Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Den inverse forholdet mellom vorter og menneskers immunforsvar

Vorte behandlinger du ofte velger å bruke (enten det er reseptfri medisiner eller annen løsning) er ikke alltid vellykket , slik om vorte krymper eller forsvinner, kan det samme vorte komme tilbake eller spre seg til andre deler av kroppen. Dette er fordi de fleste behandlinger bare fjerner vorter - de fjerner ikke alltid viruset som forårsaker vorten.

Dette er grunnen til at du får vorter igjen

Når du blir eldre, bør det bli mindre sannsynlighet å få vorter eller tilbakevendende vorter fordi immunsystemet utvikler immunitet over tid.

Viruset som forårsaker vorter og kjønnsvorter, og deretter tilbakevendende vorter, kalles humant papilloma virus eller HPV. Det går inn i huden gjennom svært små kutt eller sår. Når den er i huden, kan det bli eliminert av et sterkt immunforsvar, men hvis du ikke har bra immunsystem, kan viruset få fotfeste. Noen barn eller voksne er mer sannsynlig å få vorter enn andre hvis deres immunsystem er mindre effektiv. Når viruset kommer inn i kroppen, vil immunsystemet skape antistoffer for å ødelegge viruset.

Dine antistoffer kan ikke være sterk nok til å gjøre jobben sin hvis du har nedsatt immunforsvar

Vorter og kjønnsvorter er smittsomt og viruset spres lett. Når du har HPV viruset, kan du infisere deg selv igjen ved å ta på vorte og deretter velge en annen del av kroppen din. Du kan også infisere en annen person gjennom deling av håndklær, barberhøvler eller andre personlige eller intime elementer. Offentlige dusjer og andre steder med fuktige varme overflater som garderober eller områdene rundt svømmebassenger gir den perfekte grobunn for å plukke opp vorte viruset. Vær forsiktig med å bite negler eller neglebåndene.

Selv om du har vorte viruset, kan det ta mange måneder før en vorte blir lagt merke til. Noen vil bære viruset men aldri har synlige vorter .

En vorte kan komme tilbake etter operasjonen, fordi operasjonen fjerner vorte, men fjerner ikke human papilloma virus som forårsaker vorten.

Styrking immunforsvaret er en utmerket måte å forhindre tilbakevendende vorter

Dette kan vel bety flere endringer i livsstil. Her er noen forslag:

  • Sitron er en enkel måte å starte. Legg sitronsaft i et glass vann eller din kopp te daglig for å opprettholde kroppens indre "klima" ved en pH som støtter sunne bakterier i stedet for virus og skadelige bakterier som trives i mer sure miljøer.
  • En urte boost fra det store utvalget av medisinske urter, kjent for sine immun styrke egenskaper som er også trygt for barn, vil gi kroppen din ekstra støtte i vintermånedene.
  • Eteriske oljer er en særlig effektiv naturlige immunsystem booster. Ved behandling av tilstander som akne, hemorroider, anal sprekker, eksem, leddgikt, fotsopp og flere med produkter formulert fra eteriske oljer, en del av helbredelsesprosessen er å sikre at formelen absorberes i blodstrømmen. Dette oppnås ved å massere en dråpe av behandlingen under hver fot. Dette øker immunforsvaret og fungerer som forebyggende.
  • Spise rå frukt og grønnsaker i stedet for kokte versjonen når du kan. Spis så mange forskjellige farger av frukt og grønnsaker som mulig. Mørk farget råvarer som bær, grønnkål og brokkoli er spesielt gode så vel som nøtter, frø, hvitløk og tare.
  • Matvarer som øker immunitet inneholder vitamin A, vitamin C, vitamin E, Carotenids, Bioflavenoids, sink, selen og omega-fettsyrer. Sprirulina er god som en naturlig fordøyelig mat fordi den leverer så mange av de næringsstoffene du trenger.

Registrer
For Nyhetsbrev