• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Wonder Legs

Sunnere årer og blodkar
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Føttene våre er ofte de første som er trette og slitne. Hvem har ikke kommet hjem fra en lang dag for så å sette seg ned med føttene høyt for å hvile? Å støtte sirkulasjonen kan være en flott måte å få styrke og energi tilbake i beina, ettersom en sunn blodsirkulasjon hjelper dem med å fungere bedre og mer effektivt. Wonder Legs søker å gi deg et naturlig, daglig kosttilskudd som gir deg et løft slik at du kan stå godt på beina fremover.

 • Perfekt for trette og verkende bein
 • Inneholder fransk maritim bark
 • Rødvinsblader gir følelse av letthet
 • Vitamin C for blodkarenes normale funksjon
 • Egnet for veganere og vegetarianere
 • Kun én tablett per dag

Dersom du ønsker følelsen av oppkvikkende letthet, styrke og motstandskraft hver dag, kan Wonder Legs være akkurat det du ser etter. Tablettene søker å hjelpe deg slik at du kan føle deg som den beste utgaven av deg selv, og forviser den trettheten du føler på slutten av dagen. De inneholder fire naturlige ingredienser, der hver av dem er nøye utvalgt og perfekt balansert. Wonder Legs kan gi deg styrken til å gå fremover med selvsikkerhet og energi.

 • Vegansk
 • Vegetariansk

Den magiske mikrosirkulasjonen

Sirkulasjon er veldig viktig for kroppens vitalitet. Føttene våre har dog en ulempe allerede før vi har begynt dagen. Blodet må nemlig bekjempe tyngdekraften for å komme tilbake til hjertet, og mangel på fysisk aktivitet sammen med lange perioder der vi sitter eller står, kan medføre at vi kommer hjem med tunge og slitne bein. Mikrosirkulasjon, blodsirkulasjon gjennom individuelle kroppsdeler, kan være like viktig for helsen som sirkulasjon gjennom hele kroppen.

De naturlige kreftene til polyfenoler

Disse utrolige organiske kjemikaliene finnes i matvarer som mørk sjokolade og rødvin, og er ansvarlige for det populære synet om at disse matvarene er sunne. Polyfenoler begynner å få anerkjennelse for å ha en naturlig oppkvikkende og gjenopprettende effekt på sirkulasjonen over hele kroppen. Det vitenskapelige samfunnet har fattet interesse og setter i økende grad polyfenoler fra planter i forbindelse med helsen til det kardiovaskulære systemet. Det er spesielt når det kommer til føttene, der kroppen ofte strever med å oppnå ideell sirkulasjon, at en kombinasjon av polyfenoler rettet mot sunne blodkar kan gjøre en viktig forskjell.

Den unike sammensetningen i Wonder Legs

Disse potente urtetablettene er en enkel og direkte måte å hjelpe deg med å adressere følelsen av tretthet og tunghet på samt ytre tegn på disse følelsene. Den unike og perfekt balanserte kombinasjonen av tre potente planter og et viktig vitamin kan jobbe sammen for å hjelpe deg med å en følelse av lettere og sterkere bein.

De fantastiske fire

Fransk maritim furubark
Fransk maritim furubark
Dette planteekstraktet er kun høstet fra urørt skog, som bare har blitt utsatt for havets krefter. Det inneholder bestanddeler med polyfenoler, kjent for sin beskyttende effekt på kroppen. Det har blitt utført mer enn hundre kliniske studier, inkludert noen som forbinder fransk maritim furubark med sunne blodkar og sterk mikrosirkulasjon.
Ekstrakt av svart pepper (Piperine)
Ekstrakt av svart pepper (Piperine)
Dette stimulerende og styrkende krydderet egner seg til mer enn bare krydder i mat. Det er et viktig krydder, som brukes over hele verden. Det er kjent for sine mange fordeler og sterke smak. Den sterke smaken skyldes ulike bestanddeler, spesielt piperine, som antas å styrke og støtte biotilgjengeligheten til andre ingredienser. Dermed blir det lettere for kroppen å gjøre nytte av deres egenskaper.
Rødvinsekstrakt
Rødvinsekstrakt
Druer, Vitis Vinifera, er en av verdens mest spiste frukter. Takket være dens regenerative evner anses selve planten som “livets tre”. Revitaliserende drueekstrakt blir nå assosiert med sunne blodkar og sirkulasjon, takket være sitt innhold av polyfenoler.
Vitamin C
Vitamin C
Dette vitale vitaminet finnes i appelsiner og annen sitrusfrukt, som spises over hele verden og er elsket for sine helsebringende effekt. Vitaminet er velkjent for å være svært fordelaktig for kroppen, og er spesielt kjent for å bidra til en normal dannelse av kollagen, som igjen bidrar til at blodkar og hud fungerer normalt.

Full liste over ingredienser

Ekstrakt av fransk maritim furubark (Pinus pinaster, L), ekstrakt av rødvinsblader (Vinus Vinifera, L), fyllmiddel (microcrystalline cellulose), L-askorbinsyre, ekstrakt av svart pepper (Piper Nigrum, L), disintegrator (tverrbundet natriumkarboksymetylcellulose), potetstivelse, overflatebehandling (Magnesium Stearate, Hydroxypropyl Methylcellulose), Antiklumpemiddel (silikon dioksid).

Bruksanvisning for Wonder Legs

Tablettene er enkle å ta og passer lett inn i din daglige rutine. Ta en tablett hver dag sammen med et stort glass vann. Gjerne før et måltid og til samme tid hver dag. Det anbefales et daglig inntak av tablettene i minst tre måneder. Vi anbefaler en langsiktig investering i tablettene, slik at du får mest mulig ut av dem.

Råd

Tablettene er basert på fire viktige planteingredienser, og ingen av dem har kjente bivirkninger. Som alltid når man skal prøve et nytt kosttilskudd anbefales det at du leser listen over ingredienser i tilfelle den inneholder noe du personlig er allergisk mot. Dersom du bruker medisiner, er gravid eller ammer bes du snakke med helsepersonell før du begynner med produktet. Produktet er ikke ment for personer under 18 år.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

100% basert på 2 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Beina mine føles faktisk lettere og friskere! Anbefales på det sterkeste

  FM Frida Marie

 • Har i mange år hatt problemer med føttene og leggene mine, så dette produktet fungerer som smurt for meg..

  E Else

* Resultatene vil variere fra person til person