Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Zymaderm™ Fjerner Mullosker og smittefare

Av Naturopathix

249.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Er du eller ditt barn plaget av irriterende mollusker på kroppen?

Reduser plager og irritasjoner forårsaket av mollusker, med en helt naturlig og patentert formula fra ZymaDerm. En smertefri og perfekt løsning for både voksen og barn som lider av Mollusker som også kalt vannvorter. Egnet til på ansikt, kropp og kjønnsdeler.

 • Smertefritt og enkel behandling av Mollusker (vannvorter)
 • FDA-godkjent og klinisk utviklet
 • Behandler mollusker i Ansikt og Kropp
 • Trygg formular som kan brukes på kropp, ansikt og kjønnsdeler
 • Eget for barn og voksne
 • Fjerne både mollusker og smittefare
 • Naturlig og smertefri løsning
 • Trygg og enkel å bruke
 • Raske resultater

ZymaDerm hjelper mot mollusker ved hjelp av en patentert formel, som er spesielt utviklet for å behandle mullusker hos barn og voksne. Zymaderm fjerner både mullusker og smittefaren. Bestill i dag slik at du eller ditt barn kan raskt bli fri for mollusker (vannvorter). Husk å bestill innen kl.16.00 (mandag-torsdag), så kan du sende produktet samme dagen.

Les Mer

Hva er vannvorter?

Vannvorter er en vanlig virusinfeksjon som kan ramme barn. Sykdommer setter seg i huden og ser ut som perlelignende knopper. Disse knoppene finnes vanligvis på brystkassen, rygg, armer eller ben. Vannvorter er smittsomme og hvis barnet opplever irritasjon på grunn av dem, så skal de behandles. Det kan gå lang tid før symptomene begynner å vise seg etter at barnet har blitt infisert, alt fra 1 uke til 6 måneder. Vortetilstanden er en lokal betinget sykdom, som innebærer at barnet kan både smitte andre barn og seg selv. Hvis barnet peller på vorten og deretter rører på seg selv et annet sted på kroppen, kan dette forårsake nye vannvorter. Slik at vannvorter eller mollusker i ansiktet hos barn kan smittes til andre deler av kroppen eller andre personer. Det er derfor vanlig at barn får flere vannvorter og at de ligger spredt på hele kroppen.

Hvordan smitter vannvorter?

Vannvorter smitte skyldes en infeksjon med pox-viruset. Dette kan skje direkte fra hud til hud, eller om en infisert gjenstand blir delt, slik som et håndkle. Voksen kan også få vannvorter, og dette skjer som vanlig via seksuell kontakt, og vannvorter forekommer rundt kjønnsdeler.

Hvorfor skal du behandle vannvorter?

Vannvorter er en godartet sykdom, slik at for eksempel vannvorter eller mollusker i ansiktet hos barn er ikke farlig. Og i de fleste tilfeller går sykdommen bort av seg selv i løpet 1-2 år. Men dette vil avhenge av hvor mye barn har pelt på vortene, da kan det ta opptil 4 år lidelsen forsvinner. Vortene er små og hvite, og inne i vorten er det en seig masse. Vannvorter har ligner derfor ikke på de vortene barn ellers kan få på hender og føtter. Fordi vannvorter bruker lang tid på å forsvinne, og kan virke skjemmende, så er en god løsning å behandle dem med Zymaderm. Dette er en smertefriløsning som du kan bruke til å f.eks. fjerne mollusker i ansiktet hos deg selv eller mollusker i ansiktet hos barna dine.

Hvordan bruker jeg produktet?

ZymaDerm mot vannvorter (Molluscum contagiosum) er lett å bruke for å behandle infeksjonen og f.eks. fjerne mollusker i ansiktet hos barn. Påfør væsken direkte på utsatt område med påføringsbørsten som er inni hetten.

Barn og voksne over 5 år:

For å fjerne vannvorter på kroppen, inkludert mollusker i ansiktet hos barn, skal du bruke Zymaderm 2 ganger om dager i løpet av 10 dager.

Barn i alderen 1-5 år:

Bruk ZymaDerm 1 gang om dagen over i 10 dager for å f.eks. fjerne mollusker i ansiktet hos barn. Hvis du ikke oppnår en positiv virkning, så kan du øke daglig bruk til 2 ganger daglig.

Etter et par påføringer når du f.eks. vil fjerne mollusker i ansiktet hos barna dine, så kan man oppleve at vortene blir forstørret og røde. Men dette er normalt, både når du skal fjerne mollusker i ansiktet og andre steder på kroppen, og betyr bare at vannvortene blir påvirket av behandlingen.

Hvilke ingredienser har ZymaDerm mot vannvorter?

Når du bruker Zymaderm for å fjerne mollusker i ansiktet hos barn eller andre steder på kroppen, så kan du være trygg på at ingrediensen er helt naturlige. De er dessuten spesielt utvalgt for sine egenskaper i bekjempelsen mot mollusker og vorter.

Tetreolje:Laget av bladene av et lite tre som stammer fra Australia, bidrar denne enormt fordelaktige ingrediensen til å berolige og roe huden som gir anti-inflammatoriske egenskaper.
Canolaolje:Dette er en essensiell olje som du kan bruke på kropp og ansikt for å hjelpe deg med å holde fuktighet og bekjempe flakket og tørr hud. Dette er inkludert for å øke effektiviteten av formelen.
Kryddernellik Olje: Dette er en anti-sopp og anti-viral ingrediens som har blitt brukt i århundrer for å hjelpe til med å fade bort tegnene på bløtdyr og andre hudfeil. Oljebasen for dette hjelper produktet med å absorbere raskere i huden.
Sitron Myrtle Olje: En ingrediens avledet fra en pen blomst som stammer fra Europa. Denne oljen bidrar til å redusere porestørrelsen som bidrar til å gjøre vorten mindre og virker som et hjelpemiddel for å balansere huden til et sunnere nivå.
Fraksjonert kokosnøttolje: Laurinsyre er en viktig del av kokosnøttolje som gjør rundt 50% av sin struktur. Laurinsyre har vært knyttet til mange hudfordeler på grunn av sin evne til å hjelpe med å drepe skadelige virus, sopp og bakterier.
Sølvnitrat: Denne ingrediensen har blitt brukt til å forsyne seg med vorter helt tilbake til 1200-tallet, og ble skapt av Albertus Magnus. Det er tilgjengelig over disken som bare en enkelt ingrediens for å bekjempe vorter, men effektiviteten forsterkes av de andre ingrediensene i formelen.

Får jeg bivirkninger?

Bruk av Zymaderm for å fjerne mollusker i ansiktet hos barn eller andre steder av kroppen er helt trygt. Ingrediensene er naturlige og ingen bivirkninger har blitt registrert. Imidlertid bør du lese igjennom innholdet før du bruk bruker Zymaderm til f.eks. fjerne mollusker i ansiktet hos barn eller andre steder på kroppen. På denne måte så sikrer du at du ikke er allergisk mot innholdet. Unngå overforbruk og kontakt med øynene. Hvis Zymaderm kommer i kontakt med øynene, rense øynene grundig med rent vann og eventuelt kontakt lege. Ikke bruk produktet dersom du er gravid.

Hvordan bestiller jeg ZymaDerm for Molluscum contagiosum?

ZymaDerm for å fjerne mollusker i ansiktet og andre steder på kroppen kan bestilles raskt og enkelt via ShyToBuy. Trykk på «Legg i handlekurven» og gå videre til kassen.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.
Produkt Vurdering (90.91% basert på 11 Reviews)
Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

Vurder Produktet Klikk Her

 • * Mild og effektiv
 • * Fornøyd!
 • * Varen tok litt lengre tid enn forventet, men er positiv overrasket ove produktet fordi jeg var litt usikker på om den fungerte. Det hjelp for min sønn, og har begynner å bli bedre. Vil forsette å bruke den!
 • * Bra produkt, rask kundeservice.
 • * Enkel å bruke. Smidig applikasjon.
 • * Vi har prøvd flere behandlinger på våre døtre , uten hell . Med Zymaderm tok det ikke mer enn 2-3 behandlinger før vi kunne se at det fungerte! Det er ikke helt borte ennå, men det er jeg sikker på er et spørsmål om kort tid.
 • * Dette produktet , Zymaderm , hadde en umiddelbar effekt på vann vorter på min 4 år gamle sønn . Han hadde ca 25 synlige vorter i ansiktet . Legene sa at til slutt ville forsvinne av seg selv , men det ble verre og verre . Det er forferdelig å se på når det er virkelig ille. Men med Zymaderm kunne vi se en stor forskjell etter bare ett bruk. Etter ca. To uker var de borte .
 • * Brukte litt over 15 dager. Synlig rask reduksjon av vann vorter. litt treg levering
 • * Behaglig på guttungen! Ingen svi eller tårer. Rask levering. 5 av 5
 • * Prøvde flere produkter på datteren min en god stund, men så fant jeg heldigvis Zymaderm som fungerte etter 2 uker med daglig påføring. Anbefalte til en vennine som også hadde det samme problemet. Både mor og datter er kjempe fornøyde!
 • * Anbefalte produktet til en av mødrene til barna i barnehagen ettersom hun ble veldig beskymret over vortene på guttungen hennes. Etter 2 ukers bruk både i hjemmet og barnhagen har vortene forsvunnet helt. Kjøpte en til førstehjelps hyllen i barngehagen :)
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev