Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Zit Zapper Krem 10ml Krem | behandling mot akne

Skin Doctors

109.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Vi har alle hatt dem – kviser. De kommer alltid på feil sted og feil tid. Men nå er det slutt! Zip Zapper kvisekrem er en rask og effektiv behandlingsmetode mot akne. Denne salven mot kviser skal bare påføres direkte på kvisen før du går til sengs. Resultatet kommer raskt og mange brukere opplever en synlig reduksjon allerede dagen etter.

 • Virker mens du sover
 • Eksfolierer og renser hudens porer
 • Tørker ut kviser raskt
 • Rengjør infiserte området innenfra og ut
 • Forebygger og reduserer inflammasjoner

Skin Doctors Zit Zapper virker mens du sover slik at du kan våkne opp med en penere og renere hud. Kvisekremen tørker ut kviser og urenheter raskt. Salven mot kviser skal påføres direkte på kvisen og deretter vil kvisen bli mindre eller forsvinne helt.

Les Mer
Type: Krem
Størrelse: 10 ml

Hva er kviser?

Alle vet hvordan kviser ser ut. Men en kvise er ikke bare en irriterende, rød kul på hudoverflaten. Kviser oppstår dypt inne i hårfoliklene, som også kalles for porer. Der inne produserer fettkjertler en olje (sebum), som brukes for å holde huden fuktig og smidig. Når huden fornyer seg så dør gamle hudceller og flasser av. Disse cellerestene kan sette seg fast som propper i porene, men fettkjertlene stopper ikke å produsere sebum av den grunn. Slik at oljeproduksjonen fortsetter og dette gjør at porene blir tilstoppet og utvikler seg til kviser.

Hvordan får man kviser?

Mange tror at kviser skyldes dårlig kosthold, for lite mosjon, dårlig hudpleie eller mangel på hudpleie. Men faktisk så kan du ikke kontrollere kviser; de kan nemlig være arvelige. Mengden av olje vi produserer er avhengig av hormonbalansen, og dette er arvelig. Kviser kan bli forverret av en rekke innvendig og utvendige faktorer slik som stress (fysisk ustabilitet), menstruasjon, arbeid i et fuktig miljø med olje og fett, eller hvis man tar på dem eller prøver å presse dem ut. Selv om kviser er ikke direkte påvirket av hva man spiser eller om man får mosjon, så er det likevel en god ide å spise sunt, trene og drikke mye vann. Når du er sunn så får du mindre kviser.

Hvordan kan Skin Doctors Zit Zapper hjelpe meg?

Denne lille tryllestaven kan redusere betraktelig eller fjerne helt forekomsten av kviser. Kremen reduserer rødhet rundt kvisen samtidig som den tørker den ut, slik at kvisen ikke vokser mer. Skin Doctors Zit Zapper kvisekrem virker faktisk på 4 måter etter påføring. Først går den inn og eksfolierer og løser proppen i poren, så renser og tørker den ut kvisen. Til slutt reduserer rødhet forårsaket av infeksjon.

Resultat varierer fra person til person avhengig av kvisens omfang. Hos noen er det nok med en enkelt påføring og kvisen tørker ut, men for andre kan det kreves flere behandlinger.

*Resultat vil variere fra person til person

Hvordan bruker jeg Skin Doctors Zit Zapper?

Rens ansiktet og påfør Skin Doctors Zit Zapper kvisekrem på det infiserte området. Bruk den gjerne 2 ganger om dagen, om morgen og kveld før du legger deg.

Hva inneholder Skin Doctors Zit Zapper?

Skin Doctors Zit Zapper kvisekrem har en unik kombinasjon av fire ulike ingredienser som bidrar til å tørke ut det infiserte området. Skin Doctors Zit Zapper kvisekrem inneholder: Tea tree, trollnøtt, salcylsyre og sink sulfat. Til forskjell fra andre produkter som bare renser det infiserte området for å unngå tilbakekomst av kviser, så virker Skin Doctors Zit Zapper kvisekrem ved å fjerne dem helt. Derfor er det viktig at Skin Doctors Zit Zapper bare brukes på infiserte områder.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (95% basert på 8 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Fungerer så bra, at nå får alle venninnene mine dette i jule gave!
 • * Kom akkurat hjem fra Afrika etter å ha vært der i to uker i intens varme. Jeg begynte med Zit Zaper to måneder før det og var veldig fornøyd med resultatet, så fornøyd at jeg ikke brukte sminke på ferie. I varmen så føler man at kvisene bare blir enda større og mer rød enn i kaldere klima. Men huden min holdt seg glatt og ren! Den er et must have
 • * Denne krem fungerte greit for meg!
 • * Kjempe fin for dem som sliter med kvise utbrudd ofte, tar den med overalt!
 • * Funket kjempe bra for meg, har slitt med kvise utbrudd lenge!
 • * Brukte den på både kviser og store akne utbrudd, hadde god effekt!
 • * bruker den før jeg legger meg, og våkner med at jobben har blitt gjort. Kvise fri! Tusen takk ShytoBuy
 • * jobber raskt, får kviser bort kjapt, best å bruke over natten!
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev