Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Volume Pills | Bedre Ereksjoner og Sædkvalitet

Av Leading Edge Health

549.00Kr

Se mer

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Volume Pills tabletter for å få bedre ereksjon innholder stoffer som hjelper kroppen å øke sædmengden. Sædproduksjonen i testiklene blir dermed bedre. En kraftig kombinasjon av naturlige stoffer, mineraler og vitaminer jobber sammen for å gjøre ejakulasjonen mer intens.

 • Tabletter for å få bedre ereksjon, sædkvalitet og sædmengde
 • Kan gi deg mer langvarige ereksjoner
 • Øker sexlysten og utholdenhet
 • Du kan få bedre sædkvalitet
 • Gjør det lettere å oppnå flere og mer intense orgasmer

Volume Pills er designet for å øke sædmengden når du ejakulerer under sex eller masturbering. Det er tabletter for å få bedre ereksjon og de består av 100% naturlige ingredienser. Volume Pills kan også øke din seksuelle prestasjons og utholdenhet, slik at du og din partner kan nyte sex lengre.

Les Mer

Hva er Volume Pills tabletter for få bedre ereksjon?

Tablettene gjør at du kan få bedre sædkvalitet og er et tilskudd som øker sædmengden. Du kan dermed få en mer intensiv ejakulasjon. Når du ejakulerer en større mengde sædmengde på lengre tid kan du oppleve orgasmer som varer lengre. Dette gjør at intime aktiviteter føles mer tilfredsstillende. Volum Pills tabletter for å få bedre ereksjon kan hjelpe deg å få sterkere ereksjoner. Da kan du også nye bedre seksuelle prestasjoner, noe du og din partner vil absolutt sette pris på.

Hvordan fungerer Volume Pills Tabletter for å få bedre ereksjon?

Volume Pills inneholder en kraftig kombinasjon av aktive, naturlige ingredienser som kan øke dine sædmengde og sørge for at du kan få bedre sædkvalitet. Du får også bedre sexprestasjon og utholdenhet. Xi lan rou gui og Hong hua fen er to ingredienser som utvider blodkar for at du kan få bedre sædkvalitet. Dette gjør at blodkarene frakter mer blod til penisen. Ingrediense kan også hindre blod strømmer direkte bort fra penisen og dette gjør at du får mer langvarig ereksjon. Drilizen og Ku Gua er naturlig ingredienser som er gunstige ettersom de har god virkning på mannlig hormonproduksjonen. God hormonproduksjon er viktig for at kroppen skal produsere mer sæd. Volum pills tabletter for å få bedre ereksjon inneholder også 4,5,7 trihydroxyflavon som forbedrer blodkarene evne til å transportere blod slik at du får en sterkere penis.

Hvordan bruker jeg Volume Pills for få bedre sædkvalitet?

For best resultat så skal du ta 2 stk Volume Pills sammen med et glass vann. Ikke ta flere enn 6 stk i løpet 24 timer. For langvarig resultat skal du ta tabletter for få bedre ereksjon 30 min før intime aktiviteter. Du bør kjenner en sterkere sexlyst i løpet 30 minutter. Etter regelmessig bruk av tabletter for å få bedre ereksjon kommer du til få større sædmengde.

Hvilke bivirkninger gir Volume Pills?

Dette er tabletter for å få bedre ereksjon og for å få bedre sædkvalitet som inneholder bare naturlige stoffer. Du vil ikke oppleve noen bivirkninger dersom du tar anbefalt dose. Hvis du er allergisk eller tar reseptmedisiner, anbefaler vi at du snakker med legen før du tar tabletter for å få bedre ereksjon. Resultatene vil variere fra person til person ettersom vi alle reagerer ulikt på de naturlige ingrediensene.

Hva inneholder Volume Pills?

 • Drilizen – hjelper kroppen å produsere mer mannlige hormoner.
 • Soldilin – kan øke sexlyst og tilfredsstillelse.
 • Ling zhi – kan øke energien og utholdenhet.
 • Xian mao – er en naturlig afrodisiak.
 • Dong chong xia cao – kan øke den mannlige hormonproduksjonen.
 • 4,5,7 trihydroxyflavone – bidrar til å holder organer sunne
 • Xi lan rou gui og hong hua fen – bidrar til å utvide blodkar slik at blodtilførsel – og sirkulasjon øker.
 • Ku gua – kan øke kroppens naturlige produksjon av mannlige hormoner.

Hvordan bestiller jeg tabletter for å få bedre ereksjon?

Det er enkelt å få bedre sædkvalitet med Volume Pills fra ShyToBuy. Alt du gjør er å trykke på «Legg i handlekurven» eller trykk på «Kjøp» knappen. Når du er klar, går du til kassen. Vi har flere betalingsalternativer og leveringsmåter, velg det som passer deg best. Nyt rask og diskret forsending.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (95% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Naturlig og effektiv produkt, 5 stjerner
 • * Er fornøyd!
 • * Ingen irriterende bivirkninger , og mye mer sperm , som ønsket
 • * Fornøyd med Volume . Virkelig ga meg mer sperm og mine orgasmer føler lenger! Nydelig produktet!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev