Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Wrinkle MD Eye HA Deep Infusion System

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Eye HA Deep Infusion System er utviklet med ledende hudspesialister og forskere for å stramme og glatte ut huden rundt øye og for å forebygge rynker under øyet. Dette fantastiske produktet gir langvarig lindring fra irritasjon av rynker og fine linjer på den delikate områdene av ansiktet ditt gjennom bruk av konsentrerte peptider og anti- aldrings ingredienser som arbeider for å målrette rynker under øyet ved å redusere synligheten av rynker og opptil 73% for å gi deg en friskere, yngre utseende.

  • Reduserer synligheten av rynker med opptil 73%
  • Hurtigvirkende formel viser signifikante resultater innen to uker
  • Hjelper til stramme og glatt delikat deler av ansiktet
  • 15x mer effektiv enn den ledende anti-rynke serum
  • Redskaper patentert ion-diffusjon-teknologi til å trenge inn under huden overflaten
  • Fremmer hud-oppstrammende og bidra til å styrke øyepartiet
  • To års garanti

Eye HA Deep Infusion System har revolusjonerende ion infusjon teknologi som fungerer ved å distribuere "plumping" og hud-fuktighetsgivende hyaluronsyre syrer dypt under overflaten av huden. Denne revolusjonerende tilnærming kan redusere synligheten av rynker med opptil 15x mer enn ledende anti-rynke serum, slik at du nyte effekter som oppnås gjennom bruk av ansikts fyllstoff - uten smerte eller ubehag.

Les Mer

Hvordan fungerer det?

Dette produktet fungerer ved å sende små molekyler dypt under overflaten av huden for å redusere rynker ved kilden, selv om de er dype og store. Ion infusjon hyaluronsyre har en molekylstørrelse som er 100x mindre enn de som finnes i vanlige anti -rynke kremer og serumer, slik at formelen vil nå områder andre steder produkter går glipp av. Takket være Eye HA Deep Infusion Systems fantastiske metoden, kan du opprettholde yngre, sunnere hud med bare ett ukentlig behandling, hvor andre produkter på markedet krever daglig bruk!

Passer for sensitive øye områdene

Du har kanskje ikke innsett det, men huden rundt øynene er fire ganger tynnere enn noe annet sted i ansiktet - og på grunn av dette, er det en av de mest merkbare områder hvor tegn på aldring vises først med rynker og fine linjer. The Eye HA Deep Infusion System arbeider for å bekjempe disse problemene ved å øke stramheten og tettheten av huden rundt øynene, noe som gir en mykere, glattere utseende ved bruk av små hyaluronsyre molekyler som går under overflaten av huden for å sikre at det holder fuktigheten og forsterker oppstramming av huden under øyet og dermed bidra til å redusere synligheten av rynker under øyet.

I motsetning til andre produkter på markedet som krever daglig bruk er Eye HA Deep Infusion System beregnet for bruk en gang i uken. Disse er enkle å bruke plaster som holder seg til huden lett, noe som begrenser muligheten for skade på sensitive hud celler rundt øynene - slik at du kan oppnå maksimal effekt med et minimum innsats.

Sikker å bruke

Brow HA Deep Infusion System bør kun brukes som anvist. Når du bruker dette systemet , må du sørge for at du ikke bruker plaster for nært øynene. Dette produktet er egnet for personer med sensitiv hud. Hvis du er gravid, har en pacemaker ( eller lignende), er epileptike , slitasje metall tenner eller har en metallimplantat, ta kontakt med legen din før du bruker dette produktet. Dette produktet bør ikke brukes på sprengte blodkar eller betente eller åpne sår.

Hva kommer med i pakken?

  • Activator ledning med to års garanti
  • 5x HA Infusion Eye plaster sett
  • Youth Serum HA ( 30 ml )

Hvordan bruker jeg?

Hvis du bruker dette produktet for første gang, anbefaler vi å bruke behandling to ganger i løpet av de første syv dagene. Etter denne perioden, er en ukentlig behandling nok til å nyte merkbare resultater. Du vil oppleve trygge og effektive resultater innen noen uker.

Hvor raskt kan jeg forvente å se resultatene ?

Eye HA Deep Infusion System er klinisk bevist å redusere fremkomsten av rynker under øyne, med mange brukere rapporterer merkbare forbedringer i deres rynker etter bare en 30 - minutters behandling. Studier har vist at de fleste brukere nyter synlige resultater innen bare to uker med tilstand fortsetter å forbedre i løpet av de neste ukene og månedene.

* Resultatene kan variere fra person til person


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev