjon og økt utholdenhet. Det vil gi både deg og partneren din enda bedre opplevelser, og du kan få tilbake din selvtillit når det kommer til seksuelle møter.

Hvordan kan Viaman Viper hjelpe?

Det flotte med Viaman Viper, sammenlignet med andre lignende produkter som finnes på markedet for mannlig seksuell støtte, er at Viaman Viper har en rask effekt og er helt naturlig. Den naturlige sammensetningen består blant annet av vitaminene B1, B6, B7, B12 og Magnesium, som er kjent for å bidra til en god funksjon i nervesystemet og en psykologisk funksjon som er direkte knyttet til den mannlige libido og prestasjon. Dette kan hjelpe deg med å prestere bedre, gi deg en positiv effekt på din libido og dine seksuelle møter. Som med alle naturlige kosttilskudd, så kan resultatene variere fra person til person.

HVORDAN SKAL JEG TA Viaman Viper?

 • Det eneste du trenger å gjøre er å innta 1 tablett 30 minutter før seksuell aktivitet. Hvor lang tid det tar før virkningen setter inn vil variere fra person til person, men tilbakemeldingene fra brukere tilsier at det tar i snitt 30 minutter før effekten setter inn.
 • Alle over 18 år kan anvende produktet.

Hovedingredienser

Vitamin B1 – Tiamin
Dette er også kjent som et anti-stress vitamin. Vitamin B1 bidrar til å opprettholde muskelsammentrekninger, og hjelper til med å håndtere stress. Det er en kjent sak at stress kan påvirke våre seksuelle prestasjoner, og ved å kontrollere kroppens stressnivåer, så kan du forbedre dine prestasjoner i sengen. Tiamin bidrar også til forbedret blodgjennomstrømning, noe som er en nøkkelfaktor for å oppnå en bedre seksuell prestasjon.
Vitamin B6 – Pyroxidin
Vitamin B6 er viktig for produksjonen av serotonin – et viktig hormon som påvirker humøret vårt. Det er ikke alltid at vi er i riktig humør og klarer å holde på humøret, spesielt ikke når det kommer til vårt seksualliv. Vitamin B6 er kjent for sin evne til å balansere humøret, og kan bidra til en naturlig økning i de mentale funksjonene. B6 kan gjøre deg sterkere og mer fokusert på seksuelle aktiviteter.
Vitamin B12 – Kobolamin
Vitamin B12 er kjent for å opprettholde nervesystemets funksjoner og å bidra til å fremme kommunikasjon mellom cellene. Dette kan være svært viktig for den direkte responsen på seksuell stimulering. Menn med lave nivåer av B12, klager ofte over langsomme reflekser og mindre seksuell lyst. B12 er også kjent som en naturlig hjelp for fruktbatheten.
Magnesium
Magnesium er et mineral som er kjent for sin effekt på fysisk ytelse. Den bidrar til å fremme musklenes funksjoner og gir økt styrke og kraft. Forskning har vist at magnesium kan ha en positiv effekt på anabole hormoner, inkludert hormon nivå hos menn. Dette kan bidra til bedre libido og økt selvtillit for menn.

Viaman Viper er laget på helt naturlige ingredienser, og derfor bør du ikke oppleve noen uønskede bivirkninger. Du bør allikevel alltid sjekke listen over ingrediensene, slik at du unngår unødvendige allergiske reaksjoner.