Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

VigRX Plus ™

Av Leading Edge Health

649.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Få større rabatter på VigRX Plus nå ved å kjøpe flere pakker. Nå blir produktet sendt med UPS for raskere og tryggere ankomst

ShytoBuy har gleden av å presentere VigRX Plus, en ny og forbedret utgave av vår originale bestselger VigRX. Produktet inneholder ingredienser som aktivt kan bidra til å fremme en sunn blodtilførsel. Den har nylig blitt vist seg for å være den viktigste faktoren i mange aspekter av mannlige seksuell helse.

 • Anbefalt behandling på minimum 3 mnd. for optimal effekt
 • En sunn blodtilførselen kan fremme seksuell lyst, ereksjon og ytelse
 • Offisielt distributør i Europa
 • Bestseller på verdensplan
 • Spar penger ved å kjøpe flere pakker sammen
 • Diskret, Raskt og Trygg frakt til Norge

VigRx Plus er en premium kosttilskudd som er utviklet for å stimulere sunn blodtilførselen til kjønnsorganene. ShytoBuy har distribuert mer enn 50.000 bokser av den opprinnelige versjonen VigRx for norske menn. Dette sier noe om hvor vellykket og effektiv dette produktet fungerer for mange. Med de ekstra ingredienser i denne nye og forbedredet versjonen, kan du nå dine mål enda raskere. Oppnå ditt fulle potensial og tilfredshet som mange andre menn i Norge.

Les Mer

Hva er Vigrx Plus?

Om lag 10% av alle menn opplever intime problemer på enkelte punkt i sitt liv, mens rundt 45% av dem hevder at de er svært misfornøyde med sin størrelse. Dette utilfredsheten er en av de viktigste årsakene til at etterspørselen til VigRx har vært stor som nå. Den nye Plus-versjonen av samme merke inneholder en effektiv forbedring av den anerkjente formen. Små og enkle forbedringer, men det er definitivt merkbart i resultatene. Denne nye sammensetningen av ingredienser er beregnet for menn som opplever seksuelle problemer som kan være forårsaket av dårlig blodsirkulasjon .

Vigrx Plus inneholder en unik blanding av åtte naturlige ingredienser som har vist seg å fremme sunn blodsirkulasjon og øke nytelse og ytelse - Du vil kunne få den hjelpen du trenger for å oppleve mer tilfredsstillende seksuelle øyeblikk med mindre stress.

Hvordan Virker Vigrx Plus?

Vigrx Plus sin utrolige styrken fremkommer basert på den unike kombinasjonen av ingredienser, inkludert tradisjonelle favoritter som ginkgo biloba.

For at det skal kunne oppstå en sunn ereksjon hos menn, krever det at blodstrømmen til penis er betydelig høyt. Begrenset blodstrøm kan svekke nytelse og ytelse, noe som vil utsette kroppen for en psykisk press. Av denne grunnen er det svært viktig å stimulere blodsirkulasjonen og bekjempe dårlig sirkulasjon i kroppen som kan ha vært årsaket av mange ulike grunner.

Penis omfatter et par av svampaktig områder som kalles svamplegemene, disse holder mesteparten av blodet under ereksjon og er også ansvarlig for å styrke størrelse av penisen. Som en ballong blir større og fastere med mer luft som blåses inn i det, blir ereksjoner større og sterkere med høyt blodstrøm. Vigrx Plus sin ingredienser oppmuntrer til at mer blod blir pumpet inn i svamplegemene.

Sikker og Enkel

Vigrx Plus er laget med hensikt til din generelle helse, og den bruker kun kvalitetsrike råvarer og ingredienser som er 100% naturlige.

Vigrx Plus har ennå ikke gitt noen bivirkninger, men hvis du skulle oppleve noen form for ubehag, bør du umiddelbart slutte å konsumere produktet. Ta kontakt med din lokale lege før bruk dersom du tar andre medisiner. Man bør ikke overstige anbefalt dose.

Hvordan bestiller jeg?

Vigrx Plus kan du bestille raskt og enkelt ved å bare trykk "Legg i handlekurven" og deretter kan du gå direkte til kassen eller fortsette med handlingen. Vi sender produktene sammen dagen dersom du bestiller før kl. 16:00.

Husk å sjekke våre spesielle multi kjøp tilbudene på Vigrx plus. Spar penger ved å kjøpe flere pakker sammen.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (97.14% basert på 14 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Har kjøpt den, men tør ikke prøve, redd for bivirkning!!
 • * Dette produktet fungerer ganske bra for meg ute tvil! Bra de sender den med UPS, får den innen 2 dager uten noe stress
 • * Ulimate pillen for min nedre del ;)
 • * Produktet ble sendt med UPS og jeg mottok den dag 2 uten problemer. Bestilte flere pakker så det var verdt det, fodi jeg har brukt denne produkt lenge og den virkelig virker!
 • * Super fornøyd med produktet!
 • * Har bestililt for se
 • * Perfekt for meg, kan ikke være uten den!
 • * Dette fungerer på meg, for og si det sånn!! Om det er 100% naturlig ingredienser, tror jeg ikke helt på;)
 • * et meget bra produkt.
 • * Kjempegod service, veldig fornøyd med produktet. Ble lagt på toll på produktet, men det er jo vanlig når man tar inn varer til Norge. Jeg er uansett kjempefornøyd, for denne prisen+toll er bare en brøkdel av hva jeg hadde måttet betale hvis jeg hadde bestilt fra Amerika. Jeg måtte også ringe inn og be om hjelp til bestilling, og ble møtt av en blid person som gjorde at jeg følte meg komfortabel med kjøpet. Veldig diskret og fint syns jeg. Anbefales!
 • * Etter nesten to måneder med denne behandlingen, ser jeg en økning av penisstørrelsen min, jeg har bedre seksuell utholdenhet, og orgasmene er mer intense. Produktet holder alt det lover, og jeg er kjempefornøyd. Takk for hjelpen. Fortjener 5 stjerner.
 • * Jeg er hard selv etter jeg har kommet og kan fortsette like etterpå!!! Dette er helt sinnsykt, sex har aldri vært så morro!!! :):):)
 • * Fantastisk pris! Hadde vært så dyrt om jeg skulle bestilt produktet fra Amerika. Hilsen veldig fornøyd kunde :)
 • * Har ikke merket noe penisvekst enda, men har bare tatt pillene i to uker, men jeg kan herved bekrefte at du får økt seksuell ytelse, og nytelse;) Anbefales. R.
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev