Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Fordeler ved å gjør Yoga

Hvis du har hatt problemer med å varer lenge nok til å tilfredsstille henne? Da vet vi at det kan være dempende for sexlivet ditt. Har du prøvd yoga for det? Viste du at Yoga kan hjelpe deg med for tidlig utløsing og få bedre sexliv? Yoga positurer gitt nedenfor i utgangspunktet arbeider for å forynge kroppen, regulerer og forbedre kroppsfunksjoner og hormoner og dermed forbedre sexlivet ditt også.

Det finnes mange ulike produkter, alt fra tabletter til spray som kan hjelpe de som erfarer for tidlig utløsning. Men her har vi oppsummert noen av de beste yoga positurer som faktisk kan hjelpe mot for tidlig utløsninger. Det finnes også mange andre fordeler ved å gjøre yoga positurer nevnt under, for både menn og kvinner.

Sarvangaasana or shoulder stand (stå på skulder):
Denne posisjonen vil hjelpe med å forbedre funksjonen av skjoldbruskkjertelen som regulerer utnyttelse av nesten alle kroppsfunksjoner, alt fra å øke stoffskiftet, til å holde deg energisk hele dagen. Den mest lovende effekten av dette asana er at det bidrar til å styrke binyrene, funksjonen av testis og dermed bidrar til å øke styrken av sæd. Her er hvordan du kan gjøre dette positur.
Uttanapadasana eller hevet ben positur:
Denne asana er hovedsakelig ment å styrke funksjonen av tarmen - et organ som ifølge ayurvedisk prinsipper er nøkkelen til å opprettholde en sunn kropp - dette asana har flere fordeler. Det hjelper mot forstoppelse, fordøyelsesproblemer og øke stoffskifte . På grunn av alle de positive effektene det har på fordøyelsessystemet er denne asana også antatt å hjelpe en mann til å styre sin hastighet på utløsning, det skal hjelpe ham med for tidlig utløsning. For de som lider av for tidlig utløsning kan det være bra å få gjort disse øvelsene. Her er hvordan du kan gjøre dette positur.
Kandharasana eller skulder positur:
Dette asana er flott å øke både en manns og kvinnes seksuelle lyst. Bortsett fra at det hjelper på å styrke funksjon av en manns sæd og kvinnens eggstokker, kan det også hjelpe å overvinne infertilitet. Det hjelper også å løse menstruasjonsforstyrrelser, med utflod skyldes infeksjoner og redusere tørrhet i skjeden. Her er hvordan du kan gjøre dette positur.
Paschimotasana eller fremover bøy:
En av de beste asanas å slå tidlig utløsning er denne positur. Den bidrar også til å styrke sæd produksjon gjøre sæd mer potent. Bortsett fra alle disse fordelene bidrar denne asana til å øke ens stoffskifte. Her er hvordan du kan gjøre positur.
Goumukhasana eller ku hodet positur:
Denne positur bidrar til å løse brokk og hydrocele (væske byggd opp i testiklene). Det hjelper også en mann til å kontroll hans utløsning mer effektivt. Det hjelper også å styrke lever, nyrer og luftveiene. Her er hvordan du gjør goumukhasana.
Bhujangasana eller Kobra positur:
En asana som er flott for å helbrede ryggsmerter og livmorhals smerte, det er også svært effektive for å øke ens evne til å vare lenger i senga og løse eventuelle klager av for tidlig sædutløsing. Her er hvordan du kan gjøre bhujangasana.
Dhanurasana eller bow positur:
Kjent for å bidra til å oppnå en sterkere orgasme, denne asana er også en fin måte å bekjempe for tidlig sæd utløsning på. Det er også meget effektiv i å løse alle mageproblemer. Her er hvordan du kan gjøre Dhanurasana.
Garudasana eller Ørn positur:
Lindrer lidelser knyttet til testikler, prostata og bidrar til å forbedre for tidlig utløsning. Dette asana er også stor for å lindre symptomene på sykdommer i urinveiene og andre reproduktive lidelser. Her er hvordan du kan gjøre garudasana.
Anulom Vilom Pranayam:
Dette er en pusteteknikk også kjent for å bidra til å løse en rekke problemer som luftveisallergier, rhinitt , bihulebetennelse, forkjølelse og hoste. Men bortsett fra at det, bidrar det til å økt seksuell behage og få bedre følelsen av en orgasme. Det hjelper også å forsinkelse utløsning og gir styrke til hele kroppen. Her er hvordan du kan anulom vilom pranayam .

Disse yoga positur bidra til å bekjempe for tidlig utløsning og forbedre seksuelle ytelse. Men som oftest trenges det noe der og da for menn som er bekymret over for tidlig sædavgang. Stud 100 som er en ganske populær produkt bland menn som lider av for tidlig sædavgang. En kombinasjon av riktig øvelser og produkt vil løse problemet ditt, så tenk positiv. Her kan du lese om riktig matvarer for å bekjempe for tidlig utløsninger Lykke til

Registrer
For Nyhetsbrev