Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Viaman™ potensmiddel uten resept

Av Viaman

499.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Viaman piller består av en naturlig formula og er potensmiddel uten respept som effektiv gir menn bedre sexevne. Naturlig betyr ikke at de mangler i makt . Faktisk ble den opprinnelige kapsel anerkjent som en virkelig potent element, da den ble nominert til Adult ”Product of the Year” i 2013 av Paul Raymond Publikasjoner Award . Hver kapsel har en unik blanding av østersekstrakt som tradisjonelt har blitt brukt for sine gode egenskaper for mannlig helse og libido. Ta bare 1 kapsel om dagen og opplev som mange andre menn de gode resultatene til Viaman!

Viaman the beste produkt merke
 • Nominert til Årets produkt 2013 på PRP Awards
 • Helt unik og naturlig potensmiddel uten resept
 • Kan gi deg større, sterkere og mer langvarig ereksjon
 • Kjent for å forbedre libido, stimulere sexhelsen og øke sexlysten
 • Egnet for vegetarianere
 • Et boks med Viaman inneholder 30 kapsler som er nok for 1 måned
 • Diskret og Rask levering

Produktet er klinisk testet og rapportene vi har fått fra våre kunder viser at Viaman piller gir sterkere og lengre ereksjoner, og dessuten bedre sexprestasjoner. Hvis du bestiller hos ShyToBuy, som forøvrig er en offisiell distributør av Viaman piller innen kl.16.00 på hverdag så sender vi produktet samme dagen.

Les Mer

Hva er Viaman?

Viaman er et revolusjonerende potensmiddel uten resept for menn. Viaman piller har en unik ingredienskombinasjon som stimulerer sexdriften hos menn. De fleste menn opplever en gang i livet ereksjonsproblemer. Noen problemer er bare forbigående, mens andre kan være kroniske. Ereksjonsproblemer påvirker ikke bare ditt sexliv, men også ditt selvbilde og forholdet med din partner. Viamans unike kombinasjon av potente urter bidrar til bedre sexprestasjoner hos menn, og kan hjelpe deg dersom du har ereksjonsproblemer.

Hva gjør ingrediensene i Viaman?

Alle ingrediensene i Viaman piller har blitt nøye utvalg, og kombinert i en unik formula som har en positiv virkning på sexhelsen til menn.Viaman fås dessuten uten resept ettersom den er potensmiddel uten resept for menn.

L-Arginin er en aminosyre som finnes naturlig i kroppen, og er hovedingrediensen i Viaman piller. Aminosyren utgjør omtrent 80% av mannens sæd og har vist seg å kunne stimulere sexlys hos både menn og kvinner. Aminosyren kan dessuten øke blodstrømningen til kjønnsorganet, og dette innebærer sterkere, hardere og mer intense ereksjoner. L-Arginin kan til og med hjelpe kroppen å produsere Nox som utvider blodkarene i kroppen og bidrar til hard ereksjon og bedre blodsirkulasjon.

Maca er en unik rotfrukt som vokser i høyden i Peru. Tradisjonelt har Maca blitt brukt for å gi energi og motvirke stress. Maca kalles til og med for «Amazonas ginseng», ettersom inneholdet har lignende egenskaper og funksjoner. Urten skal ha lystfremdrivende egenskaper og god virkning på blodsirkulasjonen. Denne kombinasjonen kan bidra til bedre sexhelse.

Bukkehornkløver en elgammel urt som ble brukt flitt allerede i faraoenes tid. Det sies at urten kan fremme god testosteronbalanse i kroppen, og flere studier har vist en forbindelse mellom økt sexlyst og bukkehornkløver.

Hvordan tar jeg Viaman og når kommer resultatene?

I hver boks er det 30 lettsvelgelige kapsler. Ta en kapsel om dagen med et glass vann, og gjerne sammen med et måltid for å lette opptaket. Tablettene virker med en gang i kroppen. Resultat og effekt kan variere fra person til person på grunn av Viamans naturlige innehold. Men rapporter fra kunder viser at gode resultater dukker opp innen 4-8 uker, og deretter blir ting enda bedre.

Finnes det bivirkinger?

Ettersom alle ingredienser i Viaman piller er naturlig så finnes det dermed ingen negative bivirkninger. Men det er viktig at du lese innholdslisten før du bruker Viaman piller, for å unngå potensiell allergiske reaksjoner. Hvis du tar medisin eller nylig har hatt hjerteproblemer bør du snakke med legen før du bruker kosttilskudd.

Hvordan bestiller jeg Viaman?

Det er både trygt og sikkert å bestille Viaman piller fra ShyToBuy. Vi er stolte over å være en offisiell distributør av Viaman piller i Sverige, og alle produkter er forseglet og diskret pakket inn. Klikk bare på «Legg i handlekurv» på produktsiden for å komme deg til våre enkle tretrinns kjøpsprosess.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.
Produkt Vurdering (100% basert på 5 Reviews)
Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

Vurder Produktet Klikk Her

 • * Veldig Fornøyd. God service og godt produkt.
 • * Min penis føles mye sterkere og større! Føler meg som en ekte mann nå !
 • * Vær skeptisk, men dette fungerte for meg ! har gitt meg de resultatene jeg ønsket.
 • * Har prøvd my rart oppi gjennom, men de herran de funke. Kjøpt nok for tre mnd og bruk dæm fortsatt. Bra saka!
 • * Beste jeg har prøvt så langt! Anbefales!"!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev